Реклама
Реклама
Реклама

Білайн тарифи мобільний інтернет, способи економії

  1. Як вибрати оптимальний тариф Білайн?
  2. Тарифи для мобільних телефонів
  3. Лінійка «ВСЁмоё»
  4. Лінійка «ВСЕ!»
  5. Преміальний сервіс «Зовсім Все»
  6. Тарифи для планшета
  7. «Інтернет для планшета»
  8. Тарифи для модемів
  9. Як дізнатися чи змінити тариф?
  10. Особливості
  11. Додаткові можливості
  12. Відео до статті

421 користувач вважають дану сторінку корисною.

Швидка відповідь:
Для того щоб дізнатися / змінити свій поточний тариф є 3 простих способи:

  • Через особистий кабінет - мабуть найзручніший спосіб, можна просто увійти в свій особистий кабінет Білайн і переглянути / змінити абсолютно будь-яку інформацію щодо сім-карти. Як увійти в особистий кабінет?
  • Дзвінок оператору - найбільш швидкий спосіб поміняти / дізнатися тарифний план, зателефонувати оператору можна за номером (з телефону Білайн) або (з будь-якого телефону в Росії).
  • Відвідування офіційного офісу Білайн - найбільш незручний і нешвидкий спосіб зміни тарифного плану, карта офісів Білайн по всій Росії - перейти .

Детальна характеристика всіх доступних тарифів представлена нижче

Сучасний інтернет вже не обмежується рамками стаціонарних комп'ютерів і ноутбуків. Це пов'язано з розвитком мобільних гаджетів, які оснащуються 3G-модулями зв'язку, широкоформатними дисплеями і купою вбудованих додатків, що вимагають доступу в мережу. В результаті, провайдери змушені робити своїм клієнтам вигідні пропозиції з інтернетом для мобільних пристроїв. Не відстає від конкурентів і жовто-смугастий оператор. Тарифи Білайн з мобільним інтернетом представлені на ринку досить широким асортиментом. Тому кожен абонент може вибрати тарифний план пропорційно відповідний витрат інтернет-трафіку.

Як вибрати оптимальний тариф Білайн?

На сьогоднішній день компанія Білайн не надає тарифів з безлімітним мобільним інтернетом, ще 10 лютого 2017 року компанія вирішила відмовитися від таких тарифів, з чим це пов'язано, детально не відомо. Тому питання в виборі тарифу стоїть досить гостро, з одного боку на більшості тарифів передплаченої встановлений досить великий ліміт мобільного інтернету, чого цілком вистачить більшості користувачів, однак при активному використанні інтернету, при скачуванні файлів, при перегляді відео, можна зіткнутися з проблемою повного блокування інтернету, або зниження його швидкості до мінімуму, при вичерпанні певного ліміту.

У даній статті, ми розповімо вам про всі актуальних тарифах для мобільного інтернету на Білайн.

Тарифи для мобільних телефонів

Тарифи Білайн для мобільного інтернету

Почати огляд слід з тарифів, де інтернет на телефоні не передбачено умовами договору, однак абоненти можуть отримати доступ до мережі на порівняно непоганих умовах. Тут можна відзначити такі пропозиції:

Тариф Опис « сигнал »Можливість управляти« розумними »пристроями (опалювальні котли, системи сигналізації та відеоспостереження, лічильники, GPS-пристрої) через мобільний інтернет і SMS.
Вартість 1 МБ переданих / отриманих даних - 2 руб.
Абонентська плата - 1 руб / добу.
Вартість переходу - 0 руб. « нуль сумнівів »Єдина ціна на всі місцеві дзвінки - 2 руб / хв.
Абонентська плата - 0 руб / добу.
Вартість переходу - 0 руб. « щосекундний »Посекундна тарифікація місцевих дзвінків.
Єдина ціна на всі місцеві дзвінки - 0,05 руб / с.
Вигідна ціна на дзвінки по Росії - 3,90 руб / хв.
Абонентська плата - 0 руб / добу.
Вартість переходу - 0 руб.

