Реклама
Реклама
Реклама

Відпочинок на азовському морі з Полтави. Турагентство «ТрансТурСервіс»

  1. Відпочинок в Кирилівці проїзд 480 грн.

Скоро літо, а Ви ще не вирішили куди поїхати відпочити?
Компанія Транстурсервіс пропонує допомогу в організації Вашого незабутнього теплого літньої відпустки на Азовському і Чорному морях.
Наші менеджери із задоволенням проконсультують Вас і допоможуть скласти програму по виїзду на Чорне та Азовське моря з Полтави. Наша команда вже не перший рік організовує незабутні тури по багатьом морським курортам України. Виїзди на море з Полтави з Транстурсервіс - кращий спосіб зробити Ваш відпустку цікавим і незабутнім.

Виїзди на море з Полтави

Відпочинок в Кирилівці проїзд 480 грн.

З доступних напрямків на Азовському морі є: Кирилівка, з її рекреаційними і оздоровчими можливостями, Федотовка - найкраще місце для навчання або поліпшення навичок віндсерфінгу, і коса Пересип з її піщаними пляжами. Азовське море чудово місце для відпочинку з дітьми, адже воно неглибоке, а повітря кристально чистий, що підвищує рекреаційні характеристики, і сприятливо вплине на загальний стан здоров'я. Грязьові ванни, піщані пляжі, дельфінарій і аквапарк, різні майданчики з живою музикою і чистим морським повітрям - то що потрібно для чудового відпочинку, який доставить вам море задоволення і приємних спогадів!

Є можливість спланувати виїзд з Полтави на Чорне море: оздоровчий тур по курорту Коблево, незабутня атмосфера Скадовська, довгі піщані пляжі Лазурного, а також Залізний порт і Затока, що стали одними з найпопулярніших туристичних напрямків України. Піщана коса Затоки, найрізноманітніша флора і фауна, деякі види яких занесені Червону книгу, оздоровчі особливості курорту Коблево, і сама атмосфера Чорного моря не залишать Вас байдужими, і Вам точно захочеться відвідати ці морські краси знову!

Виїзди з Полтави на Чорне море і Азовське море здійснюються щодня.
Організувати поїздку на Чорне або Азовське моря з Полтави - просто і доступно! Не втрачайте дорогоцінного часу і швидше плануйте відпустку з компанією Транстурсервіс!

«ТрансТурСервіс» вул. Шевченка, 56, офіс 206
0950017017, 0970017017
«ТрансТурСервіс» вул Пасажирські перевезення, оренда автобусів в Полтаве, відпочинок на морі.
transtours.com.ua - відпочинок на морі з Полтави

Скоро літо, а Ви ще не вирішили куди поїхати відпочити?