Реклама
Реклама
Реклама

ГК «Еталон» завершила благоустрій двору дитячого садка в Московському районі

ГК «Еталон»

«Еталон ЛенСпецСМУ» (входить до Групи «Еталон») завершило благоустрій внутрішнього двору нового дитячого садка на території житлового комплексу «Московські ворота», який Компанія побудувала в п'яти хвилинах ходьби від однойменної станції метро на перетині Московського проспекту і ЗАСТАВСЬКИЙ вулиці.

На подвір'ї дитячого садка встановлені ігрові майданчики для різних вікових груп і малі архітектурні форми. Фахівці також висадили газони, посадили дерева, чагарники і квіти. Тим часом в приміщенні дитячого садка завершуються оздоблювальні та пуско-налагоджувальні роботи.

Унікальним є і сама будівля дитячого садка. Архітектура будується на гармонійному поєднанні відновлених історичних і сучасних будівель.

Фасади, звернені до збережених історичних будівель вздовж Московського проспекту, зберігають характер, масштаб і атмосферу періоду забудови місця. Фасади, звернені на нові житлові будинки, навпаки, підкреслюють сучасний характер дитячого садка.

Новий дитячий садок зможе прийняти 220 вихованців. У ньому будуть затишні ігрові та спальні кімнати, басейн, спортивний та музичний зали, класи для навчальних занять, медичний і методичний кабінети. Сад розрахований на 11 груп дітей у віці від 1 року до 7 років.

Введення дитячого садка в експлуатацію заплановано на 2018 рік.

Довідка про ГК «Еталон»

ЖК «Московські ворота» - забудовник АТ ССМО «ЛенСпецСМУ», проектна декларація на сайті http://lenspecsmu.ru/objects/spb/moskovskie-vorota/