Реклама
Реклама
Реклама

Як дістатися з Балашихи Малі Крутіцах: відстань, час у дорозі, ціни і маршрут на карті.

  1. Дістатися до Новокосіно на автомобілі
  2. вартість таксі
  3. Варіанти маршрутів на громадському транспорті
  4. Вартість проїзду
  5. Електричка + наземний транспорт
  6. Вартість проїзду
  7. Де і як купити квитки на електричку?

У мене з Балашихи пов'язано дуже багато спогадів: саме тут я час студентства знайшла свою першу роботу, завела багато нових знайомств і, поки не знайшла роботу в Москві, проводила велику частину свого часу. Балашиха розташована від Новокосіно недалеко - можна дійти і пішки, тільки витратити на це доведеться більше 2 годин. Я ж постараюся якомога докладніше розповісти про максимально оптимальних маршрутах - і за часом, і за кількістю пересадок :)

Дістатися до Новокосіно на автомобілі

Відправна точка маршруту - перетин шосе Ентузіастів і леоновского шосе. Це найзручніший варіант, так як інші припускають пересадки і займуть у вас більше часу.

Доїхати до Новокосіно на автомобілі ви можете всього двома способами:

  1. ви їдете по шосе Ентузіастів, звертаєте на МКАД і після, повертаючи на Носовіхінское шосе, прибуваєте в пункт призначення - район Новокосіно.
  2. спочатку їдете по леоновского шосе і вже з нього заїжджаєте на Носовіхінское шосе

Обидва шляхи займають однакову кількість часу: поїздка повинна укластися в 20-30 хвилин.

вартість таксі

Ціни починаються від 350 рублів, середня ціна - 650 за поїздку в одну сторону. Можливі знижки при замовленні зворотного таксі - уважно вивчайте всі пропозиції трансферу!)

Варіанти маршрутів на громадському транспорті

Автобус + Метро

Прямих маршрутів до Новокосіно, як я вже говорила, немає. Зате є до Новогирєєво - від зупинки «Площа Слави» на проспекті Леніна з інтервалом в 20-30 хвилин курсує 110 автобус. Від зупинки «Метро Новогиреево» вас відділяє 16 зупинок, які без пробок на дорогах він проїжджає за півгодини. Далі вам потрібно спуститися в метро і проїхати до кінцевої - всього одну станцію.

Виходів в місто два - вибирайте будь-який!

Вартість проїзду

Найвигідніше їздити по тарифу "Гаманець": якщо встигнете зробити пересадку протягом 90 хвилин, то поїздка буде вам коштувати 49 рублів, якщо ж немає (ніколи не забувайте про пробки з ранку на в'їзді в Москву!) - 63 рубля.

Якщо ви нечасто користуєтеся громадським транспортом, то квитки можна придбати у водія (тариф Єдиний - квитки червоного кольору). Кожен коштує по 50 рублів, вам потрібно два :)

Електричка + наземний транспорт

Електричка + наземний транспорт

Зазвичай люди, що добираються до Москви з Балашихи громадським транспортом, користуються електричкою горьковского напрямки. Вирушати - з платформи "Балашиха". Щоб не витрачати час на переходи зі станції метро Курська, раджу вийти на станції "Серп і молот" і зробити перехід в метро - звідси, зі станції "Площа Ілліча" по прямій до "Новокосіно", звичайно, 15 хвилин.

Разом, дорога займе близько 45 хвилин - довше, ніж на особистому транспорті, але зручніше, ніж інші варіанти.

Вартість проїзду

електричка ( Балашиха - Серп і молот) = 61р.50коп.

Метро (за тарифом Єдиний / Гаманець) = 50 руб / 32 руб.

Разом, 111 руб. 50коп. або 92 руб. 50 коп.

Де і як купити квитки на електричку?

Квитки можна купити тільки на місці відправлення - в касі або за допомогою терміналів самообслуговування синього кольору. Станцію прибуття ви обираєте самостійно, а ось станцію відправлення змінити не зможете. Автомати приймають і соціальні карти (якщо маєте право на пільговий проїзд - не забувайте надавати відповідні документи), і банківські - але якщо виникнуть питання, відповісти він не зможе. Мабуть тому так рідко у них товпиться чергу ..) Так виглядають автомати:

З відомого мені на сьогодні - це найоптимальніші варіанти маршрутів. Найчастіше я користувалася електричка + метро - так завжди можна точно розрахувати маршрут і приїхати до призначеної зустрічі вчасно.

Де і як купити квитки на електричку?