Реклама
Реклама
Реклама

Інтернет 3G / 4G LTE на дачі, в котеджі, в офісі, вдома Мегафон, МТС, Білайн, YOTA, Теле2, Мотив, Літай (Таттелеком). Готові комплекти для підключення Інтернет та посилення зв'язку 4G LTE & 3G & GSM-900

  1. Топ продажів

Найпотужніший комплект LTE 4G + 3G для установки на дачі, в приватному будинку, селі і т.д. Відсутні втрати на антенному кабелі, довжина кабелю 10 метрів. Посилення антени - 18 дБ або 20 дБ. Покриття WiFi - до 40 метрів в діаметрі. Працює з будь-SIM-картою 4G LTE і 3G операторів. Кількість WiFi користувачів - до 32 + LAN роз'єми. Найпотужніший комплект LTE 4G + 3G для установки на дачі, в приватному будинку, селі і т

Комплект для забезпечення виходу в Інтернет в окремо взятих невеликих приміщеннях будівлі. Складається з портативного 3G 4G LTE роутера, зовнішньої або внутрішньої антени, кабельних збірок і антенних пігтейлів. Посилення антен прийомних 13-26 дБ, довжина кабелю - до 15 метрів. Автономний - здатний працювати кілька годин без харчування від мережі.

Автономний - здатний працювати кілька годин без харчування від мережі

Самий функціональний комплект для підключення Інтернету 4G 3G WiFi на дачі, в приватному будинку, в офісі, на складі і т.д. - складається з повноцінного маршрутизатора (можна вибрати з 5 моделей), антен з посиленням від 13 дБі (стандарт) до 20 дБі (опціонально), які можуть бути розміщені всередині або зовні будівлі і двох кабельних збірок довжинами від 5 м (стандарт) до 15 метрів (опціонально). Працює з будь-SIM, простий в установці і використанні.

Комплект для підключення 4G і 3G Інтернету в заміських будинках, офісних, складських та торгових приміщеннях. Може бути укомплектований антенами від 13 до 26 дБ і різними довжинами кабелів. До складу входять зв'язка WiFi-роутер + USB-модем, антенні пігтейли і антена. При бажанні роутер замінюється на більш потужний.

Бюджетний комплект для самостійного підключення високошвидкісного доступу в Інтернет за допомогою мереж LTE 4G + 3G. Простий в установці та налаштування, працює з будь-(U) SIM картою МТС, Мегафон, Білайн. Може використовуватися вдома, на дачі, в котеджі, в складських приміщеннях і торгових точках і т.д. Простий в установці і настройці.

Простий в установці і настройці

Комплект для підключення до мережі Інтернет за допомогою наднових мереж останнього покоління LTE. Підтримує SIM-карти всіх 4G і 3G операторів зв'язку, укомплектований 2-ма всеспрямованими антенами з кабелями по 3м. Технологія LTE MIMO. Залежно від модифікації працює від прикурювача при включеному запалюванні або автонномно.

Бюджетний комплект для підключення в автомобілі високошвидкісного доступу в Інтернет. Працює на частотах 900 і 2100 МГц. Автоматично включається при запалюванні. Простий в установці і використанні. Одночасний доступ для 5-ти пристроїв. WiFi-покриття - до 10 метрів.

Комплект для самостійного підключення надшвидкісного (до 21 Мбіт / сек) доступу в Інтернет. Простий в установці та налаштування, не вимагає спеціальних навичок. Huawei B681 і антени від 16 дБ до 28 дБ. Може комплектуватися як панельними, так і Yagi антенами. Працює з SIM-картою будь-якого 3G оператора. Може використовуватися як автономний доступ в Інтернет для онлайн-кас.

Може використовуватися як автономний доступ в Інтернет для онлайн-кас

Комплект, що дозволяє забезпечити доступ в Інтернет в автомобілі за допомогою високошвидкісного 3G WiFi роутера і зовнішньої кругової антени. Працює з SIM-картою будь-якого оператора. Швидкість передачі даних - до 42 Мбіт / сек.

Комплект для самостійного підключення доступу в Інтернет в офісних і торгових приміщеннях, де немає можливості використовувати зовнішню антену. Простий в установці, забезпечує впевнений прийом і високу швидкість передачі даних. Працює з усіма 3G операторами. Може використовуватися як автономний інтернет для онлайн-кас.

Самий бюджетний комплект для самостійного підключення Інтернету на дачі включає в себе 3G модем (швидкість від 14 до 28 Мбіт / сек в залежності від моделі), посилену зовнішню антену від 14 (стандарт) до 28 дБі (опціонально), кабель від 5м (стандарт) до 15м (опціонально) і антенний адаптер. Простий в установці, налаштуванні і використанні. Чи не прив'язаний до оператора, працює з будь-SIM-картою.

