Реклама
Реклама
Реклама

Золоті піски

Курорт Золоті Піски - один з найбільших і найвідоміших (ще з часів СРСР) болгарських курортів, одне з найпопулярніших місць відпочинку в Болгарії Курорт Золоті Піски - один з найбільших і найвідоміших (ще з часів СРСР) болгарських курортів, одне з найпопулярніших місць відпочинку в Болгарії. Найближчий великий курорт - Варна (18 км).

Золоті піски - це унікальне екологічно чисте місце, нагороджене почесним «Синім прапором». Однак курорт Золоті Піски в Болгарії пропонує туристам не тільки якісний пляжний відпочинок, але і широку екскурсійну програму - тут є цікаві історичні пам'ятки. Крім того, курорт знаменитий своїми мінеральними джерелами, на яких відкриті сучасні бальнеологічні центри. Саме тому курорт Золоті піски є цілорічним курортом.

Відпочинок на курорті Золоті Піски підходить для туристів всіх категорій, однак особливо привабливий цей курорт для молоді Відпочинок на курорті Золоті Піски підходить для туристів всіх категорій, однак особливо привабливий цей курорт для молоді. Бурхливе нічне життя, безліч дискотек і барів, бістро і кафе - все це не може не привертати молодих людей на курорт. А ось для відпочинку з маленькими дітьми цей курорт не особливо підходить на увазі того, що рельєф даної місцевості досить гористий, а спуски до пляжу досить круті.