Реклама
Реклама
Реклама

хроніки Узбекистану

В результаті проливного дощу в Ташкенті на поверхню знову спливла проблема неефективності столичної дренажної системи.

(Далі (Далі ...)

Про перспективи проведення економічних реформ в Узбекистані, лібералізації валютного ринку і боротьби з корупцією в інтерв'ю CA-News міркує ташкентський економіст Юлій Юсупов.

(Далі (Далі ...)

8-9 грудня в Гамбурзі (ФРН) проходить 23-е щорічне засідання Ради міністрів закордонних справ держав-членів ОБСЄ. Делегацію Узбекистану на форумі очолює міністр Абдулазіз Камилов.

(Далі (Далі ...)

З перших кроків Шавкат Мірзіёева після виборів стають більш зрозумілі його зовнішньополітичні можливості і орієнтири. У внутрішній політиці, судячи з усього, першочерговим стане адміністративно-кадрова реформа.

(Далі (Далі ...)

Виборче законодавство Узбекистану виключає висунення незалежних кандидатів, політичний простір зачищено під псевдопартії-маріонетки, а рівень свободи і політичної активності громадян дуже низький. Здавалося б, в цих умовах нової влади не було потреби впливати на підсумки голосування, але місія БДІПЛ ОБСЄ зафіксувала серйозних порушень.

(Далі (Далі ...)

Вибори глави Узбекистану, призначені на цю неділю, мають багато спільного з минулого президентською кампанією, яка завершилася голосуванням 29 березня 2015 року. Незважаючи на старання Центрвиборчкому і іншого офіціозу уявити нинішній виборчий процес, як ще більш демократичний, відкритий і конкурентний, дві ці кампанії - сіамські близнюки, причому ще до хірургічного поділу.

(Далі ...)

Таке епохальна подія, як перші вибори без участі багаторічного лідера країни Іслама Карімова, здавалося б, повинно привернути максимальну увагу населення. Однак відсутність реальних опонентів у основного кандидата призвело майже до повної апатії електорату, який звик за 25 років до політичного домінування однієї людини, - вважає кореспондент Sputnik.

Автор - Кірпи, з сайту Eltuz.com

(Далі ...)