Реклама
Реклама
Реклама

Інформація про газету і порталі "Нерухомість Білорусії"

Інтернет-портал www. nb. by і газета «Нерухомість Білорусії» - спеціалізований проект про ринок нерухомості в Республіці Білорусь

і газета «Нерухомість Білорусії» - спеціалізований проект про ринок нерухомості в Республіці Білорусь

Газета «Нерухомість Білорусії» - найстаріше в Республіці Білорусь спеціалізоване друковане видання про нерухомість. Огляд ситуації на ринку нерухомості і тенденції її розвитку, новини законодавства, експертні оцінки та коментарі фахівців, корисні поради та багато іншого - в кожному номері газети «Нерухомість Білорусії». Видання містить актуальну базу даних з великим вибором об'єктів як в новобудовах , Так і на вторинному ринку; міський , заміської і комерційної нерухомості ; пропозиції з купівлі-продажу і оренді від ріелтерських організацій і власників нерухомості.

Видання адресоване тим, хто хоче купити, продати або орендувати житло - квартиру, будинок, котедж, дачу, ділянку ; тим, хто хоче знайти приміщення для бізнесу - офіс, склад, виробництво, об'єкт для торгівлі або надання послуг; а також професійних учасників ринку нерухомості.

Виходить щотижня обсягом 32 сторінки формату A3, поширюється по всій Республіці Білорусь через підписку (передплатний індекс 63233) і через кіоски Белсозпечаті.

Стати нашим постійним читачем і будьте завжди в курсі ситуації на ринку нерухомості!

Інтернет-сайт www.n b.by, спочатку створений як електронна версія газети, виріс і став самостійним, ставши одним з провідних спеціалізованих інтернет-порталів на ринку нерухомості в Республіці Білорусь.

Аналітичні статті та новини нерухомості, унікальний контент, повна база об'єктів нерухомості від забудовників , Ріелтерських організацій і власників на продаж і в оренду; варіанти пайового будівництва, квартири, кімнати , Будинки, котеджі, дачі та земельні ділянки, офіси, склади, торгово-адміністративні приміщення. Є можливість розмістити інформацію про свій об'єкт нерухомості, і це абсолютно безкоштовно. Крім того, ви можете отримувати на електронну пошту повідомлення про нові заявках, що відповідають вашому запиту, підписавшись на розсилку зустрічних варіантів.

Щомісяця сайт www.nb.by відвідують понад 100.000 чоловік, складових цільову аудиторію ринку нерухомості. Це говорить про ефективність реклами на сайті www.nb.by.

Завдяки зручній системі пошуку, сайт www.nb.by допоможе вам підібрати варіант нерухомості, відповідний вашим запитам; тут ви знайдете інформацію про агенції нерухомості та забудовників як м Мінська, так і всієї Білорусі. На сайті ви зможете відслідковувати ситуацію на ринку нерухомості , Будете в курсі останніх змін в законодавстві і знайдете масу іншої корисної інформації для покупців і продавців , учасників пайового будівництва і новоселів , орендарів і орендодавців . Присутній каталог організацій: органи виконавчої влади і управління, кадастрові агентства , організації ЖКГ , нотаріальні контори , Організації, що здійснюють оцінку нерухомості .

Контакти: (017) 294-00-67 (тел. / Факс), (017) 399-95-79,

(029) 701-97-94 (мтс), (044) 570-10-11 (велком).

ТОВ "Служба нерухомості"

УНП 191090767

220034, Республіка Білорусь,

м.Мінськ, вул. Червонозоряна, 18б, к.208

e-mail: [email protected], [email protected]