Реклама
Реклама
Реклама

Тигреня відкрив ЖК "Престиж Хол"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

15 червня 2011, 09:00, Переглядів: 15 червня 2011, 09:00, Переглядів:   Урочистий захід пройшов на території житлового комплексу в центрі Києва на Печерську, і зібрало близько 1000 чоловік - відбулися і майбутніх мешканців комплексу, партнерів та представників преси

Урочистий захід пройшов на території житлового комплексу в центрі Києва на Печерську, і зібрало близько 1000 чоловік - відбулися і майбутніх мешканців комплексу, партнерів та представників преси.

Символічну стрічку розрізала представник Печерської адміністрації Пугач Тамара Василівна. А першим офіційним відвідувачем комплексу став чарівний і добродушний тигр. Його поява на святі викликало бурю захоплення, розчулення і впевненості, що тигр принесе удачу і комплексу, і його мешканцям.

Формат вечірки припускав неформальне спілкування, частування в стилі BBQ і творчу програму на сцені. Гості насолоджувалися емоційним виступом струнного квартету Asturia, чечіткою від Шерлока Холмса, запальним бармен-шоу і віртуозною грою на кришталевих келихах від учасника шоу " Україна має талант ". А пісочна анімація занурила глядачів в історію будівництва комплексу.

Спеціально для гостей свята були організовані тематичні майданчики з майстер-класами по фен-шуй організації простору, з флористики та стильному декору для дому. Чоловіки дегустували ексклюзивні сигари в спеціальному барі. Не забув "Престиж Хол" і про дітей: малювання, ліплення, яскравий батут - ні хвилини відпочинку для самих маленьких!

Однією з головних тем свята стало відкриття продажів 3-й черзі і анонсування спеціальної програми захисту інвестицій в житло. Акредитив - абсолютно новий вид гарантії для покупця, розроблений завдяки партнерству з найбільшим банком країни - " ПриватБанк ". Інвестори в квартири 3-ї черги тепер можуть бути впевнені в надійності своїх вкладень. У разі невиконання забудовником своїх зобов'язань, банк повертає інвестору гроші з нарахованими відсотками - 11,5% річних у доларах або євро.

Студія "Арт Канзас", акредитована для проведення ремонтних робіт в ЖК "Престиж Хол" оголосила про старт своєї дисконтної програми. Власники картки "Арт Канзас" користуються пільговими умовами на придбання необхідних для ремонту товарів і послуг.

Також, в рамках заходу відбулася презентація головного призу акції "Купи квартиру - виграй авто!" - Audi A1.

Ефектний феєрверк і вогненна напис "Престиж Хол" тільки підкреслили, що кращий комплекс Києва задає тон.

www.PrestigeHall.com.ua

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Тигреня відкрив ЖК" Престиж Хол "". інші Новини нерухомості дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.