Реклама
Реклама
Реклама

Купити квартиру в ЖК в Підмосков'ї

  1. Затишні патіо на перших поверхах
  2. Панорамні вікна в кожній квартирі
  3. Вся інфраструктура селища для вас

Подивитися всі пропозиції Приховати все пропозиції

Квартири площею від 40 до 69 м2 пропонуються в триповерховому будинку, розташованого на головній алеї селища.

Будинок підтримує загальний архітектурний стиль селища.

Квартири мають високі стелі - 3 м в чистій обробці.

Для зручності жителів на перших поверхах розташовані колясочні і приміщення для зберігання велосипедів та іншого інвентарю.

Подивитися всі пропозиції Приховати все пропозиції   Квартири площею від 40 до 69 м2 пропонуються в триповерховому будинку, розташованого на головній алеї селища

Затишні патіо на перших поверхах

У кожної квартири на першому поверсі є затишна веранда для літніх сніданків на свіжому повітрі і теплих вечорів за чашкою чаю.

У кожної квартири на першому поверсі є затишна веранда для літніх сніданків на свіжому повітрі і теплих вечорів за чашкою чаю

Панорамні вікна в кожній квартирі

Всі квартири мають високі вікна, які створюють в квартирі сонячну атмосферу, хороше освітлення, сучасний інтер'єр.

Всі квартири мають високі вікна, які створюють в квартирі сонячну атмосферу, хороше освітлення, сучасний інтер'єр

Вся інфраструктура селища для вас

Власники квартир можуть користуватися всіма розважальними та оздоровчими об'єктами селища: спортивним комплексом, спортмайданчиком, зоною відпочинку.

Для багатьох жителів столиці покупка квартири в Підмосков'ї - єдиний спосіб вирішити питання з придбанням власного житла. Ми пропонуємо вам звернути увагу на ЖК в «Юсупова Лайф Парк»!

У нас ви зможете купити затишні і недорогі квартири в найближчому Підмосков'ї, дістатися до селища можна по Каширському або Сімферопольському шосе, відстань від МКАД складає 24-25 кілометрів.

На відміну від багатьох інших пропозицій на ринку підмосковній нерухомості, ми здійснюємо продаж квартир в малоповерхових будинках - висотою всього три поверхи. І це найвищі будівлі в селищі, розташовані на його головній вулиці! Мешканці таких квартир зможуть насолоджуватися усіма принадами заміського життя - відсутністю шуму і численних автомобілів під вікнами, зеленими зонами і близькістю лісової зони.

Що ще цікавить покупців квартир?

Менеджер відділу продажів відповість на ваші питання і організовує перегляд квартири.

+ 7 905 50 344 50

Замовити дзвінок