Реклама
Реклама
Реклама

Євген Сухов, Зв'язковий - завантажити fb2, epub, pdf на ЛітРес

Не дивлячись на кілька недбалих ляпів типу Калузької області в 1943 році або в'яленої кабанятину - американської тушонки, книга залишає у читача милостиве враження.

Щоденного меню ст. лейтенанта НКДБ літа 1943 року в тилу і смакоту у ворожого агента-провідника в глухому орловському селі на лінії фронту можуть позаздрити багато сьогоднішніх пенсіонери та інші персони з невизначеним статусом і майбутнім за 45. На ринках можна купити будь-які делікатеси, а головні герої час від часу балують себе шоколадними цукерками від «Червоного Жовтня».

Сюжет книженції - класичний «перевернутий детектив» з елементами нехитрій еротики від «доктора наук»:

Не дивлячись на кілька недбалих ляпів типу Калузької області в 1943 році або в'яленої кабанятину - американської тушонки, книга залишає у читача милостиве враження спойлер

Головний герой зі своїм начальником і парою-трійкою недолугих підлеглих легко розгадують «Люберецкий загадки» провідних спецслужб III Рейху, кожен раз випереджаючи останніх на пару кроків.

З легкістю Аттіли Гуна, головний герой калічачи і вбиваючи підозрюваних, швиденько викриває потрібних йому запеклих ворогів радянської влади і звертає їх у свою користь.

Апофеозом бадьорого оповідання є нам інтелігентне затримання під тими ж Люберцях високопоставленого чина в званні штандартенфюрера СС, який прилетів на літаку в глибокий тил противника для врегулювання суперечностей, нібито виникли між лідерами диверсійної групи.

Нітрохи не гірше інших подібних романів із серії «СМЕРШ - спецназ Сталіна».