Чи не прив'язаний до оператора, працює з будь-SIM-картою

Комплект для самостійного підключення Інтернету на дачі за допомогою бездротових високошвидкісних мереж 3G (UMTS) і 4G (LTE). Включає в себе потужний підсилювач, зовнішню стаціонарну спрямовану антену від 14 до 28 дБі (опціонально), антенний кабель 10-15 метрів і внутрішню антену. Здатний працювати в місцях повної відсутності сигналу до 25 км від БС оператора. Може покрити до 500 м2 (залежить від внутрішньої антени)

Універсальний комплект 3G + GSM для посилення голосового зв'язку на частоті 900 МГц (GSM), передачі голосу на 2100 МГц (смартфони) і передачі даних (Інтернет) на частоті 2100 МГц (3G). У комплект входить двостандартні ретрансляція, зовнішня і внутрішня антени і кабельні з'єднувальні збірки. Посилення - до 50 дБі. Покриття - 100-300 м2. Зовнішня і внутрішня антени можуть бути змінені на більш потужні або більш підходящі для використання в конкретному місці.

Бюджетний повноцінний комплект для посилення голосового (телефонної) зв'язку GSM-900 та Інтернету 3G (UMTS-900) в невеликих приміщеннях (до 200 м2). Складається з репитера (підсилювача стільникового зв'язку) і двох антен: зовнішньої посиленою до 14 дБі (опціонально) з кабелем 10м і внутрішньої до 9 дБі (опціонально). Один з найдешевших способів посилити телефонний зв'язок самостійно. Простий в установці та налаштування, не вимагає спеціальних навичок.

Простий в установці та налаштування, не вимагає спеціальних навичок

Повноцінний комплект для посилення стільникового (голосового телефонного) зв'язку в стандарті GSM-900, включає в себе підсилювач 900 МГц і дві антени: зовнішня спрямована до 14 дБі (опціонально) і внутрішня 5-7 дБи (опціонально). Комплект простий в установці і не вимагає спеціального догляду і постійного контролю. Покриття - до 500 кв.м. Зовнішня і внутрішня антени можуть бути змінені на більш потужні або більш зручні для застосування.

Комплект для посилення частот 1800 МГц (голос і LTE) і 2100 МГц (голос на смартфонах і UMTS) підходить в першу чергу для бажаючих посилити т.зв. Інтернет-частоти: призначений для посилення найпоширенішою частоти 3G і другий по використовуваного частоти 4G, паралельно також "піднімаючи" голосову телефонний зв'язок на частоті 1800 МГц (GSM / DCS). Може використовуватися до 15-20 км в залежності від зовнішньої антени і географії місцевості.

Комплект для самостійного підключення і посилення телефонного зв'язку для частот UMTS-900 / GSM-900 + DCS-1800 / LTE-1800. Підходить для посилення голосового телефонного зв'язку і передачі даних. Простий в установці, забезпечує впевнений прийом і високу швидкість передачі даних. Зовнішня антена від 9 до 28 дБі (опціонально). Працюють до 15 км від БС оператора (в залежності від зовнішньої антени) з усіма операторами в підтримуваних частотах.

Працюють до 15 км від БС оператора (в залежності від зовнішньої антени) з усіма операторами в підтримуваних частотах

У комплект посилення сигналів стільникового зв'язку 2G GSM 900 (телефон), 3G UMTS 2100 (Інтернет) і 4G LTE / DCS 1800 (телефон / Інтернет) МГц входить трьохстандартний ретрансляція (підсилювач зв'язку), внутрішня антена 9-20 дБи (опціонально) і зовнішня антена 5-15 дБи (опціонально). Простий в установці і використанні, здатний працювати до 15 км від БС оператора і покривати до 1000 м2.

Повноцінний комплект для посилення голосового (телефонної) зв'язку в стандарті GSM-1800 і Інтернету в стандарті LTE-1800 (4G), включає в себе підсилювач і дві антени: зовнішня спрямована до 20 дБі (опціонально) і внутрішня кругова до 6 дБі або панельна до 11 дБі (опціонально). Комплект простий в установці і не вимагає спеціального догляду і постійного контролю. Покриття - до 250 кв.м. Зовнішня і внутрішня антени можуть бути змінені на більш потужні або більш зручні для застосування.

Комплект для посилення сигналу 4G LTE. Складається з підсилювача зв'язку 2500-2700 МГц і двох антен - приймаючої зовнішньої спрямованої від 14 до 28 дБі (опціонально) і внутрішньої (роздає) від 5 до 15 дБ. Простий в установці і використанні. Працює у всіх мережах LTE 2600 МГц. Може бути використаний на відстані до 20-25 км від БС оператора, покриття посиленим сигналом - до 500 м2.

