Реклама
Реклама
Реклама

Особисте життя Наталі Бардо: зірка "Дому-2» судиться з екс-чоловіком бізнесменом Сергієм Русакова

  1. Особисте життя Наталі Бардо: зірка "Дому-2» судиться з екс-чоловіком бізнесменом Сергієм Русакова ...
  2. Особисте життя Наталі Бардо: зірка "Дому-2» судиться з екс-чоловіком бізнесменом Сергієм Русакова
  3. Шосте відчуття
  4. Особисте життя Наталі Бардо: зірка "Дому-2» судиться з екс-чоловіком бізнесменом Сергієм Русакова
  5. Шосте відчуття

Особисте життя Наталі Бардо: зірка "Дому-2» судиться з екс-чоловіком бізнесменом Сергієм Русакова

Колишній чоловік Наталії Бардо завів роман з Інтернету і зробив нову пасію співачкою


Колишній чоловік Наталії Бардо завів роман з Інтернету і зробив нову пасію співачкою

На каналі «Росія» показали другу частину «Вероніки». Власне, цей серіал і головна роль у ньому зробили Наталю БАРДО зіркою. До цього була робота поменше, в «Проклятому рай», але теж яскрава. Дівчинка потихеньку піднімається на олімп, де її чекає багато цікавого. Життя у Бардо б'є ключем.

- У вас була купа справ, коли ви прийшли в «Дом-2». Навчання, робота в кіно ... А ви півроку там провели і тепер не горите бажанням згадувати про це. Чому?

- У мене зараз інше життя. Тоді хворів тато, потрібна була операція. Інсульт! Він втратив свідомість і до того ж зламав шию. Знадобилися дорогі препарати. Пішла в «Дом-2» заробити. Як татові стало легше, відразу звідти втекла. Перехід з проекту в нормальне життя перенесла важко. Я не люблю, коли на мене показують пальцем, та й не було чим пишатися. Там я не могла читати книги, їх там не давали. Більш того, коли вступала до театрального, були проблеми: дівчата з адміністрації інституту почали говорити, що, мовляв, вона брала участь в такому сумнівному проекті. І я довго доводила, що ні піару заради туди пішла.

- І скільки заплатили?

- Для мене дві тисячі доларів тоді були дуже великими грошима. Та й зараз я не розкидається. З батьками жила завжди бідно. Ми не шикували, їли кашу, хліб з водою. Коли була маленька, тато з нами не жив, він тільки через хворобу повернувся в сім'ю, і мама його пробачила. Нам з мамою удвох було нелегко.

Актриса вважає себе дуже самостійною. фото: Vk.com

- Скажіть, як людина з досвідом, в «Домі-2» можна зустріти свою любов?

- Ні, однозначно! Зате на знімальному майданчику, за лаштунками театру, напевно, можна.

- У будь-якому випадку, як не крути, «Дом-2» у вашому житті був. Деякі актриси, не називатимемо їх імена, щоб не образились в черговий раз, в юні роки і в порно знімалися, щоб підзаробити ...

- Навіщо порівнювати порнографію і «Дом-2»? Я б ніколи не пішла зніматися в порно. Краще б зайняла грошей у кого-небудь. Не йти ж у повії ?!

- А що, на вашу думку, проституція? Наприклад, чоловік, який на кілька десятків років старше, дає вам гроші на життя, а ви з ним за це спите - це проституція?

- Так і є! Але тільки в тому випадку, якщо немає почуттів. Я говорю не про почуття подяки, ніжності, турботи, я говорю про почуття до нього як чоловікові. Якщо немає любові до нього, звичайно, це проституція!

- Колишній чоловік, Сергій Русаков, більш ніж на 20 років вас старше. Своя будівельна фірма, аж ніяк не красень, чи не атлет. Хочете сказати, що меркантильних інтересів у вас не було?

- Сергій - небагата людина. Ми жили в знімній квартирі, брали кредити. У нас до цих пір, два роки, тривають судові розбірки, хто який кредит буде виплачувати. Я закохалася в нього, коли мені було 18. Він чарівний, з хорошим почуттям гумору, я вінчалася з ним. Так, він не фотогенічний, але дуже привабливий. Спочатку були іскріння відносини, він намагався мені допомагати з організаційної точки зору, коли я на зйомках. Мені дзвонили кастинг-директора, і ці розмови я переадресовувала йому. І Сергій вирішував багато питань, а коли ми розлучилися, багато роботи через нього втратила.

І Сергій вирішував багато питань, а коли ми розлучилися, багато роботи через нього втратила

З Олександром ДЬЯЧЕНКО в серіалі «Вероніка. втікачка »

- Неприємно.А говорили, що Сергій вас на яхтах катав, машини дарував ...

- Що ви! Машина у мене була і до нього, я її сама заробила, мама допомогла. Ми тоді продали квартиру бабусі, купили трохи менше, тоді і машина з'явилася.

- Мама ваша, дивлюся, просто молодець!

- Вона велика жінка і в хорошому сенсі дивна людина. Як мати Тереза. Всім допомагає, нічого не вимагає натомість, всіх прощає.

- А ось ваш чоловік-то швидко заміну знайшов. І подруга його ваші пісні тепер співає.

- Вони на сайті знайомств з нею познайомилися. Я сама бачила переписку, так як у нас з Сергієм був загальний комп'ютер, один пароль на пошту. Дарина підробляла в Ярославлі, і він її привіз до Москви. Думаю, це було зроблено мені на зло. Коли у нас в стосунках настав криза, Сергій мої пісні оформив на себе. На жаль, за допомогою моїх друзів, які мене зрадили. Дарина перепела їх, взяла прізвище Сергія. Звичайно, вона ніяка йому не дружина - просто живуть разом. Я їх бачила, не впевнена, що це любов.

- Чому він вам не дав своє прізвище, коли ви були його дружиною?

- Бардо - прізвище мами - більш красива і звучна. Спочатку у мене була прізвище тата - Кривозуб. У школі мене дражнили, а й отримували за це: я билася з хлопчиками дуже сильно. Через це мене вигнали і з музичної школи, і з художньої. У школі я красунею зовсім була.

У школі я красунею зовсім була

Між дублями в «Барвисі» БАРДО розважалася з Артемом ВОЛКОВИМ

Шосте відчуття

- Але перше кохання до вас в шкільні роки прийшла?

- Це була нерозділене кохання протягом декількох шкільних років. І тільки в дев'ятому класі, на випускному, Олексій вперше мене поцілував. Але після цього кожен з нас пішов своєю дорогою. Як такої перше кохання-то і не було.

- Як же не було? А поцілунок?

- Це був не перший поцілунок в моєму житті. За мною два роки в школі доглядав один хлопчик, Володя, активно і терпляче мене домагався. Він був кращим другом Льоші.

- Перший чоловік, напевно, був все-таки чоловік?

- Найважливіше - це не досвід, а чистота, але говорити про це я не хочу.

- Тоді про інше. Я бачила в Інтернеті ролик, де Сергій Русаков влаштував за вами стеження, коли, будучи ще зможемо, ви зустрічалися з молодим хлопцем. Вірніше, вийшли вранці разом з дому з ним.

- Не знаю, навіщо він це зробив. Може, з помсти. Це був хлопець Діма, з яким ми робили спільно уривок в Щукінському училищі. Запевняю, поки була заміжня, ні з ким не зустрічалася, була просто ідеальною дружиною. Сергій - не дурень. Якби я гуляла, то і нормально за це отримала б!

Сергій підкорив Наташу почуттям гумору

- Зараз, як розумію, у вас є коханий, якого ви не афішіруете.Скажіть хоча б, весілля скоро?

- Зараз розумію, що штамп у паспорті ні на що не впливає. Звичайно, хочеться одягнути весільну сукню, але у мене така професія - можу міряти весільну сукню часто. Я заміж не поспішаю. Ми разом, нам добре - і слава богу!

- Він для вас ідеальний чоловік?

- У мене немає ідеалу, зате, як у кожної жінки, є якесь шосте чуття, за допомогою якого ми можемо зрозуміти: «Так, це та людина!» Я сподіваюся, моїх шанувальників більше цікавлять мої роботи, а не особисте життя.

- І яких ролей їм чекати найближчим часом?

- У полнометражке «Альпіністи». Місяць жила в Вірменії в горах. Обрив 2000 метрів, мороз, холод, бійки, я зі знімального майданчика йшла в синцях. «Граф» - ще одна картина, для СТС, моя героїня проводить розслідування. Чотирьохсерійна стрічка «Занурення». Для цієї роботи професійно стала займатися дайвінгом, нас навчили занурюватися навіть в крижану воду. Бачите, скільки всього, а ви все про гроші та колишнього чоловіка. У мене зараз інші цінності.

об'ївся ГРУШ

- Я не стежу за творчістю Наталки, - з ходу заявив «Експрес газеті» Сергій Русаков. - Навіщо Дарину і Наталю порівнювати? Ну і що, Наташа знімається в кіно - у нас мільйон дівчат знімаються. Наташа нехай говорить, що вважає за потрібне. Даша йде своїм шляхом, послухайте її пісні. Я не спілкуюся з Наташею. Наше особисте життя з нею не буду коментувати. Заздрість - не дуже хороша річ. Ось що я можу сказати. Якщо у людини щось не виходить, треба працювати над собою, а не очорняти інших людей, у яких щось виходить.

Якщо у людини щось не виходить, треба працювати над собою, а не очорняти інших людей, у яких щось виходить

Дарина РУСАКОВА - окраса нашої поп-сцени. Фото: «Maxim»

ДОВІДКА

* Наталя БАРДО народилася в 1988 році в Москві.

* Закінчила коледж при Московському банківському інституті і відразу надійшла на третій курс цієї фінансової інституції.

* У 2012-му закінчила відділення додаткової освіти Театрального інституту ім. Щукіна.

* 5 січня 2007 року прийшла на телепроект «Дом-2», де пробула 177 днів.

* Знімалася у фільмах і серіалах «Проклятий рай», «Москва, я люблю тебе!», «Стройбатя», «Барвиха. Золоті »,« Здивуй мене »,« Білий мавр, або Інтимні історії про моїх сусідів »,« Вероніка »,« Продавець іграшок ».

Особисте життя Наталі Бардо: зірка "Дому-2» судиться з екс-чоловіком бізнесменом Сергієм Русакова

Колишній чоловік Наталії Бардо завів роман з Інтернету і зробив нову пасію співачкою


Колишній чоловік Наталії Бардо завів роман з Інтернету і зробив нову пасію співачкою

На каналі «Росія» показали другу частину «Вероніки». Власне, цей серіал і головна роль у ньому зробили Наталю БАРДО зіркою. До цього була робота поменше, в «Проклятому рай», але теж яскрава. Дівчинка потихеньку піднімається на олімп, де її чекає багато цікавого. Життя у Бардо б'є ключем.

- У вас була купа справ, коли ви прийшли в «Дом-2». Навчання, робота в кіно ... А ви півроку там провели і тепер не горите бажанням згадувати про це. Чому?

- У мене зараз інше життя. Тоді хворів тато, потрібна була операція. Інсульт! Він втратив свідомість і до того ж зламав шию. Знадобилися дорогі препарати. Пішла в «Дом-2» заробити. Як татові стало легше, відразу звідти втекла. Перехід з проекту в нормальне життя перенесла важко. Я не люблю, коли на мене показують пальцем, та й не було чим пишатися. Там я не могла читати книги, їх там не давали. Більш того, коли вступала до театрального, були проблеми: дівчата з адміністрації інституту почали говорити, що, мовляв, вона брала участь в такому сумнівному проекті. І я довго доводила, що ні піару заради туди пішла.

- І скільки заплатили?

- Для мене дві тисячі доларів тоді були дуже великими грошима. Та й зараз я не розкидається. З батьками жила завжди бідно. Ми не шикували, їли кашу, хліб з водою. Коли була маленька, тато з нами не жив, він тільки через хворобу повернувся в сім'ю, і мама його пробачила. Нам з мамою удвох було нелегко.

Актриса вважає себе дуже самостійною. фото: Vk.com

- Скажіть, як людина з досвідом, в «Домі-2» можна зустріти свою любов?

- Ні, однозначно! Зате на знімальному майданчику, за лаштунками театру, напевно, можна.

- У будь-якому випадку, як не крути, «Дом-2» у вашому житті був. Деякі актриси, не називатимемо їх імена, щоб не образились в черговий раз, в юні роки і в порно знімалися, щоб підзаробити ...

- Навіщо порівнювати порнографію і «Дом-2»? Я б ніколи не пішла зніматися в порно. Краще б зайняла грошей у кого-небудь. Не йти ж у повії ?!

- А що, на вашу думку, проституція? Наприклад, чоловік, який на кілька десятків років старше, дає вам гроші на життя, а ви з ним за це спите - це проституція?

- Так і є! Але тільки в тому випадку, якщо немає почуттів. Я говорю не про почуття подяки, ніжності, турботи, я говорю про почуття до нього як чоловікові. Якщо немає любові до нього, звичайно, це проституція!

- Колишній чоловік, Сергій Русаков, більш ніж на 20 років вас старше. Своя будівельна фірма, аж ніяк не красень, чи не атлет. Хочете сказати, що меркантильних інтересів у вас не було?

- Сергій - небагата людина. Ми жили в знімній квартирі, брали кредити. У нас до цих пір, два роки, тривають судові розбірки, хто який кредит буде виплачувати. Я закохалася в нього, коли мені було 18. Він чарівний, з хорошим почуттям гумору, я вінчалася з ним. Так, він не фотогенічний, але дуже привабливий. Спочатку були іскріння відносини, він намагався мені допомагати з організаційної точки зору, коли я на зйомках. Мені дзвонили кастинг-директора, і ці розмови я переадресовувала йому. І Сергій вирішував багато питань, а коли ми розлучилися, багато роботи через нього втратила.

І Сергій вирішував багато питань, а коли ми розлучилися, багато роботи через нього втратила

З Олександром ДЬЯЧЕНКО в серіалі «Вероніка. втікачка »

- Неприємно.А говорили, що Сергій вас на яхтах катав, машини дарував ...

- Що ви! Машина у мене була і до нього, я її сама заробила, мама допомогла. Ми тоді продали квартиру бабусі, купили трохи менше, тоді і машина з'явилася.

- Мама ваша, дивлюся, просто молодець!

- Вона велика жінка і в хорошому сенсі дивна людина. Як мати Тереза. Всім допомагає, нічого не вимагає натомість, всіх прощає.

- А ось ваш чоловік-то швидко заміну знайшов. І подруга його ваші пісні тепер співає.

- Вони на сайті знайомств з нею познайомилися. Я сама бачила переписку, так як у нас з Сергієм був загальний комп'ютер, один пароль на пошту. Дарина підробляла в Ярославлі, і він її привіз до Москви. Думаю, це було зроблено мені на зло. Коли у нас в стосунках настав криза, Сергій мої пісні оформив на себе. На жаль, за допомогою моїх друзів, які мене зрадили. Дарина перепела їх, взяла прізвище Сергія. Звичайно, вона ніяка йому не дружина - просто живуть разом. Я їх бачила, не впевнена, що це любов.

- Чому він вам не дав своє прізвище, коли ви були його дружиною?

- Бардо - прізвище мами - більш красива і звучна. Спочатку у мене була прізвище тата - Кривозуб. У школі мене дражнили, а й отримували за це: я билася з хлопчиками дуже сильно. Через це мене вигнали і з музичної школи, і з художньої. У школі я красунею зовсім була.

У школі я красунею зовсім була

Між дублями в «Барвисі» БАРДО розважалася з Артемом ВОЛКОВИМ

Шосте відчуття

- Але перше кохання до вас в шкільні роки прийшла?

- Це була нерозділене кохання протягом декількох шкільних років. І тільки в дев'ятому класі, на випускному, Олексій вперше мене поцілував. Але після цього кожен з нас пішов своєю дорогою. Як такої перше кохання-то і не було.

- Як же не було? А поцілунок?

- Це був не перший поцілунок в моєму житті. За мною два роки в школі доглядав один хлопчик, Володя, активно і терпляче мене домагався. Він був кращим другом Льоші.

- Перший чоловік, напевно, був все-таки чоловік?

- Найважливіше - це не досвід, а чистота, але говорити про це я не хочу.

- Тоді про інше. Я бачила в Інтернеті ролик, де Сергій Русаков влаштував за вами стеження, коли, будучи ще зможемо, ви зустрічалися з молодим хлопцем. Вірніше, вийшли вранці разом з дому з ним.

- Не знаю, навіщо він це зробив. Може, з помсти. Це був хлопець Діма, з яким ми робили спільно уривок в Щукінському училищі. Запевняю, поки була заміжня, ні з ким не зустрічалася, була просто ідеальною дружиною. Сергій - не дурень. Якби я гуляла, то і нормально за це отримала б!

