Реклама
Реклама
Реклама

Рівне - квартири в Рівному подобово (недорого) - Vlasne.ua

  1. Як знайти недорогу подобову квартиру в Рівному
  2. мікрорайони
  3. пам'ятки
  4. подобово Рівне

зміст:

Як знайти недорогу подобову квартиру в Рівному

Все частіше, подорожі, знаходять короткочасний характер і перетворюються в тури одного-двох днів. Зазвичай це відноситься до міст, які знаходяться в декількох годинах поїздки на автомобілі або іншому зручному транспорті. Буває, вранці тільки подумав, а ввечері вже сідаєш в поїзд, щоб вранці виявитися на Залізничному Вокзалі нового для вас міста. І залишається тільки зняти квартиру подобово в Рівному, щоб залишити свою дорожню сумку і йти на зустріч до нових відкриттів.

Місто Рівне був заснований в 1283 році. Назвали його так, тому що він знаходиться на рівній місцевості. У місті протікає річка Устя. Це відмінне місце, щоб приїхати сюди на вихідні , Познайомитися з усіма його визначними пам'ятками і залишити його у вашій пам'яті, як мальовниче місто з цікавими історіями.

Щоб з першої хвилини насолоджуватися його затишною атмосферою, подбайте про те щоб завчасно, на нашому порталі Vlasne.ua, знайти недорогу подобову квартиру від господарів, без посередник. Адже оренда на добу у приватних господарів буде набагато дешевше, ніж знімати номер в готелі. Та й набагато затишніше буде перебувати в квартирі, з душею підготовленої до вашого приїзду.

мікрорайони

Рівне поділений на мікрорайони:

Залежно від ваших побажань, ви можете орендувати апартаменти на добу в будь-якому мікрорайоні. Ціни на оренду вас приємно здивують, адже заплативши до 300 грн за добу, ви зможете оселитися навіть в Центрі Рівне.

пам'ятки

У Рівному їдуть романтики, для того щоб пройти Тунель Любові. Він утворився на одному відрізку залізниці, де гілки дерев переплелися таким чином, що сплелися живий, красивий, зелений тунель.

Ще один красивий вид, вас чекатиме в Парку Лебедине озеро, раніше колишньою садибою князів Любомирських. У парку ви зможете прогулятися вздовж ставка, в якому головною прикрасою є лебеді. Ви легко зможете орендувати квартиру в Рівному подобово (недорого) біля парку за ціною в середньому 345 грн за добу.

Також відвідайте Покровський собор. Він вважається найвищим храмом в Україні - 55 метрів. І ще в самому Центрі Рівне, ви зможете побачити Свято-Воскресенський кафедральний собор - православний храм Київського патріархату, зведений в 1895 році. За 400 грн на добу, ви зможете знімати квартиру біля храмів в центральній частині міста.


Пошук недорогих добових квартир в Рівному

Збираючись в Рівному, в першу чергу зайдіть на наш сайт Vlasne.ua і виберіть на свій смак однокімнатні , двокімнатні або трикімнатні апартаменти з різними зручностями та з побутовою технікою . Як тільки ви знайдете вподобану квартиру, рекомендуємо відразу ж оформити "Миттєве бронювання", щоб її не забрали інші мандрівники.

У Рівному можна знайти добове житло від 230 грн до 630 грн за добу. Ціна залежить від кількості кімнат, умов і параметрів апартаментів.

Щоб дізнатися як легко працювати з порталом Vlasne.ua, дивіться відповіді за такими адресами:

Орендуйте апартаменти разом з Vlasne.ua і нехай ваше перебування в Рівному пройде в позитивних емоціях!

подобово Рівне

Квартири Ціни Новобуд центр Рівне на Майдані (подобово Рівне) 575 грн. Бруклін. Бандери, 36-а. Центр. WiFi (подобово Рівне) 351 грн. 1-к кв подобово, Пивзавод (Кант), центр (подобово Рівне) 610 грн. Здам 1-кімнатну квартиру в центрі (подобово Рівне) 368 грн. Квартира в Рівному Центр ЖД вокзал ...! (Подобово Рівне) 550 грн. Квартира в Рівному в районі автовокзалу! (Подобово Рівне) 399 грн. сово (подобово Рівне) 518 грн. На добу в Рівному квартира і погодинно! (Подобово Рівне) 350 грн. Здам квартиру, подобово, погодинно. (Подобово Рівне) 460 грн. Квартира в Рівному завжди для Вас ...! (Подобово Рівне) 399 грн.