Реклама
Реклама
Реклама

Барі Алібасов несправедливо звинувачував у продажу квартири Лідії Федосєєвої-Шукшиної її дочка

20:16, 21.11.2018

Два місяці тому Барі Алібасов повідомив, що Лідія-Федосєєва Шукшина позбулася нерухомості в Санкт-Петербурзі . «Моя найулюбленіша жінка, Лідія Миколаївна Шукшина, записала свою квартиру в Ленінграді на дочку. Тиждень тому дочка цю квартиру продала », - заявив продюсер. Правда, він не уточнив, про яку дочки йдеться, але шанувальники актриси відразу ж запідозрили Ольгу Шукшину , Адже в 2013 році вона заявила про свої претензії на частку в квартирі батька в центрі Москви , Яка оцінюється в кілька десятків мільйонів рублів.

Ольга факт продажу квартири не заперечувала, але помітила, що до цього причетні інші родичі. «До свого 80-річчя мама позбулася частини майна. Це сталося через наших близьких родичів. Я не буду називати їхніх імен. Я хотіла допомогти мамі, однак вона сказала, що довіряє Барі Алібасова. Що там буде, я не знаю, але мені страшно », - розповіла Ольга Василівна.

Що там буде, я не знаю, але мені страшно », - розповіла Ольга Василівна

Лідія Федосєєва-Шукшина

Пізніше з'ясувалося, що квартиру в центрі Санкт-Петербурга продала внучка Лідії Федосєєвої-Шукшиної Анна Трегубенко. Актриса оформила на дочку Марії Шукшиній довіреність, згідно з якою вона могла розпоряджатися квартирою на свій розсуд, але продати або подарувати кому-небудь могла тільки після смерті бабусі. Анна договір порушила і продала квартиру за вісім мільйонів рублів, хоча вона коштує набагато більше. Дізнавшись про це, актриса звернулася до суду і тепер намагається оскаржити угоду купівлі-продажу.

У Останкінський суд Москви Лідія-Федосєєва Шукшина сьогодні прийшла не одна, а з новоспеченим чоловіком Барі Алібасовим, який вирішив допомогти дружині вирішити проблеми з онукою, з якою, зауважимо, у бабусі завжди були добрі стосунки. У свій час Анна навіть жила разом з нею у великій чотирикімнатній квартирі в центрі Москви. Тієї самої, на яку претендувала Ольга. До речі, в одному з недавніх ефірів шоу « Ти не повіриш! »У молодшій дочці Федосеевой-Шукшиній виникли питання до роботи Фонду Василя Шукшина , Яким керує Ганна. Її здивувало, що дівчина змогла собі дозволити купити шикарний мерседес, вартість якого відповідала гранту, який отримав фонд, передає « Старх ».

Її здивувало, що дівчина змогла собі дозволити купити шикарний мерседес, вартість якого відповідала гранту, який отримав фонд, передає «   Старх   »

Марія Шукшина з дочкою Ганною

Нагадаємо, що вчора Лідія Федосєєва-Шукшина і Барі Алібасов стали чоловіком і дружиною . Церемонія одруження відбулася в Кутузовському відділі РАГСу Москви в саме непопулярне час - о 17.00. За словами помічниці Барі Карімович Світлани, молодята не хотіли привертати до себе зайвої уваги. «Церемонія пройшла добре. Були тільки близькі і друзі. Нічого не афішували, все пройшло спокійно і мирно », - розповіла вона журналістам НТВ . На урочистій події також був присутній онук Лідії Федосєєвої-Шукшиної Макар, у якого в цей день відбулося подвійне свято - весілля бабусі і його день народження. Після офіційної частини подружжя і гості вирушили на білому лімузині в ресторан, де продовжили святкувати.

Лідія Федосєєва-Шукшина і Барі Алібасов одружилися

Додамо, що Лідія Федосєєва-Шукшина і Барі Алібасов познайомилися в 1995 році і кілька років жили разом, але потім розлучилися, зумівши зберегти теплі і довірчі відносини. Їх часто бачили разом на численних світських заходах, тому можна сказати, що їх роман так чи інакше тривав більше 20 років.

Читайте також:

Марія Шукшина зворушливо привітала маму з 80-річчям

Оприлюднено відео, як Лідія Федосєєва-Шукшина вигнала з дому свого правнука і його мати