Реклама
Реклама
Реклама

На зірок серіалу «Барвіха» обрушилася слава

(Казань, 7 жовтня, «Татар-інформ»). У минулу п'ятницю на ТНТ відбулася довгоочікувана прем'єра молодіжного серіалу «Барвіха». Актори, що знімалися в проекті, зібралися в одне (Казань, 7 жовтня, «Татар-інформ») м з московських ресторанів, щоб відзначити цю подію.

По правді кажучи, у хлопців був ще один привід зібратися разом - день народження виконавця однієї з головних ролей Артема Волкова, який збігся з днем ​​прем'єри. «Чесно скажу, продюсери зробили мені чудовий подарунок, - розповів Волков. - Ми дуже довго чекали можливості побачити, який в підсумку вийшла «Барвиха». Остаточну версію ніхто з нас не бачив, ми хвилювалися, бо не знали, чого чекати. Але тепер можна видихнути - по-моєму, серіал вийшов офігенний ».

У ресторані зібрався практично весь акторський склад «Барвиха». Не було лише Равшани Курковою та Андрія Дементьєва. «У Равшани були важливі справи, а Андрій подзвонив, вибачився і сказав, що не зможе бути присутнім - він вже пообіцяв в цей день приїхати до своїх друзів, - пояснив Волков. - Шкода звичайно. Ми не бачилися з дня закінчення зйомок, уже майже рік. Але зате приїхали всі інші, і ми відмінно провели час ».

Зрозуміло, центральною подією вечора стало не тільки задування свічок на іменинному торті, але і спільний перегляд серіалу Зрозуміло, центральною подією вечора стало не тільки задування свічок на іменинному торті, але і спільний перегляд серіалу. Актори ділилися один з одним враженнями, згадували кумедні історії зі зйомок і хвалили один одного за відмінну гру. «Я просто в захваті від того, як зіграла Лена Меркулова, - розповіла актриса Лянка Гриу. - В принципі, вже на майданчику було видно, наскільки Лена класна актриса, але на екрані, після монтажу, коли стало більше великих планів, видно відіграші, гра Олени стала ще більш яскравою ».

Актори зійшлися на думці, що такого проекту як «Барвіха» в Росії ще не було. «Я неймовірно задоволена тим, що побачила, - розповідає Анна Хилькевич. - Коли ми знімали, сценарій і порядок подій був іншим, відмінним від того, що в результаті вийшло, але «Барвиху» це не зіпсувало, зовсім навпаки. Навіть ми, актори, будемо тепер дивитися на кожну серію, як звичайні глядачі, які ніколи не бачили проект ».

У той же вечір акторів «Барвиха» стали впізнавати на вулиці. Перша автограф-сесія молодих зірок трапилася через півгодини після прем'єри. «Я була вражена, якій кількості людей сподобався проект, - говорить Ільницька. - Все-таки це підліткова історія, а до нас підходили люди, яким уже 25, 30 років і говорили, який класний у нас серіал! »
На зірок серіалу «Барвіха» обрушилася слава (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.