Реклама
Реклама
Реклама

CRAZY FISH BLOG

Василівська Пустош 2019

Рік за роком, літо за літом ми знову повертаємося сюди. В місце, де неймовірні пейзажі крейдяних вершин змінюються прекрасним видом на водоймище, з яким пов'язано стільки приємних спогадів. Вперше я виконав розряд КМС саме тут, на Великій пустки. Водоймище з характером, який вперше за довгий час не скорився мені ...

Тренування провели скромно, не було великого сенсу довго упиратися, адже в зонах було ловити заборонено. Головне, що варто було відзначити - риба стала більшою, середня вага збільшився. Прісоветуют скупчення окуня, так само є місця де його просто немає. В принципі все, як завжди.

Читати далі

Ну ось і пройшов Кубок Донецької обл. «Василівська Пустошь». Ця водойма славиться своєю природою і наявністю риби, такий захід ми не могли пропустити оскільки вода нам дуже добре знайома. Приїхавши на місце ми славно відпочили морально від міської суєти, зробили смачний шашлик, накупалися від душі і вирішили трохи приділити часу тренуванні за зоною змагань.

Приїхавши на місце ми славно відпочили морально від міської суєти, зробили смачний шашлик, накупалися від душі і вирішили трохи приділити часу тренуванні за зоною змагань

Читати далі

Читати далі

Виявляється, буває і так. Василівська пустку - знайомий водойму, практично домашня вода. Кубок Донецької області - турнір, який і вигравати доводилося, і в призах не раз бували. Багато риби, чудова компанія, затишний табір в тінистому коридорі величезних акацій, змикаються крони над покинутій дорогою по самому березі ставка. Їхали - як на відпочинок ...

Читати далі

Завершився Чемпіонат Харківської області на «Старому Салтові». Тут бував багато разів, ситуація завжди одна і та ж. У водосховищі присутній практично весь прісноводний хижак - сом, щука, судак і смугастий матрос, екземпляри є дуже гідні але вони коштують локально і їх ловити потрібно з човна і великими приманками а в зоні змагань на трофей розраховувати не доводитися оскільки риба стоїть в інших місцях! Значить буде чистий спорт окунь і невеликий скляний судачек.
Читати далі

Колись давно була така номінація як «Золотий Якір». Отримував її спортсмен, який погано виступив в команді, яка все ж змогла дістатися до призової трійки або ж бути в кроці від п'єдесталу. Якби на цьому турнірі давали таку номінацію, то я б по праву став її володарем. Але про все по подробней постараюся розповісти вам в цьому оповіданні ...

Але про все по подробней постараюся розповісти вам в цьому оповіданні

Читати далі

Читати далі

Сезон обласних змагань Харківської Федерації в цьому році стартував бадьоро. Ще весна на дворі - а вже відомі і Чемпіони області, і власники її Кубка. Хто саме? Сюрприз, це ми, Crazy Fish Pro Team: Р.Лазаренко, М.Нестерцов, О.Сізон.

Може, і не такий вже сюрприз: брати такі регалії нам доводилося і раніше. А в позаминулому році теж «поєднували» два цих почесних звання. Але все одно, погодьтеся, подія: беззаперечне лідерство, нехай і на обласному рівні. Тим приємніше, що виглядає об'єктивно: виграні два абсолютно різнопланових турніру, лайтовая Тернова (Кубок) і мікрушний Салтів (Чемпіонат). Виграні найпереконливішим чином, з великим відривом і в присутності суперників, для яких ці водойми є не менш домашніми, не менше прікататься.

Читати далі

Читати далі

Як я писав в попередньому звіті, «Без падінь не буває злетів». Цей зліт ми випробували на Кубку Харкова на водоймі в «Тернова». Водойма вже прославився своїми трофейними судаками, щуками і рідкісним гостем берегових змаганнях сомом. За інформацією було зрозуміло що зараз більше активна щука ніж судак, особисто я готувався більше облавливать ближню і середню дистанцію, вагами від 3 і 7 гр., Оскільки судак ще на повну не включили, але надійна на ранковий і вечірній вихід все ж була!

Читати далі

Тернова 2019 Весна

Після тренування в четвер було тільки чемпіонське настрій. Все було гранично ясно і зрозуміло і тактика вибудувана і сектора робочі знайдені, але рибалка вона завжди непередбачувана. Не все було за планом, але на то він і досвід щоб його застосовувати і змінювати ловлю по ходу змагань.

Читати далі Читати далі

(Crazy Fish Pro бере Кубок Харківської області)

Тернова зустріла ласкаво: сонечком, штилем, стрімко тане нічним інеєм на зеленій траві. Квітень. Пліткувати час, час відставити «микрухой» в сторонку навіть на змаганнях по береговому спінінгу.

Пліткувати час, час відставити «микрухой» в сторонку навіть на змаганнях по береговому спінінгу

Читати далі

Читати далі

Барабой, здавалося я знаю його вздовж і поперек. Не один раз я там виступав, в основному були позитивні результати і нічого не віщувало біди.
І так, чому не вийшло, давайте розберемося. На офіційному тренуванні був план, перевірити пару тим які не встиг перевірити два тижні тому.

Читати далі

Хто саме?