Реклама
Реклама
Реклама

Готель Azimut Hotel Ufa в Уфі - Готель Azimut Hotel Ufa (колишня назва: Азимут Готель Уфа) Уфа - ProHotel.Ru

  1. Фото Готелю Azimut Hotel Ufa

Загальна оцінка:

1.5

Клас: Адреса: 450075, 450075 г. Уфа проспект Жовтня будинок 81 [ Подивитись на карті ] Сайт: http://azimuthotels.ru Телефон: +7 (347) 235-90-00 +7 (347) 235-89-25 Email: [email protected] Мін. ціна: 3800 RUB Макс. ціна 5400 RUB Переглядів 1509

Фото Готелю Azimut Hotel Ufa

«АЗИМУТ Готель Уфа» - один з найбільших готелів столиці Башкортостану. Готель розташований в одній з наймальовничіших частин міста, поруч з центральним парком, і при цьому в самому центрі Уфи. Всього за 15 хвилин від готелю можна доїхати до залізничного вокзалу, за півгодини - до аеропорту. До послуг гостей - 185 комфортабельних номерів різних категорій, від невеликих затишних одномісних номерів до вишуканих трикімнатних апартаментів з вітальнею, спальнею і кабінетом. Номери обставлені новими меблями, обладнані всіма необхідними для комфортного життя побутовою технікою, оснащені безкоштовним Wi-Fi доступом. Також до послуг гостей - «АЗИМУТ Кафе» з російської, європейської і національної башкирської кухнею. «АЗИМУТ Готель Уфа» - великий конференц-готель. Тут чотири сучасних конференц-зали місткістю від 10 до 350 осіб. Зали прекрасно обладнані, оснащені всім необхідним, а команда готелю зможе допомогти вам в організації заходу будь-якого рівня. «АЗИМУТ Готель Уфа» - частина мережі «АЗИМУТ Мережа Готелів». Ця мережа не потребує представлення: адже вона надає сервіс світового рівня від Мурманська до Владивостока. «Азимут Готель Уфа» вказує вірний напрямок руху і символізує комфортний і приємний відпочинок в будь-якій подорожі!

До послуг гостей «АЗИМУТ Готелю Уфа» - 185 номерів категорій «Комфорт», «Бізнес» (одномісний і двомісний), «Апартаменти» та трикімнатні «АЗИМУТ Апартаменти». У вартість номерів включено сніданок «шведський стіл» і ПДВ 18%. До оплати приймаються всі види кредитних карт.