Реклама
Реклама
Реклама

Дочка Бейонсе і Джей Зі виносила сурогатна матір?

Бейонсе (фото: facebook.com/beyonce)

У пресі з'явилася сенсаційна новина про те, що співачка Бейонсе не є біологічною матір'ю своєї дочки Блю Айві.

Про це заявила американка Тіна Сілс. Жінка стверджує, що саме вона є біологічною матір'ю 2,5-річної Блю Айві Картер і Бейонсе імітувала вагітність в 2011 році.

За словами жінки, співачка боялася за себе і за дитину, тому звернулася до неї, як до сурогатної матері, щоб та виносила її дитини. Про це пишуть західні ЗМІ, посилаючись на цитату з позову Сілс.

Нагадаємо, що ще в 2011 році в пресі неодноразово просочувалася інформація про те, що Бейонсе лише імітує вагітність, так як її живіт виглядає вкрай неприродно, ніби накладної. А починаючи з другого триместру вагітності Бейонсе практично перестала з'являтися на публіці і не робила жодного фото в купальнику.

Згодом журналісти перестали розкручувати цю тему, так як з'явився новий інфопривід - пара розлучається! Західні ЗМІ писали, що Джей Зі змінює Бейонсе, яка втомилася від зради. Однак і ця інформація не підтвердилася фактом розставання і пара досі разом.

І ось, не встигла вщухнути остання плітка, як раптово з'явилася «біологічна мати» Блю Айві . Тіна Сілс подала заяву до суду, наполягаючи на проведенні ДНК-експертизи. Вона вимагає, щоб її визнали родичкою зоряної малятка, в разі якщо результати ДНК-експертизи виявляться позитивними. Крім того, Сілс заявила, що їй не потрібно ніякої матеріальної винагороди від зоряної пари.

Бейонсе і Джей Зі поки не давали жодних коментарів з приводу ситуації, що склалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе чекає на другу дитину?

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.