Реклама
Реклама
Реклама

викуп авто в Балашисі

  1. Автовикуп в Балашисі - наші переваги.
  2. Чому наші розцінки вищі за середньоринкові.
  3. Зразки бланка договору купівлі-продажу авто.
  4. Як замовити безкоштовний виїзд оцінювача в Балашисі.
  5. Оподаткування операції.
  6. Формування цін на викуп авто в Королеві.
  7. Викуп авто в Балашисі - наші плюси.
  8. Викуп авто в Балашисі: фотогалерея.

1. Довідково про викуп, скупці автомобілів в Балашисі. послуга викуп авто в Балашисі [* 8], ціни і регламент угоди. Автовикуп в Балашисі проводиться з безкоштовним виїздом фахівця нашої компанії на місце парковки транспортного засобу. Середній час огляду ТЗ та оформлення договору купівлі-продажу: 1 година. Ми працюємо з будь-якими видами транспортних засобів: битими, аварійними, кредитними, несправними, уживаними. Крім легкового транспорту набуваємо вантажівки, автобуси, комерційні авто. Укладаємо угоди як з фізичними особами, так і з юридичними. Для того, щоб продати автомобіль досить 3-х документів: [* 1] ПТС, [* 2] СТС, [* 3] загальногромадянський паспорт власника.

Автовикуп в Балашисі - наші переваги.

2. 5 переваг Автовикуп в Балашисі [* 7] від нашої компанії. 1 - здійснюємо викуп авто в Балашисі без посередників. 2 - наші розцінки на транспортні засоби фактично дорівнюють ринковим. 3 - для безкоштовного виїзду оцінювача достатньо зателефонувати за контактним номером + 7-967-100-08-00. 4 - оперативність: середній час прибуття фахівця на місце парковки автомобіля становить 25-30 хвилин, середній час проведення операції: 60 хвилин. 5 - до 70% від загальної кількості угод припадають на неліквідну техніку (биту, обтяжену борговими зобов'язаннями, лізингову, несправну, ТС з серйозними ушкодженнями після ДТП). Загальний підхід до роботи: завжди йдемо назустріч власнику транспортного засобу, а також надаємо ряд безкоштовних опцій. А саме: автоевакутор, юридичний супровід складних операцій, відновлення документів на машину, комплексна технічна діагностика.

Чому наші розцінки вищі за середньоринкові.

3. Позначимо 2 фактора, завдяки яким наші ціни вище середніх по ринку на чверть і більше. По-перше, ми працюємо без посередників. Придбання ТЗ і подальша реєстрація в ГИБДД здійснюється відповідно до федеральними законами та регламентом МВС РФ. Підтвердженням факту передачі прав власності на ТЗ є стандартний договір купівлі продажу ТЗ, встановлений наказом №605 МВС РФ. Бланк договору можна скачати нижче, там же можна ознайомитись із зразками заповнення документа. Другий фактор, що визначає високі розцінки: ремонт, відновлення або розбір на запчастини проводиться на базі власних спеціалізованих автосервісів. Нам немає необхідності залучати сторонніх фахівців, автомеханіків. Весь цикл відновлювальних робіт проходить на ремонтній базі компанії. А значить витрати на приведення авто в справний стан рівні вартості запчастин і не більше того.

Зразки бланка договору купівлі-продажу авто.

4. завантажити зразки бланків ДКП (договір купівлі-продажу ТЗ) можна за цим посиланням. Документ доступний в форматах .pdf та .doc. Там же присутні зразки заповнених бланків. Звертаємо увагу, що стандартним додатком до договору є акт прийому передачі ТЗ між продавцем і покупцем машини. Документ оформляється в 3-х примірниках - по одному для колишнього і нового власника ТЗ, а один екземпляр залишається в ГИБДД. Важливий нюанс: відповідальність за реєстраційні дії з придбаним ТЗ покладається на набувача. Термін для постановки ТЗ на облік в ДАІ складає 10 днів. Перерахуємо перелік даних, що вказуються в ДКП. 1. Відомості про автотранспортний засіб: [* 1] марка, модель, [* 2] рік випуску, [* 3] VIN код, інформація про двигун, шасі, кузові, кольорі ТЗ, [* 4] реєстраційний номер. Також позначається сума угоди (цифри + пропис).

Як замовити безкоштовний виїзд оцінювача в Балашисі.

