Реклама
Реклама
Реклама

Як доїхати до ського кладовища: докладні маршрути

  1. Місцезнаходження ського кладовища на мапі

Нівський кладовищі в Балашисі

нівський кладовищі знаходиться в Балашихинском районі Московської області. Від Москви цей населений пункт розташований в 25 хвилинах їзди. Це приблизно 24 км. Однак коли годину пік, то часу йде в два рази більше, так як доведеться стояти в пробках.

як доїхати на машині

Щоб дістатися до некрополя, необхідно виїхати на шосе Косинська. Потрібно об'їхати МКАД, там з'явиться житловий мікрорайон Щитники. Далі, потрібно їхати прямо до поста ДАІ. За постом водій побачить поворот, тут потрібно звернути на Балашихинський шосе.

Ще потрапити на цвинтар можна, якщо вибрати шосе Ентузіастів (траса М-7). Потрібно проїхати автовокзал, потім торговий центр «Стрічка». Далі, шлях йде по Горьковському шосе до вулиці Володимирської. З неї необхідно звернути на шосе ського, там попереду буде ського кладовищі.

З неї необхідно звернути на шосе ського, там попереду буде ського кладовищі

Як доїхати на автобусі автостанції

Як доїхати на автобусі автостанції

Зупинка автобуса на ського кладовищі

З Москви до Балашихи ходить автобус. Маршрут проходить через метро Партизанська. У Балашисі пасажир громадського транспорту потрапить на зупинку «Військова частина».

Ходять зі столиці також маршрутні таксі. З метро Щолківська краще сісти на наступні рейси - 102, 300, 338А. Маршрутне таксі №385 ходить через метро Ізмайлівська. Від станції Шосе Ентузіастів можна дістатися до Балашихи за допомогою маршруту 291. Вартість квитка становить 25-35 рублів.

Ще до Балашихи ходять електрички. Найперша йде з Москви в 7:36 (Курський вокзал). Це зручний спосіб, маршрути ходять до станції Балашиха. Там потрібно буде пересісти на маршрутне таксі №31.

Як доїхати на маршрутці

Від станції Балашиха-2 ходить маршрут №20. Від станції необхідно дійти до зупинки «Кінотеатр Заріччя». Якщо хочеться безпосередньо доїхати, то краще вибрати маршрут 31, цвинтар - це кінцева зупинка. А 20 маршрут довезе до зупинки «Поворот на мікрорайон Північний», там доведеться йти пішки 1200 метрів.

Як доїхати від станції Балашиха

Місцезнаходження ського кладовища на мапі

Увага!

Всі коментарі проходять премодерацію. До публікації не допускаються коментарі, що містять мат, образи, посилання на інші ресурси, а також мають ознаки порушення законодавства РФ.