Може бути використаний на відстані до 20-25 км від БС оператора, покриття посиленим сигналом - до 500 м2

Повноцінний комплект для посилення сигналу мобільного інтернету 3G (UMTS-2100). Включає в себе підсилювач (ретрансляція) сигналу 2100 МГц, зовнішню спрямовану антену від 16 до 28 дБ (опціонально), кабельну збірку зі зниженими втратами RG8x і роздає кругову антену від 5 до 12 дБ (опціонально). Антени підбираються за місцем використання і зоні покриття. Підсилює голосовий зв'язок на смартфонах. Зона покриття роздає антени - від 150 до 500 кв.м. Не вимагає спеціальних навичок в установці і підключенні.

Комплект для збільшення радіусу покриття GSM або 3G сигналу в приміщеннях - дозволяє розвести вихідний посилений сигнал по 2-м або по 3-м різних приміщеннях і / або за рівнями (поверхах). Підходить до всіх репітери (підсилювачів) зв'язку 900/1800/2100/2600 МГц. Ціна представлена ​​на комплект спліттер + 2 кругових антени.

Комлект для підключення високошвидкісного доступу в Інтернет своїми руками в зоні невпевненого або поганого прийому. Відсутні втрати на кабелі. Підходить для тих, хто знаходиться на відстані не більше 3-4 км від базової станції оператора. WiFi-покриття - в радіусі 20 метрів, кількість WiFi-користувачів - до 32, LAN порт.

WiFi-покриття - в радіусі 20 метрів, кількість WiFi-користувачів - до 32, LAN порт

Комплект для самостійного підключення доступу в Інтернет в автомобілі: складається з 3G HSPA + WiFi роутера, всенаправленной антени на магнітній базі 9 дБ і антенного перехідника для підключення антени до роутера. Швидкість передачі даних - до 42 Мбіт / сек.

Комплект для самостійного підключення заміського будинку або будь-якого іншого приміщення, що знаходиться в зоні невпевненого або поганого прийому сигналу до мережі YOTA LTE 4G. У комплект входить панельна антена з максимальним посиленням 18 dBi і WiFi роутер YOTA Ready з оптимальними настройками і покриттям мережі.

C наближенням літа все ми замислюємося про дачу C наближенням літа все ми замислюємося про дачу. І якщо наші бабусі і дідусі більше думають про розсаді і грядках, то діти, а останнім часом і батьки, більше думають про ознаки цивілізації в своїх присадибних господарствах. Колись це були душ і туалет в будинку, зараз на перше місце виходить доступ в Інтернет. Всі ми звикли до того, що в нашому комп'ютері, ноутбуці або планшеті є Інтернет, і дуже засмучуємося, коли його там не виявляється. Але дуже багатьом не хочеться платити від 15 до 20 тисяч дядькові, який приїде і зробить так, щоб Інтернет на дачі з'явився, тим більше, що багато хто з нас мають на увазі, що можуть зробити це самі.

Готові комплекти для приватного будинку від Huawei, ZTE і інших виробників покликані полегшити життя покупцеві при покупці декількох сумісних один з одним різних пристроїв: роутерів, модемів, антенних перехідників і антен: ми самі підібрали оптимальні комплекти, здатні задовольнити переважна більшість наших клієнтів. Комплекти прості в установці і використанні, володіють докладними інструкціями і є закінченими наборами для самостійного підключення доступу в Інтернет за допомогою 3G або 4G LTE мереж. Як показала практика (і статистика дзвінків) 9 чоловік з 10 здатні самі впоратися з установкою і підключенням даних комплектів, що економить їм від 5000 до 10000 руб., Які беруть установники за виїзд на дачу, в котедж, таун-хаус або офіс замовника, щоб "провести" Інтернет.

