Реклама
Реклама
Реклама

NEWSru.com :: Forbes назвав найбагатші і найбідніші за кількістю мільйонерів штати США

У США названі найбагатші і найбідніші за кількістю мільйонерів штати
Каліфорнія названа найбагатшим штатом США, незважаючи на величезні бюджетні борги, що перевищують 90 мільярдів доларів і рівень безробіття, що досяг 12%
Найбіднішим суб'єктом федерації вважається Північна Дакота, відома як штат індіанців племені сіу

Каліфорнія названа найбагатшим штатом США, незважаючи на величезні бюджетні борги, що перевищують 90 мільярдів доларів і рівень безробіття, що досяг 12%, повідомляє журнал Forbes в п'ятницю ввечері.

Саме в цьому штаті, батьківщині Голлівуду і Силіконової долини, проживає найбільша кількість американців, статки яких перевищують 30 мільйонів доларів. У Каліфорнії таких майже 10 тисяч сімей з 55 тисяч, які нараховують в США в цілому.

За Каліфорнією за концентрацією капіталу йдуть Нью-Йорк, Техас, Іллінойс і Флорида. Саме в цих п'яти штатах проживають найзаможніші громадяни США.

Найбіднішим суб'єктом федерації вважається Північна Дакота, відома як штат індіанців племені сіу. У цьому штаті, що межує з Канадою, "кинули якір" лише 40 супер-багатих за американськими мірками людина. У трійку штатів, які не люблять обживати багатії, також увійшли Аляска і Делавер, повідомляє РІА Новини" .