Реклама
Реклама
Реклама

У Москві почалося благоустрій території Єврейського музею і центру толерантності

Фото: портал мера і уряду Москви

Комплексний благоустрій території Єврейського музею і центру толерантності почалося в столиці. Будівля розташовується в районі Мар'їна Роща за адресою: вулиця Образцова, будинок 11, будова 1а.

Насамперед там приберуть повітряні дроти в кабельну каналізацію. Як повідомив заступник мера з питань житлово-комунального господарства та благоустрою Петро Бірюков, це поліпшить вигляд території, забезпечить надійність і безпеку роботи кабельних ліній.

"Тут встановлять бордюрний камінь і замостять територію гранітною плиткою, змонтують нові опори освітлення та камери відеоспостереження. У південно-західній частині території музею з'являться місця відпочинку з лавками", - цитує чиновника портал мера і уряду Москви. Бірюков додав, що будівлі центру та Федерації єврейських громад прикрасить архітектурно-художнє підсвічування.

На прилеглій території з'явиться спортивний майданчик, якій зможуть користуватися юні відвідувачі музею і учні освітнього центру. Вже існуючі дитячі зони отримають нове обладнання: стежку перешкод, гойдалки, ігрові комплекси, балансири і пісочниці. Навколо територій поміняють огорожі. Поруч з музеєм розіб'ють газони і квітники, восени висадять дерева.

Схема руху транспорту залишиться колишньою. Підвищені платформи обладнають на трамвайній зупинці в Новосущевская провулку. Завдяки цьому вхід в вагон стане простіше для маломобільних громадян і пасажирів з дітьми. Оновлять і павільйони зупинок. Для велосипедистів з'являться звичайні парковки в Новосущевская провулку і криті місця на території Єврейського музею.

Зовнішній вигляд території центру і музею після ремонту вибрали учасники проекту "Активний громадянин". Запропоновану концепцію підтримали 69,7 відсотка опитаних. Запропонували залишити територію без змін 10 відсотків учасників.

У столиці триває активне оновлення міських територій: з'являються нові парки та прогулянкові зони, впорядковуються простору у популярних пам'яток. До кінця літа в новому вигляді постане площа перед головним входом на ВДНГ, в 2017 році завершилася реконструкція площі перед Тверська застава, до цього повністю оновили Тверську вулицю.

Поділитися в соціальних мережах: