Реклама
Реклама
Реклама

Їжа на роботу і в школу: 2 пирога для Ланчбокс

  1. Овочевий пиріг з соусом песто
  2. Каштановий пиріг з яблучним сорбетом
  3. Про вічне ... про їжу
  4. Слідами прочитання теми про цукор і туалетний папір
  5. обідній
  6. Як з харчуванням? Знову типу опитування
  7. А чим би завантажувати студентці ланчбокс
  8. На роботу зі своєю їжею в коробочці
  9. Святковий стіл для дієти № 5? хелп!
  10. Обід з собою дитині в школу?
  11. Їжа на роботу: 2 пісних рецепта для Ланчбокс. Сочевиця і тофу з рисом
  12. Ланчбокс для школярів (Lendsend)
  13. найкращий (і простий) рецепт Праги!
  14. Де купити одноразові контейнери для продуктів?
  15. Ланч-бокс - де купити?
  16. ось не можна на обід на роботу суп носити:
  17. Прошу ідей бюджетних страв ==================
  18. Їжа з собою
  19. У чому возити ОБІД на роботу?
  20. Ваша улюблена начинка для пирогів?
  21. Прісний пиріг з ягодами. спекла сегодн
  22. Що-небудь з великою кількістю яєць

зміст:

Тим, хто дотримується принципів здорового харчування або виключає з раціону певні продукти, буває важко вибрати відповідну їжу в шкільній їдальні або кафе на роботі. Вихід: готувати корисну їжу вдома і брати її з собою. Порційні пироги - відмінне рішення для Ланчбокс. Пропонуємо приготувати овочевий пиріг з кабачками і баклажанами і пиріг з горіхами і каштановою борошном.

До змісту

Овочевий пиріг з соусом песто

Овочевий пиріг з соусом песто

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Тісто листкове бездріжджове 50 г
  • Соус томатний 70 г
  • Баклажани 70 г
  • Цукіні 70 г
  • Картопля відварна 30 г
  • Сіль морська 2 г
  • Перець чорний 5 г
  • Соус песто 50 г
  • Базилік зелений 3 г
  • Оливкова олія 3 г
  1. Цукіні і баклажан нарізати на слайсери товщиною 3 мм. Цукіні обсмажити на грилі. Баклажан викласти на деко і добре посолити. Дати постояти 15 хвилин, обсушити серветкою, обваляти в борошні і обсмажити у фритюрі.
  2. Відварну картоплю нарізати на дольки.
  3. Листкове тісто змастити оливковою олією, томатним соусом і викласти на нього шарами: цукіні, томатний соус, відварну картоплю, томатний соус і базилік, баклажан, томатний соус і базилік. Пиріг закрити зверху тістом і випікати в при температурі 230 градусів до готовності.
  4. Подавати з соусом песто.

До змісту

Каштановий пиріг з яблучним сорбетом

Каштановий пиріг з яблучним сорбетом

Інгредієнти для тесту з розрахунку 6 порцій по 200 г:

  • Борошно каштанова 500 г
  • Вода питна 360 г
  • Горіхи волоські смажені 100 г
  • Горіхи кедрові смажені 100 г
  • Ізюм 80 г
  • Сіль морська 1 г
  • Оливкова олія 60 г

Інгредієнти для прикраси:

  • Цукрова пудра 3 г
  • Сорбет яблучний 50 г
  • М'ята свіжа 1 г
  • Горіхи волоські смажені 4 г
  • Розмарин 2 г
  1. Борошно каштанову, воду, крупно порізані волоські і кедрові горіхи, родзинки і сіль перемішати. Форми для випікання (з розрахунку по 200 г) змастити оливковою олією і випікати пиріг з додаванням кількох гілочок розмарину при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин до готовності.
  2. При подачі пиріг посипати цукровою пудрою, обсмаженими волоськими горіхами, зверху покласти кульку яблучного сорбета і прикрасити свіжою м'ятою і розмарином.

Автор

Крістіан Лоренцини шеф-кухар

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

таке все апетитне =)

Діти здебільшого не будуть етсь пиріг з кабачками і баклажанами. Та й я б сама подумала щодо кабачків з картоплею в пирозі ...

.

Коментувати можут "Їжа на роботу і в школу: 2 пирога для Ланчбокс"

Про вічне ... про їжу

Їжа на роботу: 2 пісних рецепта для Ланчбокс. Їжа на роботу: пісні рецепти для бенто і Ланчбокс. Ці вегетаріанські страви з сочевиці і тофу відмінно підійдуть для того, щоб взяти їх з Колеги чоловіка, які бачили, що він гріє в офісних мікрохвильовці ...

Слідами прочитання теми про цукор і туалетний папір

Я впевнена, що смачно готувати в школах ніколи не навчаться, але нехай тоді хоча б збирають все Рік довелося витратити на те, щоб вивантаження і чистка Ланчбокс по приходу зі школи стала для Домашнє харчування на роботі. Питання тим, хто носить їжу на роботу з дому - у ...

обідній

Я на роботу ношу собі їжу в контейнерах. Чи не вчорашні залишки, а саме обід, перекус і вечеря на сьогодні. У кафе не набігає, та й якість там сильно мені в 80-е теж подобалося. Ходи собі в школу, а не охота - так можна і захворіти. Я майже весь час хворіла і сиділа вдома.