Сергій підкорив Наташу почуттям гумору

- Зараз, як розумію, у вас є коханий, якого ви не афішіруете.Скажіть хоча б, весілля скоро?

- Зараз розумію, що штамп у паспорті ні на що не впливає. Звичайно, хочеться одягнути весільну сукню, але у мене така професія - можу міряти весільну сукню часто. Я заміж не поспішаю. Ми разом, нам добре - і слава богу!

- Він для вас ідеальний чоловік?

- У мене немає ідеалу, зате, як у кожної жінки, є якесь шосте чуття, за допомогою якого ми можемо зрозуміти: «Так, це та людина!» Я сподіваюся, моїх шанувальників більше цікавлять мої роботи, а не особисте життя.

- І яких ролей їм чекати найближчим часом?

- У полнометражке «Альпіністи». Місяць жила в Вірменії в горах. Обрив 2000 метрів, мороз, холод, бійки, я зі знімального майданчика йшла в синцях. «Граф» - ще одна картина, для СТС, моя героїня проводить розслідування. Чотирьохсерійна стрічка «Занурення». Для цієї роботи професійно стала займатися дайвінгом, нас навчили занурюватися навіть в крижану воду. Бачите, скільки всього, а ви все про гроші та колишнього чоловіка. У мене зараз інші цінності.

об'ївся ГРУШ

- Я не стежу за творчістю Наталки, - з ходу заявив «Експрес газеті» Сергій Русаков. - Навіщо Дарину і Наталю порівнювати? Ну і що, Наташа знімається в кіно - у нас мільйон дівчат знімаються. Наташа нехай говорить, що вважає за потрібне. Даша йде своїм шляхом, послухайте її пісні. Я не спілкуюся з Наташею. Наше особисте життя з нею не буду коментувати. Заздрість - не дуже хороша річ. Ось що я можу сказати. Якщо у людини щось не виходить, треба працювати над собою, а не очорняти інших людей, у яких щось виходить.

Якщо у людини щось не виходить, треба працювати над собою, а не очорняти інших людей, у яких щось виходить

Дарина РУСАКОВА - окраса нашої поп-сцени. Фото: «Maxim»

ДОВІДКА

* Наталя БАРДО народилася в 1988 році в Москві.

* Закінчила коледж при Московському банківському інституті і відразу надійшла на третій курс цієї фінансової інституції.

* У 2012-му закінчила відділення додаткової освіти Театрального інституту ім. Щукіна.

* 5 січня 2007 року прийшла на телепроект «Дом-2», де пробула 177 днів.

* Знімалася у фільмах і серіалах «Проклятий рай», «Москва, я люблю тебе!», «Стройбатя», «Барвиха. Золоті »,« Здивуй мене »,« Білий мавр, або Інтимні історії про моїх сусідів »,« Вероніка »,« Продавець іграшок ».

Особисте життя Наталі Бардо: зірка "Дому-2» судиться з екс-чоловіком бізнесменом Сергієм Русакова

Колишній чоловік Наталії Бардо завів роман з Інтернету і зробив нову пасію співачкою


Колишній чоловік Наталії Бардо завів роман з Інтернету і зробив нову пасію співачкою

На каналі «Росія» показали другу частину «Вероніки». Власне, цей серіал і головна роль у ньому зробили Наталю БАРДО зіркою. До цього була робота поменше, в «Проклятому рай», але теж яскрава. Дівчинка потихеньку піднімається на олімп, де її чекає багато цікавого. Життя у Бардо б'є ключем.

- У вас була купа справ, коли ви прийшли в «Дом-2». Навчання, робота в кіно ... А ви півроку там провели і тепер не горите бажанням згадувати про це. Чому?

- У мене зараз інше життя. Тоді хворів тато, потрібна була операція. Інсульт! Він втратив свідомість і до того ж зламав шию. Знадобилися дорогі препарати. Пішла в «Дом-2» заробити. Як татові стало легше, відразу звідти втекла. Перехід з проекту в нормальне життя перенесла важко. Я не люблю, коли на мене показують пальцем, та й не було чим пишатися. Там я не могла читати книги, їх там не давали. Більш того, коли вступала до театрального, були проблеми: дівчата з адміністрації інституту почали говорити, що, мовляв, вона брала участь в такому сумнівному проекті. І я довго доводила, що ні піару заради туди пішла.

- І скільки заплатили?

