Реклама
Реклама
Реклама

Таксі в Балашиха

  1. Ціни вказані від центру Москви (0 км, Червона площа) Довжина шляху від Москви до 26км. Ціни і відстань...

Ціни вказані від центру Москви (0 км, Червона площа)

Довжина шляху від Москви до 26км. Ціни і відстань вказані від центру Москви до межі населеного пункту.
* Ви можете отримати 5% знижку при замовленні таксі через мобільний додаток .
** При замовленні таксі туди-назад надається знижка 50% на зворотну дорогу.

Ви можете замовити таксі до Балашихи заповнивши форму онлайн або за телефонами у диспетчерів
+7 (495) 181-00-51 .

Ви можете замовити таксі до Балашихи заповнивши форму онлайн або за телефонами у диспетчерів   +7 (495) 181-00-51

Орієнтовна вартість на таксі за маршрутом Москва-Балашиха (тарифи до інших міст можна дізнатися у наших операторів):

* Вартість орієнтовна, точну ціну уточнюйте у менеджерів.

У разі замовлення таксі туди-назад в Балашиха, перед зворотною поїздкою в Москву водій чекатиме до 1 години безкоштовно, далі - в залежності від обраного класу автомобіля:

  • Тариф Стандарт / Універсал - 10 руб. / Хв.
  • Тариф Бізнес / Мінівен - 15 руб. / Хв.


Ви також можете замовити таксі до Балашиха з основних аеропортів Москви: Шереметьєво , Домодєдово і Внуково або з залізничних вокзалів . Ваша поїздка з нашим таксі стане зручною і швидкою:

  • Вартість поїздки фіксована і не залежить від ситуацій на дорозі і пробок
  • Всі машини обладнані кондиціонерами. Детальніше про класи автомобілів Ви можете подивитися на сторінках: стандарт , Універсал , бізнес , Мінівен .
  • При необхідності безкоштовно надається дитяче крісло

Карта проїзду:

Балашиха, - один з найбільших міст ближнього Підмосков'я. Місто постійно будується, і багато купують житло саме тут, а ось на роботу доводиться їздити в Москву.
Незважаючи на велику кількість громадського транспорту, доїхати до Балашихи можна з великих пересадочних вузлів і автобусних станцій, що не зовсім зручно. Тим більше, якщо потрібно доїхати в Балашиха ввечері або вночі. Тому, таксі з Москви в Балашиха, на сьогоднішній день, є одним з популярних видів транспорту.
У нас Ви можете замовити таксі в усі мікрорайони м Балашиха: Балашиха-1, Балашиха-2, Балашиха-3, Балашиха-Парк, Перлина Балашихи, Південний, Північний, Первомайський, Новий світ, Мирський проїзд, Салтиковка, Щітніково, Зоря, 1го травня, Авіаторів, Гагаріна, Дзержинського, Микільсько-Архангельський і мікрорайон Микільсько-Трубецького.
Московське таксі «Драйв Люкс» пропонує таксі в Балашиха недорого, і головне за фіксованою ціною. Диспетчери нашої компанії приймають замовлення цілодобово, а завдяки великому парку автомобілів, подача таксі відбувається максимально швидко.
Залежно від вимог, Ви можете у нас замовити таксі в Балашиха Економ класу , бізнес класу , таксі класу Комфорт . У разі якщо Вам необхідно замовити мікроавтобус у Балашиху для великої компанії або мінівен для поїздки на дачу , Повідомте про це диспетчеру.

Трансфер аеропорт - Балашиха.

Популярною і затребуваною послугою є трансфер з аеропорту в Балашиха. Таксі «Драйв Люкс» пропонує трансфер з аеропорту в Балашиха ( Шереметьєво , Внуково, Домодєдово ) За фіксованою ціною. Замовляючи таксі з аеропорту в нашій компанії Ви можете бути впевнені, що автомобіль приїде в точно зазначений час. Водій сам набере Вам і вкаже місце стоянки автомобіля.
Для того щоб попередньо замовити недороге таксі в Балашиха з аеропорту, зателефонуйте за телефонами вказаними на сайті або заповніть форму зворотного зв'язку .

Найближчі міста: