Реклама
Реклама
Реклама

Готель Рів'єра Біч 5 *, Рів'єра, Болгарія

Готель був побудований в 2005 році і є найбільшим готелем комплексу. остання часткова реконструкція була в 2014 році. Розташований в 30 м від пляжу. В готелі: всього 289 номерів (всі номери з видом на море), два відкритих і один критий басейн, головний ресторан, два ресторани a la carte, два лобі-бару, бар біля басейну, нічний клуб, СПА-центр, бельнеоцентр. Готель не приймає гостей з тваринами. Пляж: в 30 м від готелю; парасольки і лежаки безкоштовно, пляжні рушники (депозит).

Галерея Готелю Рів'єра Біч 5 *

Близькість розташування готелю: Узбережжя. Дистанція: 30 метрів.

типи розміщення
258 номерів з видом на море (35 кв.м), максимальне розміщення 2 + 1/3. У номері: два ліжка, розкладне крісло, кондиціонер, телевізор, міні-бар, телефон, WI-FI (безкоштовно), сейф (безкоштовно), ванна кімната з ванною і феном (балкон). 21 апартамент відкритого типу зі спальнею з вітальнею зоною (65 кв.м), максимальне розміщення 2 + 2. 11 Maisonette (75 кв.м) - двоповерховий апартамент з однією / двома спальнями, максимальне розміщення 3 + 1. В апартаментах і Мезонети спальня з двома ліжками, вітальня з розкладним диваном, суміжна двері, кондиціонер, телевізор, міні-бар, телефон, WI-FI (безкоштовно), сейф (безкоштовно), ванна кімната з ванною і феном, балкон. Пол в номері - ковролін.
типи харчування
"Все включено". При готелі: ресторан, 2 ресторани А-ля карт, 2 лобі-бару, бар біля басейну.
Додаткові послуги
Сейф на рецепції (платно), салон краси (платно), інтернет-клуб (платно), Wi-Fi на рецепції, хімчистка і пральня, магазин, обмін валюти, оренда автомобілів, парковка (безкоштовно), гараж (платно), конгрес- центр. Для дітей: дитячий відкритий басейн з мінеральною водою, дитячий стілець в ресторані, міні-клуб, дитячі ліжечка, дитячий майданчик.
Спорт і здоров'я
СПА-центр, сауна (платно), парна лазня (платно), джакузі (платно), солярій (платно), масаж (платно), фітнес-центр (безкоштовно), більярд (платно), настільний теніс, дартс (безкоштовно), волейбол (безкоштовно), тенісні корти (платно), аеробіка, водні види спорту, анімація, дискотека, 2 відкритих басейни з мінеральною водою, критий басейн з мінеральною водою.

Проїзд: 24 км від аеропорту Варна і в 17 км від центру міста, 1,5 км від курорту Золоті Піски

* Опис готелів / апартаментів є орієнтовним. Умови проживання та інші параметри можуть бути змінені без повідомлення компанії Астера. Для отримання точних даних про цей готель / апартаментах ви можете уточнити у наших менеджерів.

Дата поновлення: 10.02.2017

Схожі готелі курорту Рів'єра