Реклама
Реклама
Реклама

Київстар Online 4G - огляд тарифного плану

  1. Київстар Online 4G - умови передоплати
  2. Тарифікація основних послуг
  3. 4G інтернет - міф, чи реальність?
  4. Підключення та інші питання

Тариф Київстар Online 4 G підійде тим абонентам, які не хочуть обмежувати себе в спілкуванні. Тут, за доступну абонплату можна отримати безліміт при дзвінках на Київстар, великі пакети інтернет трафіку, хвилин для дзвінків іншим операторам, СМС повідомлень, а також деякі інші привілеї у вигляді безкоштовного користування соціальними і освітніми сервісами.

Київстар Online 4G - умови передоплати

Класична схема роботи тарифу на увазі внесення регулярного авансового платежу - передоплати. Ця сума дорівнює 75 гривням. Після її внесення на абонентський рахунок, вона буде знята автоматично, акліенту відразу ж нарахувати обумовлений обсяг пакетів послуг.

Варто знати, що для повноцінного користування тарифним планом Київстар онлайн 4G, після його підключення, потрібно внести обов'язковий платіж, сумою не менше 50 гривень одним платежем Варто знати, що для повноцінного користування тарифним планом Київстар онлайн 4G, після його підключення, потрібно внести обов'язковий платіж, сумою не менше 50 гривень одним платежем. Зверніть увагу, що послуга « Переказ грошей »Для цих цілей не підходить. Але і якщо поповнити рахунок на 50 гривень, цієї суми не вистачить для внесення передоплати. Тому, рекомендована сума поповнення рахунку становить 75 гривень і вище.

Регулярний платіж знімається автоматично, з періодичністю в один місяць. Якщо стан балансу є недостатнім для зняття передоплати, тариф перемикається на умови щоденного внесення авансового платежу, який складає 10 гривень в день. Якщо і такої суми немає на рахунку, тоді тариф включає третій режим користування - 2 гривні в день для активації безліміту на Київстар. На жаль, в такому випадку для отримання вигідних пакетів, буде доступний тільки інтернет - 10 грн / 500 МБ (не більше 5 пакетів на добу). Інші послуги тарифікуються в роздріб.

Тарифікація основних послуг

За 75 гривень на місяць, в рамках умов передоплати, абонентам нараховується:

  • 9 ГБ інтернет трафіку;
  • 200 хвилин для дзвінків іншим операторам;
  • 200 смс на українські номери.

Мультимедійні повідомлення ММС Київстар тарифікуються поштучно: 1 грн за відправку, на всі мобільні мережі України. Зателефонувати на стаціонарний телефон коштує 1,50 грн / хв. Послуги відправки повідомлень за кордон коштують 2,20 грн / смс і 5,00 грн / ммс.

В умовах дії режиму щоденного абонплати надається безліміт всередині мережі, 10 хвилин для дзвінків абонентам інших мереж, 100 текстових повідомлень за 2 грн. Якщо вимовити 10 безкоштовних хвилин, кожна наступна почне тарифікуватися по 60 копійок. А повідомлень, після відправки 100 штук в день, можна докупити за ціною 2 грн / 10 шт, але не більше 90 таких пакетів. Якщо і цього мало, тоді доведеться оплачувати СМС Київстар за ціною 1 грн за відправку.

Київстар онлайн 4G

Умови тарифного плану Умови тарифного плану

Абонентська плата

75 грн

Дзвінки всередині мережі

безліміт

Дзвінки на інші оператори України

200 хв

Дзвінки на стационарніе телефони

1,50 грн / хв

Смс і ммс на українські оператори

200 шт

Доступ в Інтернет

9000 Мб

Facebook, Facebook Messenger, ВКонтакте, Однокласники, Twitter, Viber, WhatsApp

без обмежень

Перевірка пакету нарахованих послуг * 112 #

4G інтернет - міф, чи реальність?

Даний тарифний план анонсований саме з приставкою 4G, замість 3G. За словами самої компанії Київстар, в цьому реченні є потенційна можливість використання мережі 4G. В такому випадку швидкість інтернету може скласти від 100 до 1000 Мбіт / с, в порівнянні з 3G - до 42 Мбіт / с, або 2G - до 236 Кбіт / С.

На жаль, в Україні покриття для використання четвертого покоління інтернету, відсутня На жаль, в Україні покриття для використання четвертого покоління інтернету, відсутня. Але як тільки така можливість з'явиться, абоненти, що використовують тариф Київстар онлайн 4G, зможуть цілком насолодитися позамежними швидкостями передачі даних.

Підключення та інші питання

Тарифна пропозиція онлайн 4G можна купити у точках продажу, а також до нього неможливо підключитися всім бажаючим. Перейти до його умов можна тільки після спеціального індивідуального смс запрошення.

«Соцмережі без обмежень» та «Знання без кордонів» - це послуги, які за умовами тарифу надаються безкоштовно, але діють з моменту оплати денний, або щомісячної передоплати. За допомогою них можна користуватися соціальними мережами абсолютно безкоштовно. Тобто, що нараховується трафік не буде витрачатися на Facebook, Twitter і т.д. Те ж саме стосується і освітніх сервісів, таких як Wikipedia, MyBook, SmartKyivstar, Prometheus.

У тарифі діє безкоштовна послуга «Ді-Джингл» , Яка на даних умовах надається протягом 32 днів.

До пропозиції можуть підключитися тільки клієнти передплаченої форми обслуговування, тобто ті, хто користується мобільним зв'язком знеособлено.

При здійсненні вихідного дзвінка, плата за хвилину знімається спочатку першої секунди кожної нової хвилини.