Реклама
Реклама
Реклама

Обмеження для автомобілістів 3-4 березня. Що перекриють і як об'їхати

  1. футбольні перекриття
  2. Підготовка до параду на честь Дня Перемоги
  3. Демонтаж на набережній
  4. Зйомки фільму

У березні в центрі Москви почнеться підготовка до військового параду на Червоній площі. У зв'язку з цим до деяких будні дні перекриють ділянку проїзду Дівочого Поля. Про це та інші обмеження руху читайте в матеріалі порталу Москва 24. У березні в центрі Москви почнеться підготовка до військового параду на Червоній площі

Фото: портал Москва 24 / Роман Васильєв

футбольні перекриття

Дві вулиці на півночі столиці частково перекриють для проїзду транспорту в суботу, 3 березня. Обмеження діятимуть в районі стадіону ЦСКА в зв'язку з проведенням матчу між футбольними клубами ЦСКА і "Урал". У цей день з 12:00 до 17:00 для автомобілів закриють ділянку проїзду Березовій Гаю від Ходинському бульвару до 4-го Ходинському проїзду, а також ділянку 3-й Піщаної вулиці від вулиці Куусинена до 2-ї Піщаної вулиці.

У цей день з 12:00 до 17:00 для автомобілів закриють ділянку проїзду Березовій Гаю від Ходинському бульвару до 4-го Ходинському проїзду, а також ділянку 3-й Піщаної вулиці від вулиці Куусинена до 2-ї Піщаної вулиці

Фото: transport.mos.ru

Перекриті вулиці можна об'їхати по вулиці Маргелова і Хорошевському шосе або через вулицю Куусинена і Новопесчаная вулицю.

Підготовка до параду на честь Дня Перемоги

На ділянці проїзду Дівочого Поля в березні перекриють руху в зв'язку з підготовкою до військового параду на Червоній площі 9 травня. Перекриття діятиме 2, 5, 7, 12, 14, 16, 19, 21, 23, 26, 27, 29 березня на ділянці проїзду Дівочого Поля від перетину з вулицею Плющиха до перетину з Новоконюшенним провулком.

Перекриття діятиме 2, 5, 7, 12, 14, 16, 19, 21, 23, 26, 27, 29 березня на ділянці проїзду Дівочого Поля від перетину з вулицею Плющиха до перетину з Новоконюшенним провулком

Фото: transport.mos.ru

Обмеження діятиме з 7:00 до 9:30. 28 та 30 березня повне перекриття на тому ж відрізку проїзду введуть з 6:00 до 7:00. Об'їхати закриту ділянку можна через Велику Пироговську і вулицю Плющиха або по Новоконюшенному провулку.

Демонтаж на набережній

Фото: transport.mos.ru

В районі Софійській набережній рух транспорту обмежили на півтора року - до 25 жовтня 2019 року. Обмеження на одній смузі руху введені на ділянці Софійській набережній від Фалєєвська провулка до будинку 16, а також на Фалєєвська провулку від будинку 2/4 по Болотній площі до Софійської набережної. Перекриють смуги в зв'язку з проведенням демонтажних робіт.

Зйомки фільму

Фото: transport.mos.ru

4 березня з 7 до 10 годин на Кремлівській і Москворецкая набережних будуть проходити зйомки фільму. У зв'язку з цим будуть проходити короткочасні перекриття на термін не більше 5 хвилин.


Федотов Анатолій

Поділитися в соціальних мережах: