Реклама
Реклама
Реклама

стінові блоки

  1. З чого складається газобетонний блок
  2. Застосування стінових блоків ГРАС
  3. Чому замовники вибирають дані вироби для зведення конструкцій
  4. Розміри стінових блоків ГРАС
  5. Фізико-технічні характеристики стінових блоків
  6. Що важливо знати при покупці
  7. Де купити матеріали для стін

За останній час стрімкими темпами розвивається будівництво заміських будинків і котеджів. Логічно припустити, що науково-технічний прогрес добрався і до сфери малоповерхового житлового будівництва, тому традиційні будівельні матеріали поступаються сучасним за багатьма показниками.

Основа будь-якої будівлі - це несучі конструкції (фундамент і стіни). Від їх надійності залежить міцність всієї споруди. Зведення стін вимагає особливої ​​уваги, так як від найменшої погрішності або неякісного матеріалу житло може стати непридатним для експлуатації.

Один з яскравих прикладів такої переваги можна вважати автоклавний ніздрюватий бетон. Мабуть, один з кращих будівельних матеріалів для зведення несучих конструкцій різного призначення.


З чого складається газобетонний блок

За останній час стрімкими темпами розвивається будівництво заміських будинків і котеджів

Компанія «ДСК ГРАС» виробляє газобетонні вироби автоклавного твердіння, до складу яких входить:

  • вода;
  • пісок;
  • вапно;
  • гіпс;
  • портландцемент;
  • алюмінієва паста.

Газообразователь сприяє утворенню пористої структури, завдяки їй матеріал наділяється відмінними теплоізоляційними характеристиками.

Стінові блоки виготовляються з різних сировинних компонентів, тому відрізняються за характеристиками і ціною. При їх виборі незайвим буде звернутися за консультацією до професіонала. Вони бувають наступних різновидів:

  • керамзитові;
  • газобетонні;
  • газосиликатні;
  • арболітові;
  • керазітобетонние;
  • пінобетонні;
  • шлакоблокові.

Застосування стінових блоків ГРАС

Варто відзначити, що саме газобетонні широко застосовуються в багатоповерховому каркасно-монолітному житловому будівництві для заповнення зовнішніх самонесучих стін і міжкімнатних перегородок. Матеріал має найбільший попит в Москві і Московській області, а також в Пензенській, Самарської, Ульяновської, Нижегородської областях. Жителі цих регіонів можуть купити блок стіновий газобетонний, а також блок силікатний пазогребневих стіновий безпосередньо у виробника - компанії «ДСК ГРАС» в Саратові.

Доставка здійснюється у всі регіони транспортом компанії, ціна визначається індивідуально. Є можливість самовивозу. Детальніше про умови доставки

Для жителів Астраханської і Ростовської області, Краснодарського і Ставропольського краю, Республік Дагестан, Інгушетія, Калмикія компанія «ДСК ГРАС» пропонує блоки стінові з пористого бетону (ціна від 3300 руб.) Від виробника в місті Светлоград.


Чому замовники вибирають дані вироби для зведення конструкцій

Висока популярність цього будівельного матеріалу пояснюється його високими технічними характеристиками:

Висока популярність цього будівельного матеріалу пояснюється його високими технічними характеристиками:

Простота різання і обробки блоку в поєднанні з високою міцністю дозволяють зводити міцні і надійні будівлі та споруди швидко і точно. Важливо! При зведенні будинків з даних конструкцій потрібно відповідально підійти до зведення фундаменту.

При виборі фундаменту необхідно враховувати - місце, проект будівлі і грунт на який ляже підставу Вашого будинку. Рекомендовані види фундаментів для будівництва будинку з газобетону:

  • залізобетонна плита, що забезпечує мінімальність і рівномірність усадочних деформацій;
  • монолітно стрічковий фундамент на піщаній подушці;
  • стовпчастий фундамент, обв'язаний монолітним залізобетонним поясом.

Будинки, побудовані з них, зберігають тепло взимку і прохолоду - влітку. Ці показники будуть набагато вище, якщо в процесі кладки будуть застосовуватися тільки спеціальні сполучні суміші для тонкошарова кладки. Якісний будівельний клей можна також придбати на сайті компанії «ДСК ГРАС».

Будинки, зведені з таких матеріалів, здатні витримувати вплив прямого вогню без втрати цілісності, властивостей матеріалу і зниження теплоізолюючих властивостей протягом 240 хвилин. Газобетонні блоки отримали клас пожежної безпеки К0 (конструкції з високим рівнем вогнестійкості).


Всі інгредієнти природні, а значить, на виході вийде натуральний, екологічно чистий матеріал.

На стінах з такого матеріалу не розмножуються бактерії і цвіль. Протидія проявляється навіть при підвищеній вологості і температурі.

Розміри стінових блоків ГРАС

Довжина (L)

600 мм Висота (H) 200, 250, 300, 400 мм Товщина (B) від 200 до 500 мм з кроком 25 Щільність D300 - D600 Допустимі відхилення від розмірів до 3 мм

Фізико-технічні характеристики стінових блоків

щільність

кг / м3 Клас міцності
Мпа Теплопровідність в сухому стані
л, Вт / м * C Паропроникність
m, мг / м * ч * Па Марка по морозостійкості
Проте Усадка при висиханні
мм / м 300 B 1.5 0,072 0,26 F75 0,24 350 B 2,5 0,084 0,25 F75 0,18 400 B 2,5 0,096 0,24 F100 0,15 500 B 3,5 0,12 0, 23 F150 0,12 600 В 3,5 0,14 0,24 F150 0,12

Що важливо знати при покупці

При отриманні газобетонних стінових блоків, перевірте матеріал на відповідність стандартам якості. ГОСТом передбачаються наступні відступу для газобетонних стінових конструкцій даного типу:

Вид відступу Межі Відхилення по висоті ± 1 мм Відхилення по довжині і товщині ± 3 мм Відхилення від прямокутної форми різниця довжини діагоналей - 1мм Викривлення граней і ребер 1 мм Пошкодження кутів не більше двох на одному блоці глибина до 15 мм Пошкодження ребер на одному блоці загальною довжиною не більше двократної довжини поздовжнього ребра і глибиною 15 мм.

Розрахунок вартості стінових блоків потрібного розміру і кількості можна зробити за допомогою онлайн-калькулятора на сайті нашої компанії.


Де купити матеріали для стін

Компанія «ДСК ГРАС» - один з найбільших виробників будівельних матеріалів. Тут можна купити зовнішні стінові блоки різних розмірів і маркування, а також блоки з пористих бетонів стінові 2 категорії.

Ціни на стінові блоки з бетону є дуже вигідними. Телефонуйте нашим представникам, залишайте заявку на сайті або відвідайте підприємства в Саратові і Светлоград - ми завжди раді новим і постійним клієнтам.

Оплата здійснюється через будь-яку зручну для вас платіжну систему. Детальніше про способи оплати

Доставка продукції здійснюється по всій території Росії. Детальніше про умови доставки


Схема виробництва газобетону
Схема виробництва газобетону