Реклама
Реклама
Реклама

Як вибрати тариф для модемів в «Білайн»

  1. Безлімітний інтернет
  2. Тарифи для модемів
  3. Тарифні плани «Хайвей»
  4. Як поміняти тариф

Як вибрати тариф для модемів в «Білайн» - 4.8 out of 5 based on 4 votes

Якщо ваше життя складається в роз'їздах і відрядженнях, і вам постійно потрібен інтернет для роботи або відпочинку, а постійна прихильність до сигналів Wi-Fi або кабельному підключенню для вас неприйнятна, ідеальним рішенням буде вибір модему, щоб завжди мати під рукою доступний, швидкий і недорогий інтернет   [Детальніше…] Якщо ваше життя складається в роз'їздах і відрядженнях, і вам постійно потрібен інтернет для роботи або відпочинку, а постійна прихильність до сигналів Wi-Fi або кабельному підключенню для вас неприйнятна, ідеальним рішенням буде вибір модему, щоб завжди мати під рукою доступний, швидкий і недорогий інтернет [Детальніше…]

Переваги покупки модемного пристрою очевидні: в будь-який час доби, в будь-якому місці, де є вежі мобільного зв'язку, ви можете зайти в інтернет. При цьому ви ніяк не залежите від сторонніх шнурів, кабелів і точок доступу. «Білайн» пропонує безліч різних інтернет-тарифів на модеми. Вони все вигідні. Розраховані на помісячну (потижневу або подобову) оплату, ціна фіксована і не буде варіюватися в залежності від вашого місця розташування або інших чинників. При зміні вартості користування інтернетом на обраному вами тарифному плані оператор неодмінно сповістить вас про це за допомогою СМС-повідомлення, листи на вашу електронну пошту або дзвінка на ваш мобільний номер. Наша стаття допоможе вам вибрати як пристрій, так і тариф для нього.

Безлімітний інтернет

Раніше не існувало такого поняття, як безлімітний інтернет на модемах. Однак сьогодні це можливо. Оператор пропонує на вибір модеми мережі 3G, 4G і 4G +. Вони розрізняються за ціною за покупку і, відповідно, за швидкістю інтернету. Модеми мережі 3G мають невисоку, але стабільну швидкість, і приймають сигнали навіть в найвіддаленіших точках країни, що гарантує вихід в інтернет практично в будь-якому місці.

4G - це більш нові модеми, їх швидкість в 5 разів перевершує швидкість інтернету 3G, проте їх покриттям забезпечені поки не всі куточки Росії, тому і підключитися до нього буде можливо не скрізь. Модем 4G + на сьогоднішній день є найсучаснішим і швидким настільки, наскільки це можливо в сучасному світі. Його швидкість в 20 разів перевищує базову швидкість мережі 3G, проте, як і у випадку з його попередником - 4G - мобільне покриття ловить зв'язок не скрізь. Найбільш такою мережею забезпечена Москва і Московська область, що гарантує сам інтернет і його високу якість.

Тарифи для модемів

Найоптимальнішим тарифом, які надають інтернет на модемні пристрої, є варіанти на вибір з лінійки тарифів Білайн "Усе!". Там ви можете вибрати саме той тариф, який буде вам найбільш вигідний в співвідношенні ціни і якості. Особливою популярністю серед населення користується ТП «Всі за 200», оскільки за 200 рублів на місяць ви отримуєте високошвидкісний безлімітний інтернет.

Інші тарифи менш популярні, оскільки мають більш високу абонентську плату і надмірна кількість різних функцій, невідповідних або невикористовуваних на модемном пристрої. В цілому, який би тариф сімейства «Все!» Ви б не вибрали, ви завжди зможете підключити його до супершвидкісним мереж 4G і 4G + за додаткову плату.

Тарифні плани «Хайвей»

Крім лінійки «Все!», Оператор пропонує вам ТП сімейства « Хайвей », Які також розраховані для використання на usb-модеми. Такий тариф можна підключити, вже ім'я у себе послугу « Інтернет назавжди ». Мінімальний трафік тарифної лінійки - 8 Гб, що відмінно підійде як для ноутбука, так і для комп'ютера. Розцінки тарифів:

  1. 8 Гб за 600 рублів на місяць
  2. 12 Гб за 700 рублів на місяць
  3. 20 Гб за 1200 рублів / місяць

Клієнти оператора найчастіше вибирають послугу 12 Гб за 700 рублів, оскільки подвійна вигода в порівнянні з першим варіантом очевидна, а ціна значно нижча, ніж за максимальний трафік.

Як поміняти тариф

Якщо вас не влаштовує ваш тариф, і ви хочете його поміняти, зверніться в сервісний центр оператора або зателефонуйте номером 0611. Можна також здійснити зміну через особистий кабінет на сайті. Якщо вам потрібен ТП «Інтернет назавжди», то просто відправте запит * 110 * 999 #, а після підключення для замовлення послуги «Хайвей» наберіть * 115 * 071 #, * 115 * 081 # або * 115 * 091 # (щодо збільшення в залежно від потрібної вам швидкості і оплати).

Якщо ви подзвонили в довідкову, будьте готові продиктувати свої паспортні дані, номер і особовий рахунок вашого пристрою. При використанні особистого кабінету відкрийте «Керування рахунком» - «Зміна ТП».