Підключити Інтернет на дачі (в приватний будинок, котедж і т.д.) в Московській, Ленінградській, Калузькій і ін. Областях видається багатьом чимось дуже складним: чимало людей, купивши USB модеми та спробувавши підключитися до мережі, подумали, що підключити бездротовий Інтернет без допомоги фахівців неможливо: прийом поганий, будинок знаходиться в лісі, швидкості немає ... Багатьом підключення Інтернету на дачі представляється, як виїзд бригади фахівців, яка включає в себе зморщок, монтажника, інженера і ще, бог знає, кого. Насправді, до Вас приїде один (максимум - два) людина (а), які протягом години встановлять Вам 3G або 4G антену і підключать її до WiFi роутера - ось і все, ось і вся установка! Так що, якщо Вам потрібен Інтернет, то встановити його на дачі не так складно.
Багато хто задається питаннями:
1) Який Інтернет для дачі (приватного будинку) найкращий і найдешевший в Московській області: МТС, Білайн, Мегафон? А ще ж є YOTA, Tele2, Ростелеком і ще місцеві оператори ... Що ж краще в Підмосков'ї?
2) Наскільки мобільний Інтернет на дачі (в приватному будинку) в Підмосков'ї та інших областях є швидкісним або високошвидкісним? Який Інтернет на дачі в Московській області найшвидший?
3) Яка ціна Інтернету на дачі (в приватному будинку)? Чи буває безлімітний Інтернет для дачі (приватного будинку)? Скільки коштує підключення Інтернету в Московській, Тульській, Ленінградської, Ростовської, Нижегородської, Воронезької, Волгоградської, Челябінській, Свердловській, Калузької, Бєлгородської, Самарської, Амурської, Рязанської, Тверській, Курській, Саратовської, Іркутської, Челябінській, Кемеровської, Володимирській, Калінінградської областях, а також - в Краснодарському, Красноярському, Ставропольському, Алтайському, Пермському, Приморському краях?
4) Який Інтернет на дачу (в приватний будинок) в Підмосков'ї вибрати (купити): 3G або 4G? Чи є Інтернет від YOTA на дачі?
5) За допомогою чого організувати Інтернет на дачі (в приватному будинку): за допомогою модему або роутера? Чи можна провести провідний Інтернет на дачі в Московській області? Чи можна підключити домашній Інтернет, наприклад, від Ростелеком на дачі в Підмосков'ї або Ленінградської області?
6) А чи буде WiFi в приватному будинку і на ділянці? А чи буде Інтернет в ноутбуці, планшеті, смартфоні на дачі?
7) Чи знадобиться посилення 3G або 4G сигналу в області? Як посилити Інтернет на дачі (в приватному будинку)? Чи знадобиться ретрансляція (підсилювач) сигналу 3G на дачі (в приватному будинку)?
Ми чуємо ці питання кожен день і постараємося відповісти коротко, більш детально Вам все пояснять наші оператори:
1) Наші комплекти працюють з будь-SIM-картою: не полінуйтеся купити 2-3 сім-карти різних операторів і спробувати в своєму заміському (приватному) будинку - один з них Вам, швидше за все, покаже хорошу швидкість.
2) Швидкість мобільного Інтернету може досягати і 50 Мбіт / сек, але в середньому в області - це 6-7 Мбіт / сек, якщо Ви перебуваєте недалеко від вишки оператора, і 2-3, якщо до Вишки оператора кілька кілометрів.
3) Буває, але зазвичай бездротовий Інтернет (на відміну від "проводового" Інтернету) лімітований, але лімітів залежно від абонентської плати може вистачити і на перегляд фільмів онлайн. Часто оператори проводять літні акції для дачників і надають реально безлімітний бездротовий Інтернет на весняно-літній період (Наприклад, з травня по вересень) - такі прецеденти спостерігалися в мобільному Інтернеті від операторів і в Підмосков'ї, і в Ленінградській області.
4) 4G, звичайно, швидше 3G, але і 3G може "видавати" до 20 Мбіт / сек тоді, як при дуже хорошому прийомі передача даних в LTE може показувати дуже невелику швидкість - "вишка оператора" може бути забита бажаючими підключитися до Інтернету 4G . Тому треба купувати кілька SIM-карт операторів 3G і 4G і пробувати!
5) Зробити Інтернет на дачі (в приватному будинку) простіше за допомогою антени і роутера (див. Наші комплекти). Роутер створить Вам WiFi мережу - і Інтернет в Підмосков'ї стане зручніше і приємніше. Установка проводового Інтернету на дачі можлива далеко не завжди (менш ніж в 30% випадків), причому ціна, як правило, "кусається", тому що пов'язана з кількістю підключаються користувачів. До речі, Ростелеком в Підмосков'ї часто здійснює "установку" Інтернету на дачі за допомогою бездротових модемів і роутерів, за тим лише винятком, що в його асортименті відсутні антени і репітери.
6) WiFi буде. У будинку точно, якщо не буде вистачати на всю ділянку, то можна використовувати додатковий (дочірній) WiFi роутер (трохи + 1000-1500 руб.), Так що і ноутбук, і смартфон, і планшет, а також (при бажанні господаря) і всі пристрої гостей на дачі будуть підключені до високошвидкісного доступу в Інтернет.
7) У 9 випадках з 10 ніякого репитера не треба - допомагає антена, яка працює на відстані до 5 км від БС оператора, але якщо Ви перебуваєте дуже далеко від базової станції, то і комплекти посилення GSM (голос) і 3G у нас є, а скоро з'являться і LTE репітери.

