Реклама
Реклама
Реклама

АК Барс банк

  1. Історія АК Барс банку
  2. Напрямки розвитку АК Барс банку
  3. Рейтинги і нагороди АК Барс банку
  4. Відгуки про банк АК Барс
  5. Контактна інформація

Найбільший банк в республіці Татарстан (1-е місце за розміром активів і чистого прибутку серед банків Казані) - АК Барс банк - здійснює свою діяльність не тільки в Татарстані, але і на території всієї Росії. У 32 регіонах Росії відкрито 43 філії банку, більше двохсот операційних відділень і додаткових офісів, діє близько 900 банкоматів. За розміром активів АК Барс банку входить в топ-20 банків Росії, за розміром чистого прибутку - в топ-70.

Історія АК Барс банку

ВАТ «АК Барс» було зареєстровано Центральним Банком РФ в 1993 році. Реєстраційний номер - 2590. Вже в 1994 році банк починає обслуговувати рахунки уряду Республіки Татарстан, що, безумовно, відразу ж позначається на показниках розвитку і стабільності банку, створює перспективу подальшого розвитку. У 1995 році здійснено якісний стрибок у розвитку філіальної мережі - відкрито 22 філії на території Республіки Татарстан. З 1997 року банк відповідає за зберігання золотого запасу республіки. 2004 рік - організація власного процесингового центру. З 2006 року АК Барс банк потрапляє в топ-30 найбільших російських банків.

Напрямки розвитку АК Барс банку

ВАТ «АК Барс банк» в першу чергу - це універсальний банк. Тут ви можете отримати будь-яку з більш ніж 100 пропонованих банківських послуг, будь то внесок, кредит, страхування, розрахунково-касове обслуговування або подання ваших інтересів у фінансовій сфері.

Обслуговування уряду республіки Татарстан, кредитування юр. осіб і ведення їх рахунків - провідний вид діяльності АК Барс банку. У банку обслуговується близько 50 тисяч клієнтів - юридичних осіб. У число клієнтів банку входять найбільші організації Республіки Татарстан в агропромисловому, нафтогазовому та нафтохімічному секторах, великі фінансові, будівельні та торговельні компанії.

Обслуговування приватних осіб також приділяється велика увага. В даний час клієнтами АК Барс банку є більше 2 мільйонів чоловік. Банком було видано понад 800 тисяч пластикових карт.

Банком було видано понад 800 тисяч пластикових карт

Постійно збільшується число клієнтів, які оформили в банку будь-якої кредит . Активно проводяться в життя програми споживчого кредитування, кредитування в сфері придбання житла, кредитування в сфері освітніх послуг, кредитування сільського господарства і так далі.

У зв'язку з постійною співпрацею між великими клієнтами і урядом Республіки Татарстан, перед АК Барс банком відкриваються найширші можливості в області благодійної та соціальної діяльності. Банк є постійним спонсором більшості великих благодійних акцій, що проводяться в Татарстані. Регулярно здійснює пожертвування на користь медичних і дитячих установ, підтримує спортивні організації.

Рейтинги і нагороди АК Барс банку

Міжнародні фінансові рейтингові агентства, такі як Moody's, Fitch Ratings оцінюють АК Барс банк на міжнародному рівні як BB і BB-. Що підтверджує стабільність цього фінансового інституту, але загальний прогноз в перспективах розвитку - негативний. При цьому національні рейтинги - AA і A + підтверджують міжнародний рейтинг.

Відгуки про банк АК Барс

Як не дивно, але в мережі інтернет зустрічається зовсім небагато позитивних відгуків про банк АК барс. В основному це подяки окремим співробітникам банку за ввічливе і якісне обслуговування, або вираз позитивних емоцій у зв'язку з вдало вкладеними у внесок грошима. При цьому згадок у відгуках про АК Барс банку грубого поводження співробітників до клієнтів, незручного графіка роботи відділень або непрофесійного обслуговування - набагато більше. Також викликають нарікання у клієнтів і відсутність системи знижок для постійних клієнтів, що беруть кредити, і складна процедура отримання іпотеки (велика кількість документів необхідних для цього і довге очікування рішення).

Контактна інформація

Адреса головного офісу: Татарстан, м.Казань, вул. Декабристів, 1

Телефони для зв'язку: (843) 519-39-99, (843) 519-39-75 (факс)

Адреса офіційного сайту АК Барс банку : http://www.akbars.ru

E-mail адрес: [email protected]