Реклама
Реклама
Реклама

У США жінки побили чоловіка в костюмі Спанч Боба

На вулиці Лос-Анджелеса дві агресивні жінки жорстоко побили чоловіка в костюмі Губки Боба, відмовившись платити за фото з ним На вулиці Лос-Анджелеса дві агресивні жінки жорстоко побили чоловіка в костюмі Губки Боба, відмовившись платити за фото з ним.


У США жорстоко побили "Губку Боба"

Інцидент стався в минулий вівторок, 13 вересня. Дві американки зробили пам'ятний фотознімок з популярним персонажем Губка Боб, при цьому платити за послуги відмовилися, пише портал Rai77 . Переодягнений чоловік, в свою чергу, став вимагати гроші за фотографію, але замість цього невдячні жінки почали бити його.

Читайте також: Медики знайшли найкорисніший для дітей мультфільм

Деякий час "Губка Боб" ухилявся від ударів агресивних дам, але, коли "поле битви" перемістилося на проїжджу частину, чоловік почав бити кривдниць у відповідь, повідомляє Life News . В результаті бійки порвався його сценічний костюм.

Незабаром на місце події прибули співробітники поліції. Офіцери обшукали учасників бійки на наявність зброї, а потім всіх відпустили. До слова, згідно із законами Лос-Анджелеса оплачувати фотографії з відомими героями рекомендується, а не пропонується, тому нещасний "Губка Боб" так і не зміг довести свою правоту.

Варто також відзначити, що в Москві відкрилася інтерактивна виставка "вбирає: світ Губки Боба". З коханим мультяшним героєм можна буде побачитися на заводі Flacon, пишуть " Дни.ру ". Виставка стане доступною для всіх бажаючих до 2 жовтня, причому абсолютно безкоштовно.

Читайте найцікавіше в рубриці "Цікаві новини"