Супутниковий Інтернет проти 3G 4G LTE інтернету - кілька аргументів
1) Стоимость обладнання. Наш комплект 3G коштує мінімум в 4 рази дешевше, а комплект 4G LTE з потужного антеною - в 2 рази, чем комплект для супутникового інтернету: в Середньому комплекти стояти 25.000 руб., Деякі комплекти супутникового інтернету доходять и до 50 т.р. (В 10 разів дорожча комплекту 3G).
2) Тарифи. Стоимость трафіку в 3G и LTE 4G мережа почти в 3 рази дешевше, чем через супутник: если в МТС, Мегафон, Білайн, Теле2 1 ГБ коштує примерно 100 руб., То при вікорістанні супутникового інтернету Ві будете платіті Вже 300 руб.! Если порівнюваті Безлімітні тарифи, то Безлімітний Інтернет Триколор обійдеться Вам в 3000 руб., В тій годину, як Безлімітний Інтернет 4G від WiFire - 800 руб. / Міс, а від YOTA - 1400 руб. / Міс (при оплаті за рік - 750 руб ./мес), що не Варто кож забуваті про т.зв. "Корпоративний" тарифах: в Середньому - 1000 руб. / Міс за необмежені трафік и ШВИДКІСТЬ.
3) ШВИДКІСТЬ передачі Даних - в Середньому по Росії - однаково, а в великих містах, поблизу від них (до 5 км), в Підмосков'ї и т.д. в зоне покриття 4G LTE - більше! За статистикою середня ШВИДКІСТЬ передачі Даних 3G в Московському РЕГІОНІ - 10-12 Мбіт / сек на вхід и 5-6 Мбіт / сек на вихід, LTE 4G - до 20-25 Мбіт / сек на Прийнятних тарифах супутникового інтернету надається примерно така ж ШВИДКІСТЬ.
4) Налагодження та монтаж обладнання. Ви коли-небудь встановлювали і налаштовували супутникову тарілку самі? Ні ?! Тоді запитайте у тих, хто хоч раз в житті цим займався! За статистикою кожен другий покупець після спроб встановити супутникову тарілку викликає установників, тому що не справляється сам, а послуги з монтажу, встановлення та налаштування зазвичай дорівнюють вартості обладнання, тобто ще плюс 5-10 тис. руб. мінімум!
Наші комплекти 3G і LTE 4G не вимагають особливих навичок і умінь: треба просто закріпити антену якомога вище (зазвичай - під коником даху або на найвищій точці стіни будинку) і направити на базову станцію (БС) оператора або, як її ще називають, "вишку" - інформацію про місцезнаходження БС можна отримати на сайті оператора, орієнтуючись на офіційну карту покриття: БС знаходяться в центрі кіл покриття, також можна дізнатися у місцевих жителів, за допомогою спеціальних програм і додатків. Випадків, коли покупець повернув обладнання, не впоравшись з установкою, у нас було кілька десятків з декількох тисяч проданих комплектів за 5 років роботи!
5) Покриття 3G LTE 4G в Москві - 99%, в Підмосков'ї - до 90% (при використанні відповідних антен), тобто 9 чоловік з 10 не потребують супутниковий Інтернет. У більшості випадків один з чотирьох операторів має LTE 4G покриття у Вашій районі? в крайньому випадку - 3G. Що стосується покриття мобільним Інтернетом всій території Росії, то вона трохи менше, навіть в Краснодарському краї, третьому за чисельністю населення суб'єкті (після Москви і МО) покриття вже набагато гірше, але знову ж таки: в 8 випадках з 10 це виправляється підбором відповідних щодо посилення антен .
6) Універсальність. Наші комплекти для Інтернету 3G і LTE 4G можуть працювати з будь-яким оператором зв'язку 900/2100 МГц і 800/1800/2600 в Росії - роутер НЕ закодований і розпізнає будь-яку сім-карту, але треба розуміти, що одночасне посилення всіх частот при великих відстанях від вишок неможливо, та й не потрібно: в Росії зустрічаються регіони з дуже великим розкидом частот (800-2700 МГц), але їх небагато, зазвичай оператори працюють на одних і тих же високих або низьких частотах. Ви можете використовувати SIM-карти МТС, Мегафон, Білайн, Tele2 (Ростелеком) в тих регіонах, де компанії надають послуги передачі даних, у супутникових же операторів обладнання закодовано, і, підключаючись у одного з них, Ви не зможете перейти до іншого, не замінивши (тобто не купивши ще раз) обладнання або його частина (ресивер).
Разом витрати в середньому на Інтернет 3G LTE 4G з потужними антенами: 8000 руб. (В середньому за комплект: 3G - від 2800 руб., LTE 4G - від 5900 руб.) + 4 * 700 (чотири місяці на дачі по 10-20 ГБ в місяць в залежності від оператора і кол-ва абонентів, спеціально не вважаємо безлімітні тарифи) = 10.800 руб.
Разом витрати на супутниковий Інтернет: 15.000 руб. (Знайдений нами найдешевший комплект) + 4 * 1.200 руб. (чотири місяці по 3-15 ГБ в місяць, безлімітний тариф - від 3000 руб. / міс) = 19.800 руб. - це майже в 2 рази більше! Плюс щорічно Ви будете витрачати в 1,5-3 рази більше!
Причому кожен другий з Вас ще заплатить 5.000-10.000 руб. за установку, тобто НЕ 19.800, а порядку 25.000-30.000руб.!
Якщо Ви готові витратити 25.000 рублів, так, може бути, краще для початку витратити 5000 руб. і спробувати самому ?! ;)
Не вірите нам? Зателефонуйте та дізнайтесь вартість обладнання, придатного для Вашого місця використання (підбирається по покриттю і частотних діапазонах у Вашому регіоні) і доставки, а потім порівняйте з вартістю комплектів супутникового Інтернету і тарифами! Якщо Ви не віддасте відразу 25.000, то ми ДУЖЕ здивуємося!

