Реклама
Реклама
Реклама

Металеві та міжкімнатні двері в Балашисі, Щітніково і Салтиковці.

Тим, хто проживає в східному Щітніково в нових будинках, побудованих будівельними компаніями ДСК1 і Мортон, а також тим хто робить ремонт в кімнаті або квартирі в Салтиковці і Балашисі, Першого травня і Щітніково буде цікаво пропозицію від компанії «Монтаж-про», що реалізує різноманітні вхідні металеві та міжкімнатні двері: ламіновані і шпоновані. Для тих, хто будується за містом або виробляє ремонтні роботи за містом, в нашій компанії є цікава пропозиція по недорогим металевим дверям і міжкімнатних для квартири і будинки в Москві і Балашисі 8 (963) 962-11-15, котеджу і лазні, господарських будівель .

Металеві двері застосовуються здебільшого в якості вхідних дверей Металеві двері застосовуються здебільшого в якості вхідних дверей. Синонімом слова метал, є слово сталь. Сталеві двері, пропоновані споживачам нашою компанією «Імідж» мають більшою мірою захисту, забезпечуючи безпрецедентні механічні та звукоізоляційні якості. Перший шар металевих вхідних дверей зазвичай виконують з більш товстої сталі, товщиною 1,5 -2,5 мм.

До цього шару іноді приварюють захисну накладку, що дозволяє уникнути висвердлювання замка зловмисниками. Для прикраси зовнішнього вигляду готівкову сторону прикрашають ламінованим покриттям або шпоною натурального дерева. Потім усередині дверей йде шар звуко та теплоізоляції з базальтового волокна (мінеральної вати). Цей шар виконує функції ізоляції від звуку на сходовій клітці, а також виконує функції теплоізоляції і не дає холоду і протягів проникати в житлове приміщення.

Останній внутрішній шар являє собою шар тонкого металу, зазвичай півміліметра або ламінований декоративний оргалит. Серйозність двері визначається крім самого металевого каркаса замком, петлями і ригелями, які запобігають несанкціонованому з'їм дверного полотна злочинцями.

Число комбінацій замку має становити не менше мільйона, а краще більше. Це не дозволить правопорушникам підібрати ключі і відкрити металеві двері в Балашисі, Щітніково +7 (963) 962-11-15. Застосування замку сейфовой конструкції дозволяє захистити двері від знімання шляхом висування ригелів в металеву коробку двері. У нашій фірмі ви зможете ознайомитися з досить широким асортиментом металевих і сталевих дверей що реалізується за низькими цінами для жителів мікрорайонів: Фабричний і Мирський, Дзержинського та Зоря, Салтиковка і Щітніково. У нас ви зможете купити вхідні двері дешево, за заводськими цінами від 3200руб.

При покупці сталевих вхідних дверей ви маєте можливість замовити доставку до місця будівництва або ремонту в Новий світ і ВНІЇПО, Нікольське і Північний, Південний і 1 Мая . Хоча представлені для покупки двері можна віднести до економ класу, всі двері відповідаю будівельним нормам і правилам (СНиП) і державним стандартам Російської Федерації (ГОСТ).

Двері в санвузол повинні відрізнятися підвищеною вологостійкістю, що не розбухати при попаданні вологи і водяної пари. Такими характеристиками володіють наші двері для ванної та туалету, пропоновані нами за вигідними цінами. Санузел- особливе місце в будь-якому будинку і квартирі, де високі вимоги гігієни і зниженою звукопроникності. Представлені моделі дверей у ванну і туалет моделями: Палітра і Чарка, Комфорт і Хвиля. Велика колірна гамма дозволяє підібрати дверне полотно в санвузол максимально задовольняє споживчі запити, телефонуйте 8 (963) 962-11-15.

Іншим цікавим пропозицію від нашої фірми є міжкімнатні двері, які користуються заслуженою популярністю як в Підмосков'ї, так і районах Балашихи: ВНІЇПО і 1 Травня, Новий світ і Мирський, Південний і Дзержинського Іншим цікавим пропозицію від нашої фірми є міжкімнатні двері, які користуються заслуженою популярністю як в Підмосков'ї, так і районах Балашихи: ВНІЇПО і 1 Травня, Новий світ і Мирський, Південний і Дзержинського. Ми представляємо шпоновані і ламіновані міжкімнатні двері економ класу в Балашисі, Салтиковці і Щітніково за вигідними цінами від 580рублей. Ламіновані і шпоновані дверні полотна застосовують при будівництві і ремонті в квартирах і офісах, в школах і дитячих садах, при ремонті ванної та туалету. Ламіновані двері економ класу легкі і зручні в експлуатації. Ламіновані двері дешево ви зможете придбати не виходячи з дому. Для цього досить зайти на сайт, оформити покупку дверей з доставкою в будь-який район Московської області: Фабричний і Нікольське, Зоря і Північний. При заповнення онлайн форми необхідно вказати найменування двері; адреса, куди потрібно доставити покупку і час. Для скорочення вартості доставки ми виберемо автомобільний транспорт з оптимальною вантажопідйомністю під замовлений набір дверей.

Крім дверей у нас ви зможете замовити супутні послуги: завмер прорізів, установку і монтаж дверних полотен. Також у нас ви зможете купити за вигідною ціною ручки і петлі, погонаж і добори, наличники для того, щоб облагородити зовнішній вигляд дверного отвору. Дилерам дверей в Балашисі, Салтиковці і Щітніково ми готові запропонувати цікаві ціни і особливі умови співпраці. Переваги роботи з нами-двері під ключ з доставкою. Ви можете уявити наші двері в господарському магазині, будівельному ринку від свого імені, отримуючи при цьому комісію від реалізації. Для дитячих садків та лікарень, поліклінік і шкіл у нас є білі двері, зовнішній вигляд яких легко оновити за допомогою фарби. Наш торговий павільйон знаходиться біля Москви. Телефон для уточнення тих чи інших моделей на складі можна дізнатись за телефоном 8 (926) 962-11-15.