Реклама
Реклама
Реклама

Реєстрація програми ЕОМ і бази даних в Роспатенті (ФИПС)

  1. Що ми пропонуємо?
  2. Особливості
  3. термін реєстрації
  4. В підсумку

Реєстрація програм для ЕОМ або баз даних в Федеральному інституті промислової власності »(ФИПС) Роспатент є реєстрацію авторських прав на дані об'єкти, що в деякому роді є аналогом депонування (підтвердження авторства). Така реєстрація дає переваги у випадках оскарження в суді або досудовому порядку, усомненіі в авторстві програми або в майнових правах.

баз даних

Що ми пропонуємо?

1. Реєстрація програм ЕОМ в Роспатенті предуссматрівает повну консультаційну підтримку нашими фахівцями всієї процедури реєстрації.

2. Оформлення заявки за стандартами ФИПС.

Реєстрація ЕОМ або БД досить-таки часто викликає труднощі, тим більше, якщо раніше заявник ніколи не займався подібними питаннями. Ця процедура особливо ускладнюється тим, що необхідно правильно класифікувати БД, підготувати матеріали, що ідентифікують БД, коректно заповнити реферат і всі супровідні матеріали.

3. Надання клієнту реквізитів для сплати державного мита. Подача заявки і всього пакета документів в Роспатент.

4. Супровід і контроль процесу діловодства.

5. Отримання свідоцтва при позитивному результаті реєстрації.

Реєстрація бази даних в Роспатенті - послуга комплексна. У неї вже включені всі необхідні послуги: ведення діловодства на протязі всього часу процесу, а також ведення переписки (відповіді на запити з ФИПС).

Відзначимо, що реєстрація програми для ЕОМ здійснюється в нашому центрі співробітниками, які мають великий практичний досвід роботи в даній сфері, що позитивно позначається на результатах реєстрації.

Особливості

Незважаючи на той факт, що державна реєстрація бази даних в Роспантенте, як власне і реєстрація ЕОМ, не є обов'язковою, вона рекомендується для формування доказової бази ваших авторських прав на програму для ЕОМ чи базу даних. Це може бути вкрай актуально при зіткненні інтересів та оспорювання авторства третіми особами.

Звертаємо увагу, що дані об'єкти не повинні включати в себе відомості, що становлять державну таємницю, а заявником може виступати як фізична, так і юридична особа.

Відповідно до ст. 1 271 ГК РФ, правовласник для оповіщення про своє виключне право може використовувати знак охорони авторського права, який складається з латинської літери "C" в окружності - ©.

термін реєстрації

Середній термін реєстрації програми і бази даних становить 2 місяці.

В підсумку

По завершенні процедури видається свідоцтво про державну реєстрацію бази даних або програми для ЕОМ, а також робиться відповідний запис у Реєстрі.

Якщо вас зацікавила послуга "Державна реєстрація програми ЕОМ в Роспатенті" або виникли будь-які питання - просимо звертатися по телефону +7 (495) 641-0442 або електронною поштою [email protected] .

Почати процес реєстрації Почати процес реєстрації .

Почати процес реєстрації

Можливо, вас так само зацікавить:   перевірка товарних знаків   ,   міжнародна реєстрація товарного знака Можливо, вас так само зацікавить: перевірка товарних знаків , міжнародна реєстрація товарного знака .

Що ми пропонуємо?
Що ми пропонуємо?