У багатьох регіонах Росії оператори стільникового надають своїм абонентам дійсно безлімітний мобільний Інтернет: у випадку з Москвою і Московською областю - це бездротовий доступ до Інтернету від YOTA по мережах четвертого покоління LTE 4G. Треба віддати належне і компанії МТС, яка надавала безлімітний доступ в Підмосков'ї за все за 600 руб. (В Москві даний тариф був обмежений 6 ГБ трафіку), залучаючи таким чином дачників користуватися послугами своєї мережі. Найчастіше мобільний Інтернет лімітований трафіком, розцінки у всі приблизно однакові: 1 ГБ = 90-110 рублів, але оператори йдуть на різні спеціальні пропозиції і послуги, щоб залучити потенційних абонентів: так, у Білайну ціни на бездротовий доступ до Інтернету в домашній мережі (на дачі) і роумінгу (у бабусі в Ленінградській області) не змінюються: підключившись в Москві, Ви зможете використовувати свій трафік по всій території РФ, а якщо Ви хочете великий обсяг трафіку, то у Білайну 60 ГБ в місяць (вже можна порівняти з безлімтним Інтернетом) стоять всього 2500 ру ., Тобто 1 ГБ Вам обійдеться всього в 40 з невеликим рублів, хоча у Мегафона можна придбати 1ГБ Інтернету для дачі ще дешевше (за 30 з невеликим рублів) при покупці 40 ГБ в місяць, але половину цього трафіку необхідно використовувати в нічний час.
Ще раз просимо звернути увагу, що наші 3G комплекти працюють з SIM-картами всіх операторів 3G Росії: Мегафон, МТС, Білайн, Ростелеком, Tele2 і т.д., а 4G комплекти - з (U) SIM-картами всіх операторів LTE Росії : YOTA, Мегафон, МТС, Білайн в усіх областях, краях і республіках нашої країни: в Москві та Московській області (Щелково, Дзержинському, Дзержинську, Красноармійську, Воскресенську, Озерах, Ювілейному, Жуковському, Троїцьку, Федоскіно, Данілково, Жілево, Залізничному, Пушкіно, Ашукіна, Ленінському, Солнечногорском, Клинском, Чеховському, Дмитрівському, Пушкінському, В оскресенском районах), в Челябінську і Челябінській області (Троїцьку, Озерске), в Тулі і Тульській області (Вузловий, Донському, Ясногорську, Грем'яче, Кимовск, Суворова, Заокському, Чернському районах), в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області (Кіровську, Сосновому Бору, Відрадному, Дівенской, Покровської, Ломоносовському, Всеволжскіе районах), в Ростові-на-Дону та Ростовської області (Шахти, Донецьку, Ольгинської), в Благовєщенську і Амурської області (Білогірську, Вільному), в Нижньому Новгороді, Дзержинську і Нижегородської області (Бор, Богородске, Володарську, Завол жье), в Єкатеринбурзі і Свердловської області (Березівському, Артемівському, Зарічному), в Бєлгороді та Бєлгородської області (Олексіївці, Будівельнику, Зеленої Поляні, Борисівці, Валуйки, Губкине), у Воронежі та Воронезької області (Павловську, Калачі, Новій Усмані, Давидівці , Кантемирівці, Боброва, Ганні), в Смоленську і Смоленської області (Сафоново), в Омську і Омській області, в Іркутську і Іркутської області (Хомутове), в Самарі і Самарської області (Відрадному, Ягідному, Червоному Яру, Тимофіївці, Смишляевка), в Твері і Тверській області (Городні, Редкино, Калінінському , Лісовому районах), в Волгограді і Волгоградської області (Михайлівці, Краснослободськ, Городище, клетских районі), в Калузі і Калузької області (Кірові, Єрмоліно, Борсуках, Борівському, Тарутине, Жукова, Воротинського, Жуковському, Борівському, Малоярославецкому районах), в Курську і Курської області, в Рязані і Рязанської області (Гридино, Рязанському районі), в Саратові і Саратовської області (Петровську, Навчальному), в Кемерово Кемеровської області (Белово, Березівському), в Пензі і Пензенської області (Кузнецьк, Зарічному), в Ярославлі і Ярославській області, в Тамбові Тамбовської області (Котовську, Уварово), в Липецьку і Липецької області (Аксай), в Кірові і Кіровської області, в Брянську і Брянської області (Жуківці, Ардонь, Унечі, Карачеве, Стародубі, Навли), у Володимирі і Володимирської області (Александрові, Олександрівському районі), в Мурманську і Мурманської області (Кіровську), в Іваново і Івановської області (Родниках, Таліци), в Оренбурзі і Оренбурзької області, в Орлі і Орловської області (Ливнах), в Калінінграді і Калінінградської області, в Пскові і Псковської області (Острові), в Ульяновську і Ульяновської обл сти, в Кургані і Курганської області, у Великому Новгороді та Новгородської області (Анциферова), в Астрахані і Астраханської області, в Костромі і Костромської області, в Магадані і Магаданської області, в Новосибірську і Новосибірської області (Куйбишеві), в Південно-Сахалінську і Сахалінської області, в Томську і Томської області, в Тюмені і Тюменській області, в Вологді і Вологодської області, в Архангельську і Архангельської області (Мирному), в Читі і Забайкальському краї, в Краснодарі і Красндарском краї, в Ставрополі і Ставропольському краї, в Барнаулі і Алтайс ом краї, у Владивостоці і Приморському краї, в Красноярську, Зеленогорську, Желєзногорську і Красноярському краї, в Пермі і Пермському краї, в Хабаровську і Хабаровському краї, в Майкопі і республіці Адигея, в Уфі і республіці Башкортостан, в Улан-Уде і республіці Бурятія , в Махачкалі і республіці Дагестан, в Магасе, Назрані і республіці і республіці Інгушетія, в Нальчику і республіці Кабардино-Балкарія, в Елісті і республіці Калмикія, в Черкеську і республіці Карачаєво-Черкесія, в Петрозаводську і республіці Карелія, в Сиктивкарі і республіці Комі , в Йо Шкарів-Оле і республіці Марій Ел, в Саранську і республіці Мордовія, в Якутську і республіці Саха (Якутія), У Владикавказі і республіці Північна Осетія-Аланія, в Казані і республіці Татарстан, в Кизилі і республіці Тува, в Іжевську і республіці Удмуртія, в Абакані і республіці Хакасія, в Грозному і республіці Чечня, в Чебоксарах і республіці Чувашія, в Севастополі, Сімферополі та республіці Крим, в Горно-Алтайську і республіці Алтай - природно, там, де є стільникові мережі передачі даних 3G і 4G LTE, а там, де немає, наші комплекти здатні працювати в станд роті 2G (GPRS / EDGE).

