Реклама
Реклама
Реклама

Ремонт пральних машин Балашиха: гарантії, ціни, висока якість, ремонт в Балашисі

  1. Ціни (вартість) на деякі види ремонту пральних машин
  2. Довідка про місто Балашиха

Якщо ви володієте такою важливою і необхідною побутовою технікою, як пральна машинка, вам обов'язково необхідно мати в своєму розпорядженні номер нашої компанії. Неякісні пральні порошки, жорстка вода і знос деталей можуть стати причиною поломки побутової техніки. Але при цьому не варто панікувати, а потрібно замовити ремонт пральних машин в Балашисі. Ми працюємо в цій сфері не перший рік, тому наші фахівці без проблем виконають ремонт пральних машин будь-якої складності і локалізації.

Компанія «ДОКА СЕРВІС» проводить свою діяльність у багатьох містах Підмосков'я, але все ж, за кожним співробітником, що працює в нашій організації, закріплений певний район і місто, тому відсутні черги, а значить, майстер приїде на виклик буквально через кілька годин після оформлення заявки . Після того як наші співробітники прибудуть за викликом, вони відразу проведуть діагностику транспортного засобу і назвуть орієнтовну вартість проведення ремонтних робіт, після чого ви вже зможете дати остаточну відповідь щодо необхідності проведення ремонтних робіт. При оформленні заявки обов'язково необхідно уточнювати марку і модель машинки, а також охарактеризувати поломку, щоб наш співробітник зміг взяти всі необхідні комплектуючі для максимально оперативного ремонту.

Діагностика і виїзд в Балашиха - безкоштовно.
Працюємо без вихідних з 8 до 22.
Ремонт від 300 рублів, в день звернення.
Всі види робіт виконуються на дому.
Заявки на ремонт пральних машин в м Балашиха приймаються за телефоном (495) 504-71-41
+7 925-504-71-41

Ціни (вартість) на деякі види ремонту пральних машин

У нашій компанії існує гнучка система знижок. Вартість ремонту Ви можете дізнатися в розділі " прейскурант "

На відміну від більшості конкурентних сервісних центрів, ми проводимо ремонтні роботи протягом всього 1 дня. Винятком є ​​тільки поломки, пов'язані з виходом головного електронного вузла, тому що для ремонту даної деталі необхідний вивезення пральної машини в сервісний центр. Але навіть якщо буде потрібно вивезення пральної машинки, ми візьмемо всі роботи на себе, що заощадить ваш час, гроші і нерви. У наших силах виконати ремонт пральних машин абсолютно будь-якої складності і локалізації. Як вже було зазначено, оформляючи заявку на виїзд майстра, необхідно назвати модель машинки і перерахувати ознаки поломки - це дозволить спростити діагностику і взяти на виклик все необхідно для проведення максимально оперативного ремонту.

Накопичений досвід і щорічне навчання, дозволяє нашим фахівцям виконувати ремонтні роботи будь-якого типу - ремонт амортизаторів барабана, заміна ущільнюючої гумки, установка нового Тена і т.д. При цьому в кінці ви зможете отримати консультацію досвідченого фахівця, щоб запобігти поломку в майбутньому. Ми пропонуємо ремонт пральних машин за найвигіднішими цінами, а для постійних клієнтів передбачена гнучка система знижок.

Ми з максимальною відповідальністю ставимося до своєї роботи і намагаємося підібрати оптимальні умови співпраці. Якщо ви зацікавилися в наших послугах, просто зв'яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом. Ви можете, як самі передзвонити, так і заповнити заявку на нашому сайті в онлайн-режимі. Після цього наші фахівці підберуть потрібні комплектуючі та запчастини і виїдемо до вас у зручний для вас час. Якщо в період гарантії пральна машинка вийде з ладу, ми повернемо її працездатність за свій рахунок.


Фахівці фірми «Дока Сервіс» проводять ремонт найбільшого спектру побутової техніки в Балашисі і Балашихинском районі: Першого Травня та Чорне, Салтиковка і Щітніково. Ми надамо допомогу в ремонті таких марок поширених марок як: Bosch і LG, Candy і Daewoo, Gorenje та AEG та ін.

Крім продажу запчастин для пральних машин компанія Дока-сервіс здійснює доставку запчастин на будинок

Довідка про місто Балашиха

Якщо ви володієте такою важливою і необхідною побутовою технікою, як пральна машинка, вам обов'язково необхідно мати в своєму розпорядженні номер нашої компанії

Балашиха є великим районом Московської області, тому що і розмір площі та кількість населення просто величезна. Інфраструктура району сильно розвинена, так як можна побачити багато різних заводських корпусів, однак, вони виконані так, що навіть завод виглядає, як дивовижний пам'ятник архітектури. Детальніше...
Для виклику майстра по ремонту побутової техніки в Балашисі: +7 925-504-71-41