Реклама
Реклама
Реклама

Купити квартиру в Балашисі, квартири в новобудовах Балашихи від забудовника Мортон

  1. Зручне розташування
  2. Екологічно чистий район
  3. Розвинута інфраструктура
  4. Сучасне планування квартир в Балашисі
  5. Гарне житло за доступними цінами

Підмосковні новобудови в місті Балашиха від забудовника це вигідне вкладення в нерухомість, що має ряд переваг, таких як: розташування, інфраструктура і планування житла. Розглянемо докладніше ці три фактори.

Зручне розташування

Купивши новобудову в Балашисі ви купуєте житло в затишному місті, що знаходиться в максимальній близькості до Москви (всього 8 км від МКАД). Хороша транспортна розв'язка дає можливість дістатися до столиці швидко як на автобусі, так і на маршрутних таксі або на власному транспорті.

Екологічно чистий район

район Підмосков'я Щітніково А , Обраний для новобудов, дуже чистий. Поруч знаходяться парки, поблизу немає великих доріг, тому повітря не буде забруднений вихлопними газами. Хороша екологія робить проживання в Балашисі прекрасним варіантом для сімей з дітьми. А купивши квартиру в Балашихинском районі, можна втекти від суєти мегаполісу, його задимленості, але в той же час мати можливість оперативно відвідувати Москву.

Розвинута інфраструктура

Комфортність проживання в чому визначає наявність послуг і сервісів. Район, в якому розташовані будинки і квартири в Балашисі, має добре розвинену інфраструктуру. Лікарні, школи, дитячі садки, магазини, салони краси - все це робить проживання комфортним. Територія біля будинку охороняється, передбачено відеоспостереження. Поруч є парковка і добре обладнаний дитячий майданчик. Таким чином, квартири в новобудовах Балашихи саме те, що потрібно для комфортного проживання в Підмосков'ї.

Сучасне планування квартир в Балашисі

Купивши житло в новобудові, можна забути про тісноті. Квартири в новобудовах підмосковній Балашихи мають сучасне планування: просторі приміщення, зручне розташування кімнат, великі вікна. Всі комунікації створені з використанням сучасних технологій, тому можна не сумніватися в їх надійності.

Подавши заявку на огляд будинку, клієнт може особисто переконатися у вигодах, які дає нерухомість від «Атлант Інвест»:

  • Безпосередня близькість до Москви.
  • Житло в екологічно сприятливому районі Підмосков'я.
  • Район з розвиненою інфраструктурою.
  • Хороша транспортна розв'язка.
  • Сучасні комфортні будинки.
  • Вдале планування квартир.
  • Низька вартість нерухомості.

Гарне житло за доступними цінами

Вартість житла в Балашисі доступна різним верствам населення: придбання квартири може дозволити собі як молода сім'я, так і самотня людина. При цьому якість життя тут таке ж високе, як і в Москві. Також компанія «Атлант Інвест» пропонує різноманітні умови кредитування , Житло в Балашисі таким чином стають ще більш доступним!