Так як же виглядає стандартний комплект для Інтернету в приватний будинок? Насправді, "стандартних" або універсальних комплектів не буває, тому що антена підбирається по робочій частоті базової станції (БС) або найближчого оператора або декількох БС операторів і її (їх) віддаленості від місця використання, але частіше за все він складається з антени, кабелю і роутера. Провести провідний Інтернет в приватний будинок (котедж) часто не представляється можливим через віддаленість від великих населених пунктів або нерентабельним на етапі підключення (висока вартість) або використання (дорогі тарифи). Підключити ж Інтернет в приватному секторі за допомогою бездротових технологій нескладно: зовнішня антена встановлюється під коник або на стіну будинку, кабель заводиться в будинок і підключається до роутера або модему. У наших комплектах вже все підготовлено для тих, хто не вміє (або не хоче) обжимати / паяти кабель, підбирати пристрої за параметрами і сумісності, шукати інформацію і вивчати способи настройки антен: кабельні збірки вже пропаяни і обтиснуті - їх треба просто прикрутити з одного боку до антени, а з іншого - до пристрою, адаптери / перехідники (якщо вони потрібні) підібрані під пристрої, ми самі підбираємо роутер і антену по віддаленості від БС і робочим частотам, а докладні інструкції до антен допомагають правильно змонтувати і настрої ть антену. Коли ми тільки починали продавати комплекти для самостійної установки (а зробили ми це першими, після чого багато Інтернет-магазини повторили це за нами), то ми думали, що зіткнемося з масою дзвінків з проханнями допомогти налаштувати антену ... Але немає! Як з'ясувалося переважна більшість людей (90-95%) справляються самі, а це значить, що:
1) ми правильно підбираємо комплекти для різних місць використання;
2) інструкції, написані нами, прості і зрозумілі;
3) практично будь-хто може впоратися з самостійною установкою.
Тому якщо Ви вирішили підключити Інтернет в селі, СНТ, КП або приватному секторі міста / селища, то Ви зможете це зробити самі, заощадивши від 5000 руб., Які беруть т.зв. "Монтажники" за установку комплектів, подібних нашим (як правило, з більш дешевими комплектуючими).

