Реклама
Реклама
Реклама

Актор «Барвиха» побився на зйомках

(Казань, 14 листопада, «Татар-інформ»). Для реалістичної картинки на майданчику «Барвиха» п (Казань, 14 листопада, «Татар-інформ») рішлось розіграти справжню бійку. Родіон Галюченко, який зіграв роль Вежі в молодіжній драмі «Барвиха» на каналі ТНТ, зізнався, що на зйомках сцен, де його герой бере участь в боях без правил, йому довелося битися по-справжньому.

«Не можу сказати, що це стало для мене проблемою, - розповів Родіон. - Я все життя займався різними видами спорту, в тому числі і бойовими мистецтвами. Та й в звичайному житті, як і всім нам, що приховувати, битися доводилося. Але перед камерою робив це вперше. І там все-таки інші закони бою ».

За сценарієм, герой Галюченко не тільки бере участь в офіційних змаганнях з бойових мистецтв, а й б'ється в нелегальних боях без правил з метою заробити грошей. «Вежа з бідної сім'ї, тому він намагається використовувати будь-яку можливість для заробітку, яка йому представляється.

«Коли ми знімали сцени нелегальних боїв, я себе таким чином і налаштовував - мені потрібно виграти, інакше буде просто нема на що є. В «Коли ми знімали сцени нелегальних боїв, я себе таким чином і налаштовував - мені потрібно виграти, інакше буде просто нема на що є підсумку пару раз входив в такий раж, що вкладався в удари по-справжньому. На щастя, спаринг-партнер попався досвідчений - ніяких серйозних травм ми один одному не завдали. Але те, що вийшло в результаті, на екрані виглядає дуже реалістично і жваво. Як, в принципі, і все в «Барвисі».
Актор «Барвиха» побився на зйомках (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.