Реклама
Реклама
Реклама

Як просувати інтернет магазин Вконтакте?

  1. Як розвивати групу?
  2. Які повинні бути пости?
  3. Терміни просування і очікуваний результат

Соціальні мережі давно перестали бути просто простором для шкільних блогів. На сьогоднішній день - це потужний механізм в просуванні інтернет магазину . Вконтакте - це розвинена соціальна мережа з великою кількістю користувачів, а головне з комфортними умовами просування. Не вірите? Тоді читайте далі.

Вконтакте є кілька варіантів просування інтернет магазину. Залежно від того скільки часу і ресурсів ви припускаєте витрачати.

  • Можна створити повноцінну групу або співтовариство, в якому розміщуватиметься інформація про ваш бізнес, посилання на сайт, фотографії товарів, акції, новини. Все це створюється з тією метою, щоб залучити аудиторію, передплатників і мотивувати переходити їх на сайт або оформити замовлення. Основний інструмент просування - це якісний контент.
  • таргетована реклама . Останнім часом Вконтакте дуже легко налаштувати подібну рекламу. При цьому можна відразу вказати бажану аудиторію, інтереси, вік і інші показники. Тим самим ви пропонуєте рекламу тільки потенційним клієнтам. Це значно заощаджує ваш час і кошти.
    Але найкраще ці два варіанти працюють в тандемі. Коли ви створюєте групу, наповнюєте її якісним контентом і рекламуєте товар для користувачів Вконтакте. Тим самим отримуєте передплатників, яким дійсно цікава ця тема і, як результат, велику клієнтську базу.

Як розвивати групу?

Створити групу інтернет магазину мало. Напевно всіх цікавить питання, як розкрутити інтернет магазин Вконтакте? Він у Вас виникне практично відразу з моменту реєстрації. Для того щоб група мала успіх, необхідно її розвивати. Ми вам підкажемо, як це зробити:

  1. Наповніть групу необхідної і повною інформацією про ваш бізнес - посилання на сайт, контакти, опису, фото з логотипом вашого інтернет магазину.
  2. Створіть тематичні альбоми і наповніть їх фотографіями товарів з посиланнями на сайт. Враховуйте той момент, що фото повинні бути високої якості, вони викликають довіру і мають у своєму розпорядженні відвідувача.
  3. Створюйте унікальний контент. Для цього на початку кожного тижня розробляйте контент план, де прописуйте по днях, що ви будете постити і коли.
  4. Оформляйте кожен пост, додавайте фотографії, цікаві факти, відео, аудіо, смайлики. Все це привертає увагу.
  5. Створіть свій неповторний стиль. Розробіть шаблони картинок з вашим логотипом, фірмові рубрики. У вас повинна бути родзинка, яка відрізняє вас від інших.

Але найголовніше - це вкладайте душу в те, що ви робите. І робіть в першу чергу не для себе, а для інших.

Які повинні бути пости?

Перед тим як просувати інтернет магазин Вконтакте зважитеся на маленьку хитрість. Ви ж краще знаєте своїх конкурентів, і які у них переваги. Зайдіть на їх сторінки в соціальних мережах, проаналізуйте, які у них вдалі пости і теми, що в них особливого. До того ж сучасні технології дозволяють це зробити без особливих тимчасових витрат. Існує безліч сервісів, які проаналізують бажану групу за вас.

Але, так чи інакше, в створенні власних постів не забувайте про декілька важливих правил:

  • Текст поста повинен бути зрозумілим, його варто ділити на логічні мікротеми, виділяйте їх за допомогою смайликів. Так текст набагато легше сприймається і привертає увагу.
  • Не забувайте про мультимедійний контент. До нього відноситься фото, відео, аудіо. Створюйте його самі або шукайте на просторах інтернету, прикріплюйте і радійте результатами.
  • Підбирайте якісний контент. Відвідувач повинен зацікавитися і дочитати його до кінця. Для цього вибирайте актуальні теми, вставляйте більше особистісних звернень.

Терміни просування і очікуваний результат

Терміни просування залежать від багатьох факторів. Це і тематика вашого інтернет магазину, чи є вже створені групи або спільноти в соціальних мережах, яка цільова аудиторія, скільки соціальних мереж задіяно і наскільки легко підбирати контент. Але в будь-якому випадку, які б не були терміни, результати повністю компенсують це очікування. За великим досвідом можемо сказати, що Вконтакте - це ефективний майданчик для просування інтернет магазину, яка сприяє зростанню клієнтської бази і продажів. Чи не задавайтеся питанням, як розкрутити інтернет магазин у ВК. Дійте. Або звертайтеся в Артджокер, а ми все зробимо самі.

Як розвивати групу?
Які повинні бути пости?
Не вірите?
Як розвивати групу?
Які повинні бути пости?