Реклама
Реклама
Реклама

Огляд житлового комплексу «Акварелі» в Балашисі

  1. «Акварелі» в інтернеті
  2. дорога
  3. Офіс продаж
  4. коротка інформація
  5. Інфраструктура та благоустрій
  6. Вартість квартири і як її купити
  7. Враження від поїздки

Попит народжує пропозицію. А чим вище конкуренція, тим різноманітніше і незвичніше це саме пропозиція стає. Яскравий тому приклад - будуються житлові комплекси Підмосков'я. Сьогодні, будівництвом типової багатоповерхівки вже нікого не здивуєш. Забудовники намагаються створювати унікальні житлові комплекси з оригінальною архітектурою і новими планувальними рішеннями. Одним з таких, вельми екстравагантних проектів, є житловий комплекс «Акварелі» в місті Балашиха. Саме туди з неофіційним візитом вирушила наш кореспондент Юлія Свіблова.

Балашиха - місто, нічим не виділяється серед інших підмосковних міст. З позитивних сторін - хороша екологія і непогана інфраструктура. З негативних - постійні проблеми на дорогах при в'їзді та виїзді з міста. Територія активно забудовується декількома житловими комплексами і точковими новобудовами, однак, з усієї кількості пропозицій мою увагу привернув саме ЖК «Акварелі».

«Акварелі» в інтернеті

Тому, озброївшись комп'ютером, я почала шукати інформацію про цей проект і дізналася про нього багато нового. На форумах кілька людей в один голос стверджують, що комплекс зводиться поруч із цвинтарем і незаконно чинним ринком. Інші скаржаться на близькість до автомагістралі, постійні пробки і шум машин. Крім того, обговорюється архітектура майбутнього ЖК, про яку деякі учасники відгукуються не найбільш приємним чином, вважаючи її вкрай незручною. Ну що ж, поїду і перевірю, чи так це насправді.

дорога

Що стосується доріг, то в Балашиха найкраще їхати на електричці. І хоч електрички ходять з інтервалом в півтори години, можна приїхати вчасно, не побоюючись затримок або пробок на дорозі. А пробки тут, повторюся, постійні. Тому я доїжджаю до Курського вокзалу, сідаю в поїзд і через 40 хвилин прибуваю в Балашиха. Далі у мене є можливість доїхати до комплексу на маршрутному таксі, або пройтися пішки. Я обираю другий варіант і за 15 хвилин доходжу до місця.

Є й інші варіанти:

  • Від станції метро « Шосе Ентузіастів »Маршрутне таксі №104 до зупинки« РГАЗУ »
  • Від станції метро « Новогирєєво »Маршрутне таксі №110 до зупинки« РГАЗУ ».

Автомобілем:

Рухаємося по Шосе Ентузіастів, далі по вул. Радянській, і поворот на Проспект Леніна. Машину можна залишити на стоянці перед офісом продажів.

Офіс продаж

Комерційне представництво - це особа забудовника і майбутнього житлового комплексу. За його зовнішнього і внутрішнього облаштування, а так само за якістю консультації менеджерів, можна судити про весь проект в цілому.

Комерційне представництво ЖК «Акварелі» порадував мене за всіма показниками. Менеджер з продажу докладно розповів і наочно продемонстрував всі можливості нового житлового комплексу, а так само докладно відповів на всі питання, що цікавлять мене питання.

коротка інформація

забудовник: TEKTA GROUP

Початок будівництва діє до: 2012 рік

Закінчення будівництва: 2 кв. 2015 року

Матеріал: моноліт

Кількість будинків: 1 (поділений на 4 корпусу)

Поверховість: 9-14-17

Ціна за кв.м: від 60 000 руб.

Форма продажу: 214 ФЗ (Договір пайової участі в будівництві)

Сам житловий комплекс розташований в центрі міста Балашиха. Хоча, з першого погляду центром це місце не назвеш, дві автомобільні дороги, торговий центр і ліс, в якому і знаходиться те саме кладовище. За словами менеджера, цвинтар це настільки старе, що після закінчення будівництва буде реконструйовано і перетворено в меморіальний парк. Яким чином це буде здійснюватися поки ніхто толком розповісти не може, проте в планах будівництва такий пункт існує.

Що стосується самого комплексу, він складається з одного багатоповерхового монолітного будинку з вельми незвичайним архітектурним рішенням. Оригінальність комплексу в тому, що складається він з 4 з'єднаних між собою корпусів. Кожен корпус можна вважати окремою спорудою, проте з корпусу в корпус можна переміщатися, не виходячи за межі будинку. Зручний або незручний такий варіант будівництва, питання досить індивідуальний.

На мій погляд, ЖК «Акварелі» має один істотний мінус: вікна корпусів розташовані навпроти. З урахуванням того, що вікна панорамні, від підлоги до стелі, в них видно практично вся квартира. Думаю, мало хто хоче перебувати під постійним наглядом сусідів. Тому, тим, хто вирішить купувати квартиру в даному комплексі, раджу врахувати цей факт, і вибрати варіант з вихідними на зовнішню сторону вікнами.