Тут тарифікація тільки при виході в інтернет. Вартість 1 Мб трафіку складає 9.95 рублів. Такі пакети вигідні користувачам, які не планують відтворювати потокове відео, завантажувати додатки та спілкуватися в соціальних мережах.

При використанні 1 МБ інтернет-трафіку в будь-якому з календарних місяців після підключення / переходу на тарифний план, автоматично буде підключена опція «Пакет інтернету 1,5 ГБ», що включає 1,5 ГБ інтернет-трафіку в місяць на максимальній швидкості. Якщо споживання трафіку в місяць складе менше 1 МБ, опція «Пакет інтернету 1,5 ГБ" не підключиться.

Вартість опції «Пакет інтернету 1,5 ГБ» - 8 руб. на добу

Лінійка «ВСЁмоё»

Досить популярними тарифними планами на сьогоднішній день, є тарифи з лінійки «ВСЁмоё», саме на цих тарифах з'являються все нові послуги і можливості від оператора Білайн.

Нижче наведена таблиця тарифів лінійки «ВСЁмоё»:

Тариф Інтернет Дзвінки СМС Абонентська плата ВСЁмоё 1 3 ГБ в місяць 300 хвилин на місяць 300 SMS в місяць 13,33 руб / добу ВСЁмоё 2 15 ГБ в місяць 500 хвилин на місяць 300 SMS в місяць 20 руб / добу ВСЁмоё 3 22 ГБ в місяць 1200 хвилин на місяць 300 SMS в місяць 30 руб / добу ВСЁмоё 4 30 ГБ в місяць 2000 хвилин на місяць 300 SMS в місяць 50 руб / добу зовсім ВСЁмоё 30 ГБ в місяць 5000 хвилин на місяць 300 SMS в місяць 83,33 руб / добу

Важливо! Інтернет по тарифу діє при знаходженні абонента в домашній мережі та в поїздках по всій Росії в мережі «Білайн» за винятком Чукотського авт. округу. Вартість 1 Мбайт в Чукотському АТ становить 9,95 руб.

Лінійка «ВСЕ!»

Тарифи лінійки «ВСЕ!» Є постоплатний і вони в основному орієнтовані на мобільний інтернет і дзвінки по всій Росіїї.

Тарифи «ВСЕ!» - постоплата з федеральним номером

Тариф Інтернет Дзвінки СМС Абонентська плата Все за 500 10 ГБ в місяць 600 хвилин на місяць 300 SMS в місяць 500 руб / міс Все за 800 14 ГБ в місяць 1100 хвилин на місяць 500 SMS в місяць 800 руб / міс Все за 1200 20 ГБ в місяць 2200 хвилин на місяць 1000 SMS на місяць 1200 руб / міс Все за 1800 30 ГБ в місяць 3300 хвилин на місяць 3000 SMS на місяць 1800 руб / міс

УСЕ! (Післяплата) з міським номером

Тариф Інтернет Дзвінки СМС Абонентська плата Все за 1450 10 ГБ в місяць 650 хвилин на місяць 300 SMS в місяць 1450 руб / міс Все за 1750 12 ГБ в місяць 1100 хвилин на місяць 500 SMS в місяць 1750 крб / міс Все за 2350 20 ГБ в місяць 2200 хвилин на місяць 1000 SMS на місяць 2350 руб / міс Все за 3550 30 ГБ в місяць 5000 хвилин на місяць 3000 SMS на місяць 3550 руб / міс

Крім цього, в лінійці «ВСЕ!» Є окремий тариф спеціально для міжнародного роумінгу:

Важливо! Тарифи лінійки «ВСЕ!» Є постоплатний, а це значить для того щоб перейти на них з іншого тарифу знадобиться паспорт і візит в офіс оператора або дзвінок в call-центр за телефонами 0611 (для мобільних) або 88007000611 (для міських номерів).

