Реклама
Реклама
Реклама

Робота в Болгарії вакансії для українців без посередників

Можна стверджувати, що Болгарія - родинна для українців країна

Можна стверджувати, що Болгарія - родинна для українців країна. Жителів цих держав об'єднують багато історичних подій, багато в чому схожа мова, культурні традиції. Якщо вас цікавить не двотижневий відпочинок, а робота в Болгарії для українців, читайте даний матеріал.

затребувані фахівці

  1. Кваліфіковані фахівці в будь-якій галузі.

Так склалося, що в Болгарії 7 осіб з 10 мають вищу освіту. Тому конкуренція висока. А ті, кого не влаштовує рівень заробітної плати, активно переїжджають в більш успішні країни Європейського Союзу. Підраховано, що за останні два десятки років рідну державу в пошуках кар'єрного росту покинуло близько двох мільйонів чоловік.

Про що це говорить? Про те, що робота в Болгарії для українців, що мають хорошу освіту, володіють мовами, цінним досвідом, обов'язково знайдеться. Такий цінний кадр може зіткнуться з тим, що за ним почнеться «полювання» відразу декількох компаній.

Сказане стосується не тільки топ-менеджерів, припустимо, нафтопереробних фірм. Якщо ви вчитель з 20-річним досвідом і вищою категорією або інженер, який віддав рідному заводу більшу частину життя, у вас є всі шанси на гідний заробіток.

  1. Сезонні робітники в області обслуговування населення та надання послуг (офіціанти, інструктори різних видів спорту, бармени, аніматори і т. П.).

Влаштуватися просто, але заробітна плата на перерахованих місцях не може бути названа захмарною. Як правило, основну масу доходів становить заохочення від клієнтів (чайові). Тобто виграє той, хто може висловлюватися на болгарському, англійською та іншими «туристичних» мовами хоча б початковому рівні, веде себе культурно, здатний знаходити контакт з людьми різних соціальних верств.

  1. Офісні працівники.

Існує чимало організацій з розширеною мережею філій. Якщо вам хочеться знайти роботу без знання мови, можна пошукати компанію, яка набирає українців в Болгарії. Однак такі пропозиції зустрічаються нечасто. Так що необхідно регулярно переглядати вакансії на сайтах оголошень або укласти договір з агентством з працевлаштування, вказавши свої конкретні побажання.

Можливості людей, що працюють руками

Як вже було сказано, велика частина болгар має вищу освіту. І з цієї причини розглядає фізична праця як щось невідповідне. Тому вакансії швачки, ткалі, водія, продавця, кухаря, водопровідника виявляються протягом довгого часу незакритими.

В даному списку опинилися і торгові представники, життя яких пов'язане з постійним пересуванням по країні і ненормованим трудовим днем. Робота не найлегша, при цьому дізнатися про Болгарії і її жителів більше, вдосконалювати мову таким чином можна набагато швидше.

Щоб знайти роботу і заробити, а не витратити, рекомендуємо шукати вакансії без посередників. А також не соромитися питати роботодавця про дозвільні документи на заняття тим чи іншим видом діяльності.

Пошук роботи обов'язково почніть з розміщення резюме на авторитетному порталі. Процес розміщення багато часу не займе і до того ж це безкоштовно, а ефективність пошуку роботи зростає в рази. Ви станете помітні роботодавцям. Вони не поспішають розміщувати вакансії, але бази резюме переглядають регулярно.

Для жителів України проводиться розіграш Apple iPhone. Для того, щоб взяти участь в акції, вам треба безкоштовно скачати пробний урок будь-якого іноземної мови. Вам обов'язково пощастить. Успіхів!

Про що це говорить?