Реклама
Реклама
Реклама

"Майстер-Банк", в якому працює брат Путіна, звинувачують у відмиванні грошей

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

21 листопада 2013, 7:31 Переглядів: 21 листопада 2013, 7:31 Переглядів:   Власник банку & nbsp; Борис Булочник & nbsp; народився у Вінниці

Власник банку & nbsp; Борис Булочник & nbsp; народився у Вінниці.

Вчора була відкликана ліцензія, введена тимчасова адміністрація і почалися обшуки в другому в рейтингу "Найнадійніші російські банки "За 2012 рік московському комерційному банку" Майстер-Банк ", який російські журналісти називають" головною пральні "з відмивання грошей в країні. Як повідомляє РІА" Новости "з посиланням на ЦБ Росії, порушуючи відразу 100" антивідмивних "законів," Майстер- банк "надав не менше 20 млрд руб ($ 612 млн) компаніям і особам, пов'язаним з власниками. За даними слідства, керівники ряду комерційних банків, в числі яких був і КБ" Майстер-банк ", організували схему незаконного переведення в готівку грошових коштів зацікавлених клієнтів через підконтрольний ні "фірми-одноденки" і фінансово-кредитні організації. З кожної транзакції брали комісію до 7%. При цьому "Майстер-Банк" накопичив боргів на 2 млрд рублів, що ретельно приховувалося в фінансових звітах.

Тепер росіян (в Україні "Майстер-Банк" філій не мав) хвилює, чи зможуть вони отримати свої вклади. А на 1 жовтня проблемний банк займав 41-е місце за обсягом депозитів населення з показником в 47,376 млрд руб ($ 1,45 млрд). Голова ЦБ заявив, що людям повернуть вклади, але "трохи нижче". Поверненню з держфонду гарантування вкладів підлягають тільки до 700 тис. Руб. ($ 21 тис.). Друга проблема - гроші в банкоматах банку не видаються, а мережа банкоматів "Майстер-Банк" була однією з найбільших в Росії. Серед клієнтів банку - офіційний дилер в Росії Cadillac, Saab, Opel AG, Chevrolet, РЕН ТВ, ЦУМ, мережа магазинів Bosco.

Власником банку є уродженець Вінниці Борис Булочник, який свою трудову діяльність розпочав в механізованій колоні в Генічеську (Херсонська обл.). - громадянин Росії. А в числі членів ради директорів - двоюрідний брат Володимира Путіна, Ігор Путін .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Майстер-Банк ", в якому працює брат Путіна, звинувачують у відмиванні грошей". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Ірина Ковальчук

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