Площа квартир в ЖК «Акварелі» починається від 34 кв.м, і закінчується 140 кв.м. Всі квартири мають вільне планування , Так що ви самі можете поставити міжкімнатні перегородки на свій розсуд, або зовсім не робити цього. Висота стель становить 2,8 м, без урахування стяжки підлог. Квартири здаються без обробки.

Інфраструктура та благоустрій

По дорозі від станції до комплексу я встигла переконатися в тому, що з інфраструктурою в цьому районі все в порядку. Поруч з комплексом розташовані дві загальноосвітні школи, два дитячих садки, технікум, міська лікарня, поліклініка, торговий центр, кілька кафе, ресторанів, салонів краси, магазини та інші соціально значущі об'єкти інфраструктури.

Сам житловий комплекс так само обіцяє бути інфраструктурно забезпечених. Крім магазинів будинок буде оснащений і іншими комерційними закладами, в тому числі і приватним дитячим садом. Наявність дошкільного закладу прямо в будинку звичайно радує, але ось його конкретне розташування, на нижньому ярусі будинку, мені здалося вкрай невдалим. Житловий комплекс має підземну парковку, а так само гостьовий паркінг і стоянку у дворі будинку.

Так само варто згадати власну котельню житлового комплексу, яка працює тільки на цей будинок і побудована спеціально для обслуговування РК «Акварелі».

Як і будь-який проект бізнес-класу, «Акварелі» має окремий план благоустрою прибудинкової території . Він складається з дитячих і спортивних майданчиків, зон для вигулу домашніх тварин, місць для прогулянок та відпочинку жителів. Вся територія комплексу охороняється, має камери відеоспостереження і контрольно-пропускні пункти.

Вартість квартири і як її купити

Ціни на квартири в ЖК «Акварелі» порівняно невисокі. Це пов'язано як з територіальним розташуванням, так і з високою конкуренцією. Покупку квартири в даному комплексі можна вважати вигідною з кількох причин: відсутність додаткової плати за реєстрацію, бронювання та укладення договору, до кінця червня на 2 і 3-х кімнатні квартири діє знижка 10%, на однокімнатні 5%, тим хто хоче погасити вартість частинами можна скористатися безпроцентної розстрочкою з початковим внеском від 50%.

Для тих, хто задумав купити квартиру в іпотеку, є великий перелік банків-партнерів: Ощадбанк Росії , ВТБ 24 , банк Москви , УРАЛСИБ , Raiffeisen Банк , МТС Банк , Банк Відродження , Транскапіталбанк , DeltaCredit, СвязьБанк , Зростання Банк і Банк МІА. Крім того існує військова іпотека з індивідуальними умовами.

Враження від поїздки

На початку статті я вказала кілька ключових проблем даного комплексу, гаряче обговорюваних в інтернеті. Поїздка в ЖК «Акварелі» дала мені можливість відповісти на всі питання, що цікавлять мене питання і зробити висновки. Що стосується постійних дорожніх пробок, ця проблема не тільки Балашихи, а й багатьох інших підмосковних міст. Міська влада обіцяє реконструкцію доріг, що призведе до прискорення трафіку і зникнення пробок. Однак станеться це набагато пізніше здачі самого комплексу.

Кладовище і ринок дійсно існують. За словами менеджера, ринок незабаром обіцяють закрити. Перетворення старого кладовища в меморіальний парк - ідея хороша, однак, думаю, що цей факт втішить далеко не всіх потенційних покупців.

Невдала архітектура - питання теж досить спірний. З одного боку комплекс оригінальний і не має аналогів, в його красі я теж не сумніваюся, але розташовані навпроти вікна ніяк не асоціюються з комфортним життям. Все-таки цей факт є більшою мірою недоліком, ніж перевагою.

В іншому ж раджу вам звернути увагу на даний житловий комплекс. Пропозиція фінансово вигідне, забудовник надійний, розташування вдале, інфраструктура та благоустрій на високому рівні, та й вибір квартир досить великий. Так що раджу вам познайомитися з ЖК «Акварелі», зважити всі за і проти і прийняти остаточне рішення.

Realtypress.ru



Ключові поняття:
Військова іпотека , забудовник , Початковий внесок компанії:
TEKTA GROUP , ВТБ 24 , ЗАТ Акціонерний комерційний банк "Транскапіталбанк" , ЗАТ "Райффайзенбанк Австрія" , ВАТ "БАНК УРАЛСИБ" , ВАТ «Акціонерний комерційний Ощадний банк Російської Федерації» , ВАТ «Міжрегіональний комерційний банк розвитку зв'язку і інформатики» , ВАТ Акціонерний комерційний банк "Банк Москви" , ВАТ Банк "Відродження" , Відкрите акціонерне товариство «МТС-Банк»