Реклама
Реклама
Реклама

Кредит в Ак Барс Банку

  1. як оформити Перейдіть на сайт Барс Банку. Ознайомтеся з умовами видачі споживчого кредиту та натисніть...
  2. документи
  3. Відповіді на популярні питання

як оформити

Перейдіть на сайт Барс Банку. Ознайомтеся з умовами видачі споживчого кредиту та натисніть «Оформити заявку»:

Ознайомтеся з умовами видачі споживчого кредиту та натисніть «Оформити заявку»:

Заповніть онлайн-заявку, а саме ПІБ, дата народження, номер телефону та Email, натисніть кнопку «Продовжити»:

Заповніть онлайн-заявку, а саме ПІБ, дата народження, номер телефону та Email, натисніть кнопку «Продовжити»:

Дочекайтеся код підтвердження, введіть отриманий код з СМС і натисніть кнопку «Підтвердити»:

Дочекайтеся код підтвердження, введіть отриманий код з СМС і натисніть кнопку «Підтвердити»:

Барс Банк прийме рішення протягом 1-3 робочих днів і відправить вам СМС. Після схвалення заявки, приходьте в офіс банку з документами, щоб оформити кредит.

Вимоги до позичальника

  • громадянство РФ
  • Від 21 до 65 років
  • Офіційне місце роботи і підтверджений дохід
  • Стаж роботи на останньому місці від 6 місяців
  • Постійна реєстрація в регіоні РФ, в якому є офіс Барс Банку

Необхідні документи

  • паспорт РФ
  • Копія трудової книжки, завірена роботодавцем, або трудовий договір
  • Документ, що підтверджує дохід
  • Документ, що підтверджує право власності на заставу

Про банк

Ак Барс - універсальний банк, один з найбільших в Республіці Татарстан. Заснований в 1993 році, з 1994 року став уполномоченнвм банком Кабінету Міністрів республіки. У 2000 році приєднав до себе Нижньокамський Інтеркамабанк. Банк стоїть на чолі однойменної фінансово-промислової групи, куди входять великі сільськогосподарські, промислові та торгові компанії Татарстану.

Зараз більше 88% акцій банку тим чи іншим чином контролює Республіка Татарстан. Головний офіс Ак Барс розташований в Казані. До регіональної мережі входить 252 відділення, велика частина яких розташована в Татарстані, і п'ять філій. Банк діє на підставі ліцензії ЦБ №2590 від 12 серпня 2015 року.

Всього в Ак Барс обслуговується понад 3 100 000 приватних клієнтів та 67 000 корпоративних. Він пропонує їм всі необхідні банківські послуги. Для фізичних осіб це кредити (споживчі, автокредити, іпотека), вклади, банківські картки, операції з цінними паперами та іноземною валютою, і інші послуги. Для бізнесу доступні, наприклад, РКО, кредити, гарантії, інвестиційне фінансування та зарплатні проекти.

документи

  1. Заява-анкета на надання кредиту
  2. Додаток до заяву-анкеті на надання кредиту
  3. Форма довідки про доходи
  4. Про страхування
  5. Перелік доходів, які приймаються Банком до обліку

Ви дізнаєтеся, як увійти в особистий кабінет на офіційному сайті Ак Барс Банку онлайн. Детальні вказівки щодо зручному і швидкому доступу в akbars.ru з скріншот і відеоінструкції. Наочне керівництво по відновленню забутого пароля до особистого кабінету банку. У нас представлена ​​тільки найактуальніша інформація.

Відповіді на популярні питання

Кому БАРС Банк видає споживчий кредит?

БАРС Банк видає споживчий кредит приватним особам зі стабільним доходом. Позичальник може працювати як за наймом, так і вести підприємницьку діяльність або бути власником бізнесу.

Що може бути заставою за кредитом?

В якості застави БАРС Банк приймає нерухомість, яка перебуває у власності позичальника. Заставою може бути квартира, житловий будинок, земельну ділянку, будинок, торгове або офісне приміщення. Майно, що заставляється потрібно обов'язково застрахувати від ризиків пошкодження і втрати на користь Барс Банку.

Як погашати кредит БАРС Банку?

Кредит БАРС Банку потрібно оплачувати рівними щомісячними платежами. Гроші для погашення, банк списує з рахунку позичальника автоматично. Погасити кредит достроково можна в будь-яку дату без обмежень по сумі платежу і без комісії.

Як внести оплату на рахунок БАРС Банку?

Поповнити рахунок в БАРС Банку, щоб оплатити кредит, можна через інтернет-банк або мобільний додаток. Також в сервісах можна налаштувати автоматичний переклад за графіком.

Готівкою рахунок можна поповнити в касі БАРС Банку або банкоматі з функцій cash-in, терміналі Елекснет. Для оплати в касі знадобиться паспорт і карта або номер рахунку.

На яких умовах БАРС Банк видає кредит?

БАРС Банк видає споживчий кредит від 300 000 до 3 млн руб. Максимальна сума кредиту обмежена 60% оціночної вартості застави.

Стандартні ставки по кредиту складають від 12,5 до 15% річних. При оформленні кредиту без страховки життя і здоров'я, банк збільшує процентну ставку на 3%. Для ІП та власників бізнесу БАРС Банк використовує коригувальну ставку + 1%.

Що може бути заставою за кредитом?
Як погашати кредит БАРС Банку?
Як внести оплату на рахунок БАРС Банку?
На яких умовах БАРС Банк видає кредит?