Реклама
Реклама
Реклама

Внутрішнє оздоблення балкона під ключ

  1. Чому клієнти замовляють обробку балконів під ключ у нас?
  2. Якщо необхідно, співробітники компанії "Преміум вікна" можуть допомогти і з електромонтажними роботами:

Багатьох наших клієнтів перед обробкою балкона під ключ цікавить ціна внутрішнього оздоблення простору. Як перетворити балкон зі старої захаращеною Багатьох наших клієнтів перед обробкою балкона під ключ цікавить ціна внутрішнього оздоблення простору комори в комфортну кімнату для відпочинку? Потрібно зробити спеціальну процедуру під назвою обробка балкона і ми можемо виконати її повністю під ключ. І тут вже можливі абсолютно різні варіанти, на що вистачить Вашої фантазії, - це може бути ігрова зона для малюків, або Ви влаштуєте там справжній зимовий сад з квітами. А може, організуєте собі справжню кімнату відпочинку. Тільки уявіть, як Ви повертаєтеся додому, сідайте в затишний шкіряний диванчик, включаєте музику Вівальді, заварюєте собі ароматний трав'яний чай і насолоджуєтеся видами з вікон на парк з озером. Погодьтеся, заспокійлива ідилія, що може бути краще, ніж забутися на мить і поринути в світ мрій і фантазій. А якщо у Вас немає дачі, але Ви так мрієте про це, чому б не влаштувати її прямо на Вашому балконі? Як Вам інтер'єр в стилі кантрі? Наші дизайнери відтворять атмосферу заміського духу, це буде натурально, вишукано і практично! У той час як Ваші сусіди буду стояти в пробках, щоб доїхати до своєї дачі, Ви будете насолоджуватися заміським будинком хоч кожен день у себе на балконі. Є ще варіант облаштувати там спальню або кальянную. Коли Вам захочеться відпочити від усіх, насолодитися тишею і спокоєм, адже ремонт БАКЛОНИ дозволяє зробити в повній мірі, окрему спальню, вона підійде як не можна краще для подібних цілей. Послуги з обробки балконів під ключ від компанії "Преміум вікна" перетворить ваш балкон блок в затишну кімнату відпочинку. Найпопулярнішими матеріалами при облаштуванні балкона є панелі ПВХ, вагонка, штукатурка, дерево і гіпсокартон. Лідирують серед них - євровагонка, пластикові панелі і гіпсокартон завдяки тому, що вони не змінюють свій зовнішній вигляд під впливом сонячних променів, відмінно переносять вологість і низькі температури і низькою ціною.

Чому клієнти замовляють обробку балконів під ключ у нас?

  • Тому що ми надаємо комплекс послуг під ключ - скління пластиковими вікнами або алюмінієм, що захистить від втрати тепла і сторонніх звуків з вулиці.
  • Ми обробляємо Ваш балкон за індивідуальним проектом нашого дизайнера з урахуванням всіх ваших побажань і переваг.
  • На виході Ви отримуєте привабливий зовнішній вигляд і затишний простір для відпочинку. Вам залишається тільки насолоджуватися своїм гніздечком і приємним проведенням часу в колі друзів.

При отделиваніі балкона слід звернути увагу на утеплення підлог. Вони повинні бути рівними і теплими. Для цих цілей використовуються мінеральні плити, ламінат, лінолеум і ДСП. Для того, щоб стіни також виглядали ідеально, застосовується пластикова вагонка або панелі.

Якщо необхідно, співробітники компанії "Преміум вікна" можуть допомогти і з електромонтажними роботами:

  • Встановити розетки;
  • Провести електропроводку;
  • Підключити світлові прилади;

Чому ми рекомендуємо замовляти обробку балкона під ключ?

  • Ми маємо в своєму розпорядженні власним високотехнологічним сучасним виробництвом, що випускає на місяць близько 2500 квадратних метрів. Всім клієнтам надається розширена гарантія на самі конструкції і на установку.
  • Свій висококваліфікований штат співробітників, постійно підвищує кваліфікацію на семінарах і тренінгах та у наших зарубіжних партнерів.
  • Ми стежимо за останніми тенденціями на ринку вікон і наш асортимент поповнюється новими позиціями. У нашій компанії Ви знайдете абсолютно будь-які віконні аксесуари і комплектуючі. Ми надаємо також додатковий комплекс послуг по обробці лоджій і балконів. Вам залишається тільки вибрати дизайн - проект і визначитися з матеріалами, а ми в свою чергу допоможемо Вам реалізувати його якісно і максимально оперативно.
  • Щирий сервіс, а це значить, що ми з радістю допоможемо нашим замовникам вирішити питання скління найбільш оптимальним чином, щоб вони залишилися задоволені. Ефективність нашої роботи оцінюється безліччю вдячних відгуків та рекомендацій своїм друзям і близьким.
  • У нас працює мобільний офіс, коли ми можемо в будь-який зручний для Вас час приїхати і проконсультувати з приводу скління, зняти точні виміри і розрахувати на місці віконні конструкції.
  • Пенсіонерам та багатодітним сім'ям ми пропонуємо пільгові умови замовлення вікон. Зараз у нас діє антикризова пропозиція. У Вас є унікальна можливість замовити роботи зі знижкою до 50%. Чому ми йдемо на зниження цін? Тому що ми розуміємо, як важко зараз покупцям зважитися на серйозну покупку в умовах кризи, коли показники інфляції б'ють всі мислимі і немислимі рекорди, тому ми надаємо такі знижки. Все, що потрібно зробити, це зателефонувати нам по телефону або заповнити форму на завмер. Навіщо переплачувати, якщо є можна купити віконні конструкції майже даром!

Подивитися фотографії та приклади варіантів обробки балконів можна тут

Чому клієнти замовляють обробку балконів під ключ у нас?
А якщо у Вас немає дачі, але Ви так мрієте про це, чому б не влаштувати її прямо на Вашому балконі?
Як Вам інтер'єр в стилі кантрі?
Чому клієнти замовляють обробку балконів під ключ у нас?
Чому ми йдемо на зниження цін?