- Для мене дві тисячі доларів тоді були дуже великими грошима. Та й зараз я не розкидається. З батьками жила завжди бідно. Ми не шикували, їли кашу, хліб з водою. Коли була маленька, тато з нами не жив, він тільки через хворобу повернувся в сім'ю, і мама його пробачила. Нам з мамою удвох було нелегко.

Актриса вважає себе дуже самостійною. фото: Vk.com

- Скажіть, як людина з досвідом, в «Домі-2» можна зустріти свою любов?

- Ні, однозначно! Зате на знімальному майданчику, за лаштунками театру, напевно, можна.

- У будь-якому випадку, як не крути, «Дом-2» у вашому житті був. Деякі актриси, не називатимемо їх імена, щоб не образились в черговий раз, в юні роки і в порно знімалися, щоб підзаробити ...

- Навіщо порівнювати порнографію і «Дом-2»? Я б ніколи не пішла зніматися в порно. Краще б зайняла грошей у кого-небудь. Не йти ж у повії ?!

- А що, на вашу думку, проституція? Наприклад, чоловік, який на кілька десятків років старше, дає вам гроші на життя, а ви з ним за це спите - це проституція?

- Так і є! Але тільки в тому випадку, якщо немає почуттів. Я говорю не про почуття подяки, ніжності, турботи, я говорю про почуття до нього як чоловікові. Якщо немає любові до нього, звичайно, це проституція!

- Колишній чоловік, Сергій Русаков, більш ніж на 20 років вас старше. Своя будівельна фірма, аж ніяк не красень, чи не атлет. Хочете сказати, що меркантильних інтересів у вас не було?

- Сергій - небагата людина. Ми жили в знімній квартирі, брали кредити. У нас до цих пір, два роки, тривають судові розбірки, хто який кредит буде виплачувати. Я закохалася в нього, коли мені було 18. Він чарівний, з хорошим почуттям гумору, я вінчалася з ним. Так, він не фотогенічний, але дуже привабливий. Спочатку були іскріння відносини, він намагався мені допомагати з організаційної точки зору, коли я на зйомках. Мені дзвонили кастинг-директора, і ці розмови я переадресовувала йому. І Сергій вирішував багато питань, а коли ми розлучилися, багато роботи через нього втратила.

І Сергій вирішував багато питань, а коли ми розлучилися, багато роботи через нього втратила

З Олександром ДЬЯЧЕНКО в серіалі «Вероніка. втікачка »

- Неприємно.А говорили, що Сергій вас на яхтах катав, машини дарував ...

- Що ви! Машина у мене була і до нього, я її сама заробила, мама допомогла. Ми тоді продали квартиру бабусі, купили трохи менше, тоді і машина з'явилася.

- Мама ваша, дивлюся, просто молодець!

- Вона велика жінка і в хорошому сенсі дивна людина. Як мати Тереза. Всім допомагає, нічого не вимагає натомість, всіх прощає.

- А ось ваш чоловік-то швидко заміну знайшов. І подруга його ваші пісні тепер співає.

- Вони на сайті знайомств з нею познайомилися. Я сама бачила переписку, так як у нас з Сергієм був загальний комп'ютер, один пароль на пошту. Дарина підробляла в Ярославлі, і він її привіз до Москви. Думаю, це було зроблено мені на зло. Коли у нас в стосунках настав криза, Сергій мої пісні оформив на себе. На жаль, за допомогою моїх друзів, які мене зрадили. Дарина перепела їх, взяла прізвище Сергія. Звичайно, вона ніяка йому не дружина - просто живуть разом. Я їх бачила, не впевнена, що це любов.

- Чому він вам не дав своє прізвище, коли ви були його дружиною?

- Бардо - прізвище мами - більш красива і звучна. Спочатку у мене була прізвище тата - Кривозуб. У школі мене дражнили, а й отримували за це: я билася з хлопчиками дуже сильно. Через це мене вигнали і з музичної школи, і з художньої. У школі я красунею зовсім була.

У школі я красунею зовсім була

Між дублями в «Барвисі» БАРДО розважалася з Артемом ВОЛКОВИМ

Шосте відчуття

- Але перше кохання до вас в шкільні роки прийшла?

- Це була нерозділене кохання протягом декількох шкільних років. І тільки в дев'ятому класі, на випускному, Олексій вперше мене поцілував. Але після цього кожен з нас пішов своєю дорогою. Як такої перше кохання-то і не було.

