Реклама
Реклама
Реклама

Керамічні блоки Porotherm (Поротерм)

  1. Купити керамічні блоки POROTHERM в Одесі.

Керамічні блоки Poroterm один з найпопулярніших будівельних матеріалів в Європі Керамічні блоки Poroterm один з найпопулярніших будівельних матеріалів в Європі. Чому європейці віддають перевагу цим будівельним матеріалом а не традиційному цеглі або газобетону? ....

Менш ніж за 20 років невелика компанія Wienerberger з Австрії, що займається виробництвом цегли в своєму регіоні, зросла в найбільший в світі концерн в світі по виготовленню керамічних виробів для будівництва Менш ніж за 20 років невелика компанія Wienerberger з Австрії, що займається виробництвом цегли в своєму регіоні, зросла в найбільший в світі концерн в світі по виготовленню керамічних виробів для будівництва. За цей невеликий термін компанія Wienerberger збільшила виробничі потужності з 11 заводів до 229 розташований в 27 різних країнах світу. Понад 12 тисяч співробітників компанії працюють в США, Європі, Канаді та Індії.
Основний корпоративною політикою компанії є виробництво і продаж екологічно чистої будівельної кераміки.

Цьому сприяють високотехнологічне, сучасне оборкдованіе, засоби і системи автоматизації виробничих процесів якими оснащені всі заводи компаніі Цьому сприяють високотехнологічне, сучасне оборкдованіе, засоби і системи автоматизації виробничих процесів якими оснащені всі заводи компаніі.Что в свою чергу дозволяє практично повністю виключити ручну працю, а втручання людини укладено лише в в завданні технологічних процесів, контролю роботи обладнання і контролю якості продукції, що випускається. Наша компанія є офіційним представником компанії Wienerberger. Ми здійснюємо поставки керамічних блоків і черепиці не тільки в Одесу та Одеську область, але в будь-який регіон України.

Поризовані пустотілі керамічні блоки POROTHERM, що випускаються концерном Wienerberger, на сьогоднішній день, є найоптимальніший і ефективний будівельний матеріал застосовується для будівництва стін житлових будинків не потребують додаткового утеплення Поризовані пустотілі керамічні блоки POROTHERM, що випускаються концерном Wienerberger, на сьогоднішній день, є найоптимальніший і ефективний будівельний матеріал застосовується для будівництва стін житлових будинків не потребують додаткового утеплення. Керамічні блоки POROTHERM поєднують в собі всі якості керамічної цегли (міцність, довговічність) в поєднанні з високими теплотехнічними і технологічними показниками. По суті блоки POROTHERM і є цеглою отлічающхся лише розмірами і формою.
Нам дуже часто задають питання чому блоки POROTHERM називають "теплими"? Погляньте на малюнок справа це збільшена структура керамічного блоку, як видно з малюнка в блоках присутні не тільки макро порожнечі, але і мікропорожнечі - "пори", ці мікро порожнечі утворюють чергування замкнутих порожнин і стінок блоку. Повітря при цьому в пустотах грає роль утеплювача. У поєднанні з макропустотамі розташованих в шаховому порядку, відсоток пустотности в блоках POROTHERM вдається досягти понад 50%. Навіть при великій кількості пустот тепло прагне вийти назовні через стінки блоку, при збільшенні поризації стінок блоку коефіцієнт теплопровідності різко знижується, збільшуючи коефіцієнт теплоізоляції. Зменшити коефіцієнт теплопровідності можна за допомогою поризації для цього в процесі виробництва перед випалюванням глину змішують з дрібною тирсою дерева. У процесі випалу тирса вигорають і в керамічному блоці утворюються мікропорожнечі.

Купити керамічні блоки POROTHERM в Одесі.

Porotherm 50 P + W

Porotherm 50 P + W

49.53 грн.

Porotherm 44 P + W

39.81 грн.

Porotherm 38 P + W

29.50 грн.

Porotherm 25 P + W

29.50 грн.

Porotherm 8 P + W

17.51 ​​грн.

Чому європейці віддають перевагу цим будівельним матеріалом а не традиційному цеглі або газобетону?
Нам дуже часто задають питання чому блоки POROTHERM називають "теплими"?