Увага! При копіюванні всієї або частини статті посилання на статтю обов'язкове!

Топ продажів

Антенний адаптер TS9 / CRC9

Антенні перехідники (пігтейли) для підключення зовнішніх посилених антен до модемів і мобільним роутера третього (3G UMTS / HSPA) і четвертого (4G LTE) поколінь, підходять до всіх USB-модемів і портативним роутера, мають антенний роз'єм, можуть мати роз'єми з іншого боку : FME-male, N-male, SMA-female.

USB-модем 3G 4G LTE Huawei E3372 USB-модем 3G 4G LTE Huawei E3372

Універсальний 4G LTE + 3G модем. Має антенні роз'єми і невеликі розміри. Працює з будь-якими SIM-картами всіх російських і європейських операторів зв'язку (YOTA, Мегафон, МТС, Білайн, Ростелеком, Tele2, Altel, Мотив, Таттелеком / Літай і ін.). Підтримує швидкість до 100 Мбіт / сек. Ідеальний для використання з ноутбуками за кордоном.

Комплект посилення 3G 4G BOX Комплект посилення 3G 4G BOX

Найпотужніший комплект LTE 4G + 3G для установки на дачі, в приватному будинку, селі і т.д. Відсутні втрати на антенному кабелі, довжина кабелю 10 метрів. Посилення антени - 18 дБ або 20 дБ. Покриття WiFi - до 40 метрів в діаметрі. Працює з будь-SIM-картою 4G LTE і 3G операторів. Кількість WiFi користувачів - до 32 + LAN роз'єми.

Антена кругова 3G / 4G LTE / GSM, 12 дБ Антена кругова 3G / 4G LTE / GSM, 12 дБ

Кругова всенаправленная антена на магнітній базі призначена для посилення прийому сигналу мережі у пристроїв 4G LTE 800/1800 МГц, 3G UMTS 2100 МГц і GSM 900 / 1800. Посилення - до 13 дБі. Довжина кабелю - 3м. Всепогодний. Підходить до пристроїв з одним антенним роз'ємом. Може використовуватися з GSM, 3G і GSM + 3G репітерами.

Антенний перехідник SMA-FME - адаптер для стаціонарних роутерів 3G / 4G LTE / WiFi Антенний перехідник SMA-FME - адаптер для стаціонарних роутерів 3G / 4G LTE / WiFi

Антенний адаптер SMA-FME для підключення зовнішньої кругової або спрямованої антени до роутера Huawei B970 / B970b, B260 / B260a, B660, B683 / B660, B681 / B8L, B220, B960, B593, E5172, B880, B890, B315, В310, NetComm 3G9WB, 3G21WB, 3G25WR, 3G42W, ZTE MF28G, MF283, Zyxel LTE і ін.

Що ж краще в Підмосков'ї?
Наскільки мобільний Інтернет на дачі (в приватному будинку) в Підмосков'ї та інших областях є швидкісним або високошвидкісним?
Який Інтернет на дачі в Московській області найшвидший?
Яка ціна Інтернету на дачі (в приватному будинку)?
Чи буває безлімітний Інтернет для дачі (приватного будинку)?
Який Інтернет на дачу (в приватний будинок) в Підмосков'ї вибрати (купити): 3G або 4G?
Чи є Інтернет від YOTA на дачі?
За допомогою чого організувати Інтернет на дачі (в приватному будинку): за допомогою модему або роутера?
Чи можна провести провідний Інтернет на дачі в Московській області?