5. Для замовлення безкоштовного виїзду спеціаліста нашої компанії для оцінки машини в Балашисі і районі і в разі згоди сторін - придбання ТЗ, достатньо зателефонувати з будь-якого контактним номером, вказаним вище. А також можна залишити заявку безпосередньо на нашому сайті. Черговий інженер зв'яжеться з Вами протягом 5 хвилин. При замовленні оцінки авто по телефону позначається наступна інформація.
- Короткі технічні характеристики машини (марка, рік виробництва, технічний стан, кілометраж по спідометру).
- Звідки паркування ТЗ.
- Зручний час для огляду.
Якщо необхідно термінове проведення операції, то оцінювач може виїхати за вказаною адресою протягом 20 минту з моменту Вашого дзвінка. Звертаємо увагу, що ми працюємо цілодобово. Нерідкі ситуації, коли необхідно проводити оцінку і укладати угоду на місці ДТП. В цьому випадку черговий фахівець компанії виїжджає на місце знаходження ТЗ на евакуаторі.

Оподаткування операції.

1 Kia. 23% 2 Hyundai. 21% 3 Renault. 17% 4 Lada. 35%

6. Довідково про налогооблажении угоди купівлі-продажу ТЗ. 3 випадки, коли податки не сплачуються. [1 *] - авто перебувало у власності більше ніж 3 роки. [2 *] - сума продажу ТЗ менш ніж сума придбання. В якості підтвердження даного факту служать квитанції про оплату або офіційно зареєструватись договір купівлі-продажу. [3 *] -Загальна сума угоди не перевищує 250 000 рублів (величина податкового вирахування). У всіх інших випадках сплачується 13% податок з прибутку. Мінімізація налогвой навантаження. 1 - використання податкового вирахування в 250 т.р. Приклад: авто Kia Rio 2012 випуску було придбано за 300 000 р, а продається за 350 т. Р. Податок: (350 - 250) * 13% = 13 т.р. Нюанс: при розрахунку податку на ТЗ враховуються витрати на утримання і ремонт даного ТЗ. Наприклад, в наявності квитанція від СТО на заміну АКПП, сума ремонту 24 000 р. Тоді ПДФО розраховується наступним чином (350 - 250 - 24) * 13% = 9,88 т.р. Більш детальну консультацію по оподаткуванню можна отримати в нашому контактному центрі. Телефони вказана у верхній частині сайту.

Формування цін на викуп авто в Королеві.

7. Придбання сідельних тягачів , Вантажних фур Volvo FH, Man TGA, Renault Cargo, Scania, DAF та інших - це одне з головних напрямків нашої роботи на второрічном авторинку. Ми укладаємо угоди на купівлю тягачів, фур, сцепок як в справному, так і в неліквідному стані. Процес проведення операції з вантажним транспортом точно такий же як і з легковими автомобілями. При експрес викуп фур, тягачів і маллотонажного комерційного транспорту наш оцінювач прибуває на місце огляду на протязі 20-30 хвилин після Вашого дзвінка. Послуга абсолютно безкоштовна і нічому Вас не зобов'язує. Якщо наша ціна Вас влаштовує, то проводиться оформлення ДКП і повний розрахунок за вантажний тягач. Форма оплати: готівковий і безготівковий розрахунок. Найбільш поширена: on-line переклад на карту Ощадбанку. Час приходу грошових коштів менше 60 секунд.

Викуп авто в Балашисі - наші плюси.

8. Коротко позначимо основні плюси співпраці з нашою компанією в питаннях термінового продажу транспортних засобів на території Балашихи і Балашихинского району. На фото: набутий БМВ 318i , 2008 року випуску за 640 тисяч рублів.
- Високі розцінки.
- Оперативність.
- Завжди йдемо назустріч клієнту.
- Купуємо будь-які види транспорту: легкові, вантажні, комерційні, автобуси і спецтехніку. У будь-якому технічному стані.
- Угода в рамках правовстановлюючих норм і актів.
- Оформлення стандартного договору купівлі-продажу на авто.
- Юридична допомога в питаннях оподаткування.
- Працюємо з неліквідної технікою, в тому числі і після ДТП.
- Безкоштовний евакуатор, оцінка, діагностика.
- Режим роботи: 24 години без перерв і вихідних.
Якщо у Вас є будь-які питання по проведенні операції Автовикуп в Балашисі і навколишніх населених пунктах, то дзвоніть нам за телефоном: + 7-967-100-08-00. Режим роботи: цілодобово, без перерв.

Викуп авто в Балашисі: фотогалерея.

Викуп авто в Балашисі: фотогалерея