Реклама
Реклама
Реклама

SMART-ДВОРИ «LEGENDA ГЕРОЇВ»: Концепція благоустрою дворів

Останнім часом більшість новобудов реалізовані з дотриманням норм якісної сучасної архітектури, фасади будинків мають помірне скління і приємну колірну гаму, в квартирах продумані планування і зонування Останнім часом більшість новобудов реалізовані з дотриманням норм якісної сучасної архітектури, фасади будинків мають помірне скління і приємну колірну гаму, в квартирах продумані планування і зонування   LEGENDA Intelligent Development   А ось у дворах панує спартанський мінімалізм і очевидна економія: пара

LEGENDA Intelligent Development

А ось у дворах панує спартанський мінімалізм і очевидна економія: пара? Трійка типових лавок і ліхтарів, поодинокі елементи дитячих майданчиків, добре, якщо висаджені кілька дерев і клумб. Незважаючи на зрослі потреби майбутніх новоселів, далеко не всі забудовники відійшли від первинності місця - багато хто продовжує ставитися до благоустрою формально, чи не продумуючи єдину концепцію.

Фахівці компанії LEGENDA, розробляючи концепцію своїх smart? Комплексів, поставили перед собою амбітне завдання - спроектувати ідеальний двір. Практика показала, що при будівництві smart? Комплексу «LEGENDA на оптику, 34» забудовник зміг врахувати всі потреби сучасної людини: у безпеці, самоті, спілкуванні і естетиці.

Комплексу «LEGENDA на оптику, 34» забудовник зміг врахувати всі потреби сучасної людини: у безпеці, самоті, спілкуванні і естетиці

LEGENDA Intelligent Development

Територія житлового комплексу «LEGENDA Героїв» досить масштабна: кожну чергу будівництва проекту доводиться по одному великому закритому дворі, плюс загальний двір між другим і третім корпусами. Двори об'єднані загальною концепцією, їх різнопланова інфраструктура в повній мірі відображає сімейну філософію smart? Підходу. Тут кожен знайде заняття до душі.

LEGENDA Intelligent Development

Два двору з трьох розташовані на покрівлі підземного паркінгу. При цьому забезпечення підвищеної товщини грунтового шару для висадки великих дерев створює широкий спектр можливостей для реалізації цікавого ландшафтного дизайну. Створення зелених пагорбів дозволить розмежувати відкритий простір на захищені від вітру мікрозонах. Таке рішення посилить візуальний образ, буде вигідно виділятися на тлі рівнинної площині, характерною в цілому для Санкт? Петербурга, а також стане цікавою «фішкою» проекту, і буде оцінено його мешканцями.

Продумане благоустрій двору робить його органічною частиною житлового комплексу, а складний ландшафтний дизайн перетворює внутрішній простір в власний парк для жителів.

Продумане благоустрій двору робить його органічною частиною житлового комплексу, а складний ландшафтний дизайн перетворює внутрішній простір в власний парк для жителів

LEGENDA Intelligent Development

Східний і західний двори відрізняються своєю ізольованістю, яку ми підкреслили великим об'ємом озеленення. Це повноцінні парки з прогулянковими стежками і дитячими майданчиками. Горбистий ландшафт розбиває територію на декілька відокремлених зон, кожна з яких призначена для різних видів дозвілля. У сонячних зонах двору розташуються дитячі майданчики, поруч заплановані місця для відпочинку та спілкування батьків.

Центральний двір стане місцем активного дозвілля та спілкування. Тут будуть розташовані відкриті громадські простору для жителів комплексу: універсальна спортивна поле і лавки для уболівальників, тенісні столи та тренажери, дитячі майданчики та альтанки для дорослих. Тут же, в центральному дворі, буде спеціально організований простір для любителів вирощувати рослини. У центральному дворі передбачено місце для новорічної ялинки.

У центральному дворі передбачено місце для новорічної ялинки

LEGENDA Intelligent Development

Як і у всіх попередніх smart? Проектах LEGENDA територія комплексу «LEGENDA Героїв» відповідає концепції «безпечний двір»: тут немає місця автомобілям. Але ми пішли далі і запроектували повністю пішохідні двори. Входи в корпусу комплексу будуть розташовуватися із зовнішньої сторони вулиці, тому для навантаження і вивантаження меблів більше не буде необхідності заїжджати на закриту територію.

Якість житлового середовища забезпечується ізоляцією від галасливих проїжджих вулиць і складним ландшафтним міксом з сосен, горобин і різноманітних чагарників.

