Реклама
Реклама
Реклама

Готель Hyatt Regency Baku

Готель зручно розташований поруч з Міжнародним Центром Хаятт в п'яти хвилинах їзди від Старого міста і торгового центру Баку Готель зручно розташований поруч з Міжнародним Центром Хаятт в п'яти хвилинах їзди від Старого міста і торгового центру Баку. Після відкриття в 1999 році, готель є прикладом архітектури в старовинному стилі в Баку.

У готелі 159 номерів: 110 стандартних, 41 номер Regency Club, 6 номерів Luxe, 1 Посольський Luxe, Президентський Luxe.

Є номери для людей з обмеженими фізичними можливостями, крім того готель може надати для них додаткове обладнання. На території всього готелю безкоштовний Wi-Fi. Персонал говорить на декількох мовах.

Номери оформлені в класичному стилі в теплих тонах і мають просторі ванні кімнати. Всі номери звуко-ізольовані і мають електронний замок.

В кожному номері: письмовий стіл, індивідуальний клімат контроль, прямий міжнародний телефонний лінія з автовідповідачем, високошвидкісний Інтернет, сейф, телевізор з плоским екраном, кабельне та супутникове TV, міні-бар. В облицьованих чорним гранітом ванних кімнатах є душова кабіна, фен і косметичні приналежності.

Стандартні номери, площею 45 м2 розташовані з першого до восьмого поверху готелю. Є номери з одним великим ліжком або двома одномісними ліжками, док-станція для iPod, кава-машина. У номері великий письмовий стіл і вбудований стінний шафою. Комфортабельний сучасний інтер'єр, виконаний в теплих тонах, створює домашню атмосферу. З вікон номера відкривається вид на басейн і внутрішній двір або Ізмірський Парк. Більшість номерів мають балкони.

Переваги Regency Club:
індивідуальна реєстрація, сніданок (6:30 - 10:30). вечірні коктейлі (18:00 - 20:00) чай і кава, які сервірують в лонжі. Малий зал засідань на 10 осіб, розташований на 7 поверсі, надається безкоштовно, але повинен бути попередньо заброньований.

Номери Regency Club (Club King), площею 45 м2 розташовані на шостому, сьомому і восьмому поверхах готелю і мають ті ж зручності, що і стандартні номери. Ідея 'готель в готелі' пропонує номери з приватним доступом на VIP поверхи.

Всі зупиняються в номерах Luxe, мають доступ до всіх переваг Regency Club.

Номери Luxe (Suite), площею 80 м2 - двокімнатні. У спальні велике ліжко King-Size і м'який куточок для відпочинку. У вітальні зручні м'які меблі диван і крісла. Добре освітлені ванні кімнати оснащені двома раковинами для додаткового зручності. У номері є кава-машина, праска і прасувальна дошка

Посольський Luxe (Executive Suite), площею 120 м2 розташований на 8 поверсі готелю, з видом на внутрішній двір і на Міжнародний Центр Хаятт. Він складається з окремої спальні, вітальні, ванної кімнати і гостьовий ванної кімнати. У спальні велике ліжко King-Size, а в вітальні стіл на вісім персон, куточок для відпочинку з двома кріслами і журнальним столиком, а також робоче приміщення.

Президентський Luxe (Suite), площею 164 м2 розташований на восьмому поверсі готелю, з видом на внутрішній двір і на Міжнародний Центр Хаятт. Вишукано обставлена ​​окрема спальня з ліжком King-Size зі зручним пуховою ковдрою має вбудований гардероб і два крісла для додаткового комфорту. Розкішна ванна кімната з природним денним світлом оснащена джакузі, окремою душовою кабіною, масажним душем, сауною і двома раковинами. У вітальні стіл на вісім персон, куточок для відпочинку і робочий стіл. Номер забезпечений окремим кабельним TV, телевізором з плоским екраном і аудіо системою, що включає плейер з компакт-диском. У номері є повністю обставлена ​​кухня з окремим входом для обслуговуючого персоналу. У номері також є гостьова ванна кімната.

Елегантний Lobby Lounge є ідеальним місцем, де можна випити чашечку капучино або чаю, перекусити або розслабитися. Камін і гра на роялі створюють атмосферу інтимності і затишку. Він розташований навпроти основного входу в готель і має терасу з видом на сад.