- Як же не було? А поцілунок?

- Це був не перший поцілунок в моєму житті. За мною два роки в школі доглядав один хлопчик, Володя, активно і терпляче мене домагався. Він був кращим другом Льоші.

- Перший чоловік, напевно, був все-таки чоловік?

- Найважливіше - це не досвід, а чистота, але говорити про це я не хочу.

- Тоді про інше. Я бачила в Інтернеті ролик, де Сергій Русаков влаштував за вами стеження, коли, будучи ще зможемо, ви зустрічалися з молодим хлопцем. Вірніше, вийшли вранці разом з дому з ним.

- Не знаю, навіщо він це зробив. Може, з помсти. Це був хлопець Діма, з яким ми робили спільно уривок в Щукінському училищі. Запевняю, поки була заміжня, ні з ким не зустрічалася, була просто ідеальною дружиною. Сергій - не дурень. Якби я гуляла, то і нормально за це отримала б!

Сергій підкорив Наташу почуттям гумору

- Зараз, як розумію, у вас є коханий, якого ви не афішіруете.Скажіть хоча б, весілля скоро?

- Зараз розумію, що штамп у паспорті ні на що не впливає. Звичайно, хочеться одягнути весільну сукню, але у мене така професія - можу міряти весільну сукню часто. Я заміж не поспішаю. Ми разом, нам добре - і слава богу!

- Він для вас ідеальний чоловік?

- У мене немає ідеалу, зате, як у кожної жінки, є якесь шосте чуття, за допомогою якого ми можемо зрозуміти: «Так, це та людина!» Я сподіваюся, моїх шанувальників більше цікавлять мої роботи, а не особисте життя.

- І яких ролей їм чекати найближчим часом?

- У полнометражке «Альпіністи». Місяць жила в Вірменії в горах. Обрив 2000 метрів, мороз, холод, бійки, я зі знімального майданчика йшла в синцях. «Граф» - ще одна картина, для СТС, моя героїня проводить розслідування. Чотирьохсерійна стрічка «Занурення». Для цієї роботи професійно стала займатися дайвінгом, нас навчили занурюватися навіть в крижану воду. Бачите, скільки всього, а ви все про гроші та колишнього чоловіка. У мене зараз інші цінності.

об'ївся ГРУШ

- Я не стежу за творчістю Наталки, - з ходу заявив «Експрес газеті» Сергій Русаков. - Навіщо Дарину і Наталю порівнювати? Ну і що, Наташа знімається в кіно - у нас мільйон дівчат знімаються. Наташа нехай говорить, що вважає за потрібне. Даша йде своїм шляхом, послухайте її пісні. Я не спілкуюся з Наташею. Наше особисте життя з нею не буду коментувати. Заздрість - не дуже хороша річ. Ось що я можу сказати. Якщо у людини щось не виходить, треба працювати над собою, а не очорняти інших людей, у яких щось виходить.

Якщо у людини щось не виходить, треба працювати над собою, а не очорняти інших людей, у яких щось виходить

Дарина РУСАКОВА - окраса нашої поп-сцени. Фото: «Maxim»

ДОВІДКА

* Наталя БАРДО народилася в 1988 році в Москві.

* Закінчила коледж при Московському банківському інституті і відразу надійшла на третій курс цієї фінансової інституції.

* У 2012-му закінчила відділення додаткової освіти Театрального інституту ім. Щукіна.

* 5 січня 2007 року прийшла на телепроект «Дом-2», де пробула 177 днів.

* Знімалася у фільмах і серіалах «Проклятий рай», «Москва, я люблю тебе!», «Стройбатя», «Барвиха. Золоті »,« Здивуй мене »,« Білий мавр, або Інтимні історії про моїх сусідів »,« Вероніка »,« Продавець іграшок ».

Чому?
І скільки заплатили?
Навіщо порівнювати порнографію і «Дом-2»?
Не йти ж у повії ?
А що, на вашу думку, проституція?
Наприклад, чоловік, який на кілька десятків років старше, дає вам гроші на життя, а ви з ним за це спите - це проституція?
Хочете сказати, що меркантильних інтересів у вас не було?
Чому він вам не дав своє прізвище, коли ви були його дружиною?
Як же не було?
А поцілунок?