Реклама
Реклама
Реклама

За ділянку землі в учасника АТО намагалися виманити хабар

  1. Орфографічна помилка в тексті:

6 квітня 2018, 14:02 Переглядів: 6 квітня 2018, 14:02 Переглядів:   Фото: Facebook Андрія Лисенка

Фото: Facebook Андрія Лисенка.

На Донбасі голова сільради і директор проектного підприємства вступили в змову, намагаючись отримати хабар в розмірі 70 тисяч гривень від учасника АТО за виділення йому земельної ділянки, належного за законом.

Як повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко в своєму Facebook, затримали чиновників 5 квітня прокурори військової прокуратури Донецького гарнізону разом зі слідчими Бахмутського відділу Нацполіціі і оперативниками Департаменту внутрішньої безпеки.

Затримання відбувалося в приміщенні приватного проектного підприємства в місті Слов'янськ. Директора цієї організації підозрюють в тому, що він, за попередньою змовою з головою однієї з сільрад Донецької області, вимагав з учасника АТО 70 тисяч гривень за допомогу у вирішенні питання про виділення земельної ділянки та погодження технічної документації.

Хабарника затримали безпосередньо після одержання неправомірної вигоди. Зараз проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки. Протягом доби в суд буде направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше на хабарі попався службовець секретаріату Кабінету міністрів : Тисячу доларів чиновник отримав за "вплив на керівництво Головного управління майна і ресурсів Міноборони України, щоб останнє не створювало перешкод в діяльності Комісії з питань ліквідації та реорганізації державних підприємств МО".

А в Одесі на одержанні неправомірної вигоди затримали судового психіатра .

"Встановлено, що лікар-судово-психіатричний експерт КУ" Одеський обласний медичний центр психічного здоров'я "в цілому отримав 1000 доларів неправомірної вигоди", - йдеться в повідомленні.

Також ми писали про те, як в Запоріжжі дівчина-коп жорстко взяла в облогу п'яного водія, який пропонував їй хабар .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "На Донбасі в учасника АТО вимагали 70 тисяч за земельну ділянку". інші Новини Донбасу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