Середземноморський ресторан Mezzo розташований на першому поверсі готелю. Меню великий вибір різних середземноморських страв, де кожна країна представлена ​​своїм найбільш характерним блюдом. Тут також можна продегустувати різні сорти вин перш, ніж зробити свій вибір. У літній сезон Ви можете насолодитися їжею на свіжому повітрі на терасі, що виходить на красивий внутрішній сад готелю.

Інтер'єр сучасного ресторану The Grill затишний і комфортабельний. Вранці тут сервірують сніданок. Вранці та вдень денне світло, проникними крізь великі вікна в зал ресторану, створює відчуття простору і світла, в той час як увечері ресторан сповнений таємничості і створює відчуття самоти.
Меню ресторану пропонує страви з вищого сорту м'яса, імпортованого з країн США і Австралії; баранина і яловичина, шашлики національної кухні і різноманітність гарнірів. Тут хороша колекція вин, багатий вибір безалкогольних напоїв.

Кав'ярня Gournet Shop це ідеальне місце, де Ви можете перекусити або випити справжню каву. Тут Вам запропонують широкий вибір тістечок, тортів, домашніх печива, бутербродів і салатів.

Пивний бар Brita nn ia Pub знаходиться на першому поверсі сусіднього будинку, це відоме в місті місце, де подають бочкове пиво і традиційні англійські закуски.

Бар Beluga знаходиться на першому поверсі сусіднього будинку. Інтер'єр бару відрізняється затишною атмосферою і класичним дизайном, вікна виходять на відкритий басейн готелю. Тут Вам запропонують справжню каву, чай і різноманітні напої. Бар відкритий з 17.00 години вечора і обслуговує гостей допізна.

Кафе Oasis - це ідеальне місце для відпочинку після інтенсивних занять спортом або часу, проведеного на спекотному сонці біля відкритого басейну. Кафе пропонує широкий вибір свіжих соків, молочних коктейлів, прохолодних напоїв

Живучи в готелі мають доступ в ресторани, бари і розважальні центри, як в самому готелі, так і в Міжнародному Центрі Хаятт. Чудовий нічний клуб 1 033 на вулиці Ізмір і просторий спортивно-оздоровчий Клуб Оазис також знаходяться в Міжнародному Центрі Хаятт.
Для проведення ділових заходів, готель пропонує два багатофункціональних конференц-залу, Нізамі та Аміров, кожен з яких вміщають до 70 чоловік. Зали розташовуються на першому поверсі і виходять у внутрішній сад готелю. Обидві кімнати обладнані новітньою аудіо-відео апаратурою.
Центр Конференцій Хаятт також включає велику кількість різних за розміром приміщень для проведення конференцій і переговорів в розмірі від 20 до 400 осіб.
Бізнес центр зручно розташований близько ресепшена.

Відкритий бас Ейн готелю функціонує протягом теплого періоду року з травня до середини вересня. Басейн має довжину 18 м і в глибину 1,60 м, крім того на території зручно розташувався триповерховий Клуб Oasis, який є найбільшим спортивним комплексом на Кавказі.
У ньому два 25 м басейну глибиною 1,60 м - відкритий і закритий. Закритий басейн функціонує цілий рік, а відкритий працює протягом теплого періоду року. Майданчик біля басейну оснащена зручними шезлонгами, де можна розслабитися і позасмагати. При бажанні Ви можете розслабитися в сауні і лазні, а також скористатися солярієм.

У клубі працює фітнес-це НТР оснащений сучасними тренажерами Life Fitness і досвідчені інструктори завжди можуть Вам допомогти. Є студія аеробіки, два тенісних корти, сквош, більярд і столи для настільного тенісу.
Користування Фітнес-центром і басейнами Клубу Oasis безкоштовно для всіх проживаючих в готелі, користування тенісними і сквош кортами за додаткову плату.

СПА центр повністю оновлений в 2010 році це місце, де Ви можете побалувати себе різноманітними масажами, процедурами для тіла і обличчя.

До Ваших послуг: цілодобова стійка реєстрації, сейф, ліфт, щоденне прибирання номерів, консьєрж, пункт обмін валюти, банкомат на території готелю, послуги няні (за запитом), салон краси, пральня, хімчистка, послуги з прасуванню одягу, сувенірні магазини, дитяча ігровий майданчик, безкоштовна приватна парковка.