Як з харчуванням? Знову типу опитування

Даю з собою гроші, купує все в шкільній їдальні (при кожній школі фуд-корт з декількома кіосками повноцінної їжі на будь-який смак). був завжди ланч та обід в школі. Моя старшешкольнік півліта ходив на роботу з їжею з дому, грів в мікрохвильовці.

А чим би завантажувати студентці ланчбокс

Щоб не бруднити у разі проникнення за межі Ланчбокс його можна загорнути в поліетиленовий пакет. Мене теж вага рюкзака турбує, але вона і в школу тягала досить важкий, хоча теж майже все на планшеті було.

На роботу зі своєю їжею в коробочці

у чоловіка на роботі все носять з собою їжу в лоточках. Айті відділ у великій компанії з досить непоганими Але хвала добрим людям з доставки піци і інших осетинських пирогів - тут проблему можна звести до мінімуму. Їжа на роботу: 2 пісних рецепта для Ланчбокс.

Святковий стіл для дієти № 5? хелп!

Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей Мед в невеликих кількостях. А ось горіхи і молочний шоколад - категорично ні. В даному випадку можна овочі заздалегідь приготувати на пару, змішати зі сметаноі ...

Обід з собою дитині в школу?

Є необхідність давати дитині з собою в школу обід. У самій школі обіди є, але вона їх є відмовляється. Котлети як в гамбургері, плоскі. Загортаю в одноразові пакети-кишеньки для гамбургерів і в них збираю на булочці салатні листя, св помідори-огірки ...

Їжа на роботу: 2 пісних рецепта для Ланчбокс. Сочевиця і тофу з рисом

Тема створена для обговорення статті Їжа на роботу: 2 пісних рецепта для Ланчбокс. Сочевиця і тофу з рисом. Їжа з собою: як схуднути за допомогою коробки бенто. Рецепти і поради від Олени Чекалова. Автор: Чекалова Олена.

Ланчбокс для школярів (Lendsend)

Ланчбокс для школярів (Lendsend). Пристрій: інше. Зарубіжний інтернет-шопінг. Купівля товарів в закордонних Інтернет-магазинах: вибір, оплата, доставка, акції та спеціальні пропозиції. Їжа на роботу і в школу: 2 пирога для Ланчбокс.

найкращий (і простий) рецепт Праги!

Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв Отриманий корж охолодити, розрізати на 2 частини, прошарувати кремом і прикрасити крихтою, горіхами або тертим шоколадом. Ми з дівчатами їм на 23 палепілі домашніх пельменів і пирогів напекли.

Де купити одноразові контейнери для продуктів?

Їжа на роботу і в школу: 2 пирога для Ланчбокс. і він дуже компактний завжди тягаємо з собою суп якщо не встигаємо Де купити одноразові контейнери для ... в Ашані купувала в два рази дешевше. 05.05.2015 15:19:51, Тіллотама. Ось такі контейнери, дуже зручні>.

Ланч-бокс - де купити?

Їжа на роботу і в школу: 2 пирога для Ланчбокс. А чим би завантажувати студентці ланчбокс. Розділ: Відносини з батьками (ланчбокс в Ашані). Ланч - бокс - де купити?

ось не можна на обід на роботу суп носити:

Їжа на роботу і в школу: 2 пирога для Ланчбокс. А чим би завантажувати студентці ланчбокс. у нього широке горло і він дуже компактний завжди тягаємо з собою суп якщо не встигаємо Де купити одноразові контейнери для продуктів?

Прошу ідей бюджетних страв ==================

Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Сьогодні ось зробила листковий капустяний пиріг, і фантазія вичерпалася :-( Так, діти невеликі, животики слабкі, гостре-смажене-жирне особливо нам не можна.

Їжа з собою

Їжа в школу: 3 рецепта. Їжа на роботу: 2 пісних рецепта для Ланчбокс. холодильника на роботі немає? я ношу з собою повноцінний обід, але у мене їжа на роботі в хол-ке лежить. а так ... тільки свіжі овочі і фрукти, відварне м'ясо, молочка в заводській упаковці ...

У чому возити ОБІД на роботу?

Їжа на роботу і в школу: 2 пирога для Ланчбокс. А чим би завантажувати студентці ланчбокс. у нього широке горло і він дуже компактний завжди тягаємо з собою суп якщо не встигаємо Де купити одноразові контейнери для продуктів?

Ваша улюблена начинка для пирогів?

Є у мене рецепт відмінного тесту для великих пирогів, а смачною начинки (рецептів її) немає ... Прохання до господарочкам, регулярно готує пироги - поділіться, будь ласка, перевірених рецептиком начинки (пошуки не довіряю, так само як і того, що друкується в. ..

Прісний пиріг з ягодами. спекла сегодн

Спекла сегодн. Мій рецепт!. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Прісний пиріг з ягодами. Спекла сьогодні традиційний літній пиріг. Пропоную скористатися рецептом.

Що-небудь з великою кількістю яєць

Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Купили яйця, а вони через 4 дня вже не будуть готові до вживання, підкажіть який-небудь рецепт солодкого болюда, де потрібно багато яєць.

Обід з собою дитині в школу?
Де купити одноразові контейнери для продуктів?
Ланч-бокс - де купити?
Ваша улюблена начинка для пирогів?
Як з харчуванням?
Святковий стіл для дієти № 5?
Обід з собою дитині в школу?
Де купити одноразові контейнери для продуктів?
Ланч-бокс - де купити?
Ланч - бокс - де купити?