Преміальний сервіс «Зовсім Все»

Преміальний сервіс і великий пакет хвилин, SMS та Інтернету, якими можна користуватися в роумінгу по всьому світу:

  • Мобільний інтернет 60 ГБ в місяць
  • Місцеві та міжміські дзвінки в будь-якій точці Росії - 6000 хвилин на місяць
  • Абонентська плата - 6000 рублів на місяць
  • Вартість переходу - 0 рублів
  • подробиці

Тарифи для планшета

Для планшетів існує спеціальний тариф «ВСЁмоё 2 для планшета». Він надає 19 ГБ інтернет-трафіку в місяць за 600 рублів на місяць. подробиці .

«Інтернет для планшета»

«Інтернет для планшета» ще один тариф з постоплатной системою розрахунків і має наступні обмеження:

  • 400 рублів на місяць, 6 ГБ інтернет-трафіку - Інтернет для планшета. Постоплатний + Хайвей 6 ГБ. подробиці .
  • 600 рублів на місяць, 12 ГБ інтернет-трафіку - Інтернет для планшета. Постоплатний + Хайвей 12 ГБ. подробиці .

Тарифи для модемів

Для USB-модему існує всього 1 тариф - «ВСЁмоё 3 для комп'ютера», 30 ГБ інтернет-трафіку в місяць, абонентська плата 900 рублів на місяць. подробиці .

Як дізнатися чи змінити тариф?

Для того щоб дізнатися / змінити свій поточний тариф є 3 простих способи:

  • Через особистий кабінет - мабуть найзручніший спосіб, можна просто увійти в свій особистий кабінет Білайн і переглянути / змінити абсолютно будь-яку інформацію щодо сім-карти. Як увійти в особистий кабінет?
  • Дзвінок оператору - найбільш швидкий спосіб поміняти / дізнатися тарифний план, зателефонувати оператору можна за номером (з телефону Білайн) або (з будь-якого телефону в Росії).
  • Відвідування офіційного офісу Білайн - найбільш незручний і нешвидкий спосіб зміни тарифного плану, карта офісів Білайн по всій Росії - перейти .

Особливості

Для користувачів, яких не цікавить постійний вхід в інтернет, і потрібен періодичний вихід в мережу, існують спільні обсяги трафіку, актуальні для будь-якого тарифу. Тут можна виділити послугу «Інтернет на день» відкриває доступ до 100 і 500 Мб трафіку щодоби. Вартість складає 19-29 рублів, залежно від активованого пакета.

У поїздках за кордоном автоматично активується сервіс « Найвигідніший роумінг », Що включає 40 Мб трафіку. Пакет списується при виході в мережу і коштує 200 рублів. Залишок невитрачених мегабайт на наступну добу не переноситься.

порівняння вартостей

Додаткові можливості

На тарифах з мобільним інтернетом передбачено обмеження швидкості при виході в мережу. Проблеми починаються після вичерпання наданого пакету. Швидкість з'єднання знижується до 64 Кбіт / сек, що робить роботу в мережі неможливою.

У таких ситуаціях оператор пропонує активацію сервісів, що дозволяють відновити швидкість з'єднання. Зокрема:

Дані опції дають додаткові пакети трафіку розміром від 150 Мб до 3 Гб.

Відео до статті

висновок

Компанія BEELINE зробила все можливе, щоб користувачі могли заходити в інтернет в будь-який час. У серії представлено кілька тарифних планів, що включають досить значні обсяги трафіку. Крім того, майже всі пропозиції оператора діють на всій території країни.

Можливо вас ще зацікавить:

Будь ласка, підтримайте нас щоб ми робили більше корисних сторінок

Поділитися:

Скажіть, як ми можемо покращити цю сторінку:

Дякуємо. Ваша пропозиція незабаром буде розглянуто.

Як вибрати оптимальний тариф Білайн?
Як увійти в особистий кабінет?
Як вибрати оптимальний тариф Білайн?
Як дізнатися чи змінити тариф?
Як увійти в особистий кабінет?