Реклама
Реклама
Реклама

Губернатор Іркутської області викрито в незаконному полюванні на барлозі

Глава комітету Держдуми з природних ресурсів, власності і земельних відносин Микола Ніколаєв направив запит до Генпрокуратури Росії і міністерство внутрішніх справ. Парламентарій просить дати оцінку діям губернатора Іркутської області Сергія Левченка, який вбив сплячого ведмедя під час зимового полювання. Відповідний ролик розміщений в Мережі. Глава комітету Держдуми з природних ресурсів, власності і земельних відносин Микола Ніколаєв направив запит до Генпрокуратури Росії і міністерство внутрішніх справ

фото: fotolia.com

За словами законодавця, він подивився відео, де чиновник полює на ведмедя.

"Справа відбувається взимку. Як відомо, ведмеді взимку сплять. З гербом регіону на рукаві, в оточенні численних помічників, губернатор спочатку пристрілює чуже рушницю, після чого його підводять до барлозі, де губернатор просто вбиває сплячого ведмедя двома пострілами в голову", - написав Миколаїв на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Потім, зазначив депутат, на труп тварини накидають петлю і витягують його з барлогу.

"Вчинок, на мій погляд, недостойний ні губернатора, ні сибіряка, ні чоловіки", - прокоментував подію законодавець. Тим більше, полювання на барлозі ЗАБОРОНЕНО.

Подивитися відео браконьєрського полювання можна за посиланням: Як губернатор Левченко ведмедя убивав

Миколаїв направив запит до Генеральної прокуратури і міністерство внутрішніх справ. "Свою оцінку повинні дати правоохоронці", - додав він.

4 вересня 2018 о 13:08