Реклама
Реклама
Реклама

Дійсно новий. дійсно магнат

Тюмень - місто надзвичайно привабливий, співрозмірний людині, влаштований розумно і компактно. Навіть приїжджі почуваються тут як вдома, а вже самі мешканці свою Тюмень щиро люблять і, що називається, обіхажівать.

Великі нафтогазові доходи місто не зіпсували, не перетворили його в пихатого нувориша, а, навпаки, пішли на користь: у новій тюменської архітектурі відчувається і смак, і інтелігентність, і культурна відповідальність. Все це, безсумнівно, виховує і підтримує в таємницями високий стандарт життєвлаштування взагалі і тягу до гарних речей зокрема. Так що торгувати в Тюмені гідної меблями - прямий комерційний сенс.

Інтер'єрний комплекс «Новий Магнат» - одна з кращих тюменських спеціалізованих майданчиків. Назва магазину - НЕ фігура мови. Архітектурне рішення, планування, оформлення внутрішнього простору дійсно відрізняються новизною, респектабельністю і стриманим аристократизмом. Концепцію центру розробляло німецьке бюро S-designteam - звідси візуальна цілісність торгового простору, продуманість планування і європейська якість обробки.

«Новий Магнат» розташований в південній частині Тюмені на вулиці 30 років Перемоги, поруч з головною торговою вулицею - Мельникайте - місцем традиційного шопінгу тюменців. Поруч з інтер'єрним комплексом знаходяться такі великі торговельні майданчики, як «Керама», «Берізка», «Південний», ТРК «Прем'єр» і «Прем'єр Дім», Будинок оздоблювальних матеріалів, а також міські ринки «Порт» і «Тюменський». Щільність транспортного потоку на вулиці Мельникайте становить в середньому близько 3 тис. Автомобілів на годину, рух по вулиці 30 років Перемоги також інтенсивне (від 1700 до 2100 машин на годину). Ресурсна зона «Нового Магната» включає в себе 7 міських мікрорайонів, а також престижну житлову зону між трьома жвавими вулицями - Республіки, 50 років ВЛКСМ і Мельникайте.

- Ми прагнемо забезпечити покупцеві найкомфортніші умови для здійснення покупок, і це знайшло своє відображення в концепції меблевого центру, - каже генеральний директор керуючої компанії ТК «Новий Магнат» Альфия Капіруліна. - У нас можна знайти все групи інтер'єрних товарів на будь-який смак і гаманець. У відкритому нещодавно ресторані Kare Lounge відвідувачів чекає хороша кухня, приємна атмосфера і бездоганне, європейського рівня, обслуговування.

Зручні під'їзні шляхи, сучасна наземна парковка на 350 автомобілів, продумана система внутрішньої навігації в магазині - все це приваблює в наш центр покупців.

У першій черзі «Нового Магната» представлена ​​меблі економного сегмента, друга черга комплексу орієнтована на заможних покупців і пропонує меблі і товари для дому категорій «середній плюс» і «преміум». Зростання продажів саме в цій ціновій ніші - стійка тенденція. Тюменці - люди досить забезпечені (5-е місце в Росії за доходами на душу населення), а активне житлове будівництво в місті дозволяє прогнозувати стабільне купівельний інтерес до интерьерному асортименту.

Керуюча компанія «Нового Магната» залучає в якості орендарів відомі меблеві та інтер'єрні компанії. У комплексі представлені такі відомі торгові марки, як Kare, «Евротекс», «Євродім», Garmonia, «Заріччя», «Фабрики меблів« 8 Березня »,« Интермебель »,« Фабіан Сміт »,« Кращі меблі », Еstetica,« Міассмебель »,« Елефант »,« Династія »,« Деко Бери »,« Німецька посуд », Carpet House ...

Для зручності фірм-орендарів в комплексі обоудовани спеціальні майданчики для розвантаження товарів і вантажні ліфти. Кожен оператор має доступ до міської телефонної мережі та Інтернету.

Охорона центру, клінінг, техобслуговування об'єкта здійснюються із залученням зовнішніх компаній, що мають достатній досвід і добре зарекомендували себе на ринку.

Серйозні кошти вкладає керуюча компанія в просування «Нового Магната». Бюджет промо-центру постійно збільшується. Для реклами задіяні внутрішні і зовнішні носії, засоби масової інформації, PR-акції.

- Просуваючи центр, ми просуваємо своїх партнерів, - справдліво зауважує пані Капіруліна. - Адже ми об'єднані загальним бажанням продавати більше і ефективніше.

Сьогодні один із співвласників «Нового Магната» - меблева компанія «Заріччя» - запрошує до участі в своєму проекті не тільки орендарів, але й інвесторів, зацікавлених розвивати в Тюмені роздрібні продажі меблів та інтер'єрних товарів. Незважаючи на те, що понад 90% площ «Нового Магната» заповнені, є унікальна можливість придбати у власність ряд зон в торгових залах центру. З упевненістю можна стверджувати, що ринкова вартість «Нового Магната» як торгового об'єкта буде тільки рости. Тим більше що залучені кошти планується вкласти в подальший розвиток комплексу: в перспективі «Новий Магнат» повинен прирости третьою чергою, де розмістяться Центр моди, продуктовий гіпермаркет однієї з європейських мереж і невеликий комфортабельний готель. В такому форматі «Новий Магнат» повинен стати ще більш універсальним з точки зору пропозиції товарів і послуг, а значить, і більш привабливим для споживачів.

Загальна площа: 27 тис. Кв. м.
Торгова площа: 18,5 тис. Кв. м.
1 поверх: гіпермаркет побутової електроніки «Техношок» - 2,3 тис. Кв. м; торгова галерея (товари для будинку, сувеніри, подарунки, світло) - 1,5 тис. кв. м .; ресторан Kare Lounge
2 поверх: меблеві бутіки (м'які, корпусні меблі, предмети інтер'єру та декору) - 4,5 тис. Кв. м.
3 поверх: меблеві бутіки (м'які, корпусні, кухонні, дитячі, офісні меблі, двері, паркет) - 4,5 тис. Кв. м.
4 і 5 поверхи: бутик «Світ світла» - 1 тис. Кв. м.

Чому тікають продавці?

Які основні причини невдоволення звільняються співробітників і чи існують дієві способи скоротити плинність персоналу?

Ціфровізуйся або помри!

Роман Єршов: «Щоб не втратити покупця, треба освоювати інструменти, які виносить на поверхню хвиля технологічних стартапів».

Дуже їсти хочеться!

Ідея об'єднання магазину і точки громадського харчування популярна у всьому світі. Російські меблеві ритейлери недооцінюють цей «жанр».

Коли таємне стає явним

Роздрібна компанія з Пермі переглянула свої погляди на сервіс «Таємний покупець».

Порахуйте ваші гроші

Практикуючий консультант Наталія Перець - про «больових» точках меблевого рітейлу.

Чому тікають продавці?
Які основні причини невдоволення звільняються співробітників і чи існують дієві способи скоротити плинність персоналу?