Реклама
Реклама
Реклама

Спорткомплекс з басейном побудують в Оріхові-Борисові Південному

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал Москва 24 / Лідія Широнина   Спортивний комплекс з басейном відкриють в районі Орєхово-Борисово Південне в липні-вересні

Фото: портал Москва 24 / Лідія Широнина

Спортивний комплекс з басейном відкриють в районі Орєхово-Борисово Південне в липні-вересні. Про це повідомляє Агентство "Москва" .

Як зазначив глава департаменту будівництва Андрій Бочкарьов, комплекс зведуть за адресою: Шипіловській проїзд, будинок 59, корпус 1. Зараз в будівлі завершуються фасадні роботи та внутрішнє оздоблення приміщень. Також робітники продовжують перекладку інженерних комунікацій та благоустрій прилеглої території.

Загальна площа комплексу складе 2546 квадратних метрів. У двоповерховій будівлі буде знаходитися басейн, на шість доріжок, зал силової підготовки та рекреаційна зона. Для зручності людей з обмеженими можливостями здоров'я басейн обладнають підйомником для спуску на воду.

Також в комплексі буде кабінет лікаря, лабораторія аналізу води і технічні приміщення. Поруч з будівлею організують автостоянку на 10 машиномісць.

Всього в цьому році в столиці побудують 13 спортивних об'єктів: три футбольних поля, два ФОК, три велодрому, три спорткомплекси, басейн і один інженерний об'єкт.

Поділитися в соціальних мережах: