Реклама
Реклама
Реклама

Як встановити агент на телефон

  1. Схожі пости

опубліковано 18 лютого 2011 р опубліковано 18 лютого 2011 р   mail агент   Полазити по інтернету я виявив що тема установки Mail

mail агент

Полазити по інтернету я виявив що тема установки Mail.ru Агента на телефон дуже навіть популярна. Багато хто цікавиться як встановити Mail.ru Агент на свій телефон. Ось тому то я і вирішив написати статтю про це.

Дана стаття допоможе вам в установці мобільної версії програми Mail.ru Агент на ваш пристрій будь то телефон або ж смартфон, який підтримує Java.

Нам знадобитися:

Комп'ютер має доступ в інтернет. Потрібно встановити на комп'ютері програму для зв'язку комп'ютера і телефону, я використовую блютуз. Ви ж можете використовувати програмне забезпечення яке йде разом з вашим телефоном.

Природно сам девайс - телефон або смартфон з підтримкою Java. Далі що б не вживати постійно словосполучення телефон або смартфон буду просто говорити телефон. І найголовніше ваш телефон повинен бути налаштований на послугу GPRS. У нових телефонах це відбувається мало не автоматично. Так як я на своєму новенькому Самсунг не морочився настройками, а вони у мене з'явилися).

Поштова скринька зареєстрований в системі mail.ru.

І так приступимо:

  1. Скачайте з сайту mail.ru на свій комп'ютер мобільну версію Mail.ru Агент.
  2. Далі підключіть телефон до комп'ютера. Можете використовувати кабель USB з комплекту вашого телефону. А можете використовувати Bluetooth як я.
  3. Надішліть то що ви завантажили з сайту на свій телефон.
  4. Тепер переходимо безпосередньо до телефону. Куди ж зберігся установник який ми скинули. Я не можу знати де він у вас. Але на моєму Самсунг я знайшов його в Файли → Інші файли. Знайшли. Переходимо до наступного кроку.
  5. Запускаємо інсталятор і слідуємо інструкції. Все готово. Ми впоралися із завданням установки Mail.ru Агента на телефон.
  6. Тепер що б зайти в Mail.ru Агента на телефоні пройдіть до Додатків на вашому телефоні і запускайте Mail.ru Агент.

На цьому власне все. Будуть питання задавайте.

Схожі пости

Ви можете висловити свою думку до посту Як встановити агент на телефон і обговорити його з іншими читачами.