Всеволод Глазунов, директор з маркетингу та реклами LEGENDA: «Що відрізняє двори LEGENDA і дозволяє забудовнику говорити про те, що в наших проектах концепція закритого двору повноцінно реалізована? Величезні вкладення в систему безпеки житлових комплексів, а також реальне фізичне закриття контуру двору без можливості потрапляння туди машин (за винятком короткочасних заїздів для розвантаження / завантаження) і сторонніх людей. Це ціла система ресурсів - інженерних, технологічних і людських. Величезну роль в забезпеченні спокою жителів грає служба безпеки будинку. Адже «закрити» двір - це не поставити шлагбаум, який легко подолати. Це в буквальному сенсі відстеження кожної дії, що відбувається у дворі, і запобігання небезпечних ситуацій ».

LEGENDA ДЛЯ ДІТЕЙ: Наповнення ігрових майданчиків

LEGENDA ДЛЯ ДІТЕЙ: Наповнення ігрових майданчиків

LEGENDA Intelligent Development

Особливу увагу фахівці компанії LEGENDA приділили проектування дитячих ігрових зон, розташованих на всій території комплексу.

Ігрове середовище передбачає умови для вільної, спонтанної, безпечної гри дітей. При проектуванні забудовник врахував вікові особливості дітей. На думку дитячих психологів, це забезпечує гармонійний розвиток дитини, сприяє пізнанню світу і спілкування з однолітками. Саме тому в проекті передбачені дитячі майданчики з різним ігровим обладнанням: майданчики для найменших - з пісочницею та гойдалками для малюків - гірки та ігрові комплекси для дітей старшого віку і спортивні майданчики для командних ігор дітей підліткового віку.

У «LEGENDA Героїв» майданчики будуть наповнені цікавим і функціональним оснащенням за видами діяльності: рух, експеримент, групові ігри, спілкування та вікова специфіка. Тут будуть різні «лазалкі», незвичайні групові гойдалки, всілякі драбинки, канати, гірки та багато нових цікавих елементів для ігор на свіжому повітрі в будь-який час.

При проектуванні велика увага забудовник приділив особливостям петербурзького клімату. Майданчики розмістяться в самих освітлених місцях двору. Біля майданчиків для малюків будуть криті альтанки для прогулянки в дощову погоду, а пісочниця і зовсім розташується під навісом.

Відсутність руху автотранспорту, чергування відкритих і закритих просторів, затишний природний ландшафт і рельєф, створюваний висадженими деревами та чагарниками - все це буде сприяти комфортному проведенню часу на свіжому повітрі в будь-який час.

А щоб батьки приємно проводили час під час прогулянок з дітьми, у дворі з'являться комфортні місця для відпочинку на відкритому повітрі з відмінним оглядом дитячих майданчиків.

У LEGENDA вважають, що саме такий підхід до благоустрою дворових просторів відродить традицію, коли діти дружать і проводять час в спільних іграх, а батьки виходять у двір для проведення спільного дозвілля.

Витрачений час і гроші на благоустрій проекту «LEGENDA Героїв» абсолютно виправдано. Сучасні купівельні запити доводять: двір - має значення. Можна припустити, що в найближчі роки якість дворового простору буде впливати на продажу не менше, ніж якість планувань.

Довідка про компанію LEGENDA Intelligent Development

Legenda Героїв - забудовник ТОВ "Легенда-Інвест", дозвіл на будівництво №78-0080251.1-2016 від 24 листопада 2016, проектна декларація на сайті geroev.legenda-dom.ru/dokumentatsiya .

Legenda на оптику 34 - забудовник ТОВ "Система", дозвіл на будівництво №78-15027320-2012 від 16 ноября 2012, проектна декларація на сайті optikov.legenda-dom.ru/dokumentatsiya/

Legenda Комендантського - забудовник ТОВ «ЛЕГЕНДА Комендантська», дозвіл на будівництво №78-0150479.1-2015 від 10 жовтня 2016, проектна декларація на сайті komendantsky2.legenda-dom.ru/dokumentatsiya/ .

Legenda Далекосхідного - забудовник ТОВ "ЛЕГЕНДА ДАЛЕКОСХІДНОГО" дозвіл на будівництво №78-012-0316-2015 від 21 жовтня 2015 року, проектна декларація на сайті dalnevostochny.legenda-dom.ru/dokumentatsiya/ .

Фахівці компанії LEGENDA, розробляючи концепцію своїх smart?
Практика показала, що при будівництві smart?
Двори об'єднані загальною концепцією, їх різнопланова інфраструктура в повній мірі відображає сімейну філософію smart?
Таке рішення посилить візуальний образ, буде вигідно виділятися на тлі рівнинної площині, характерною в цілому для Санкт?
Всеволод Глазунов, директор з маркетингу та реклами LEGENDA: «Що відрізняє двори LEGENDA і дозволяє забудовнику говорити про те, що в наших проектах концепція закритого